Deptá mě manžel, co dál?

Anonymní
1.8.11 21:02

Deptá mě manžel, co dál ?

Manžel mi už zakazuje chodit i po trávníku, abych jí nesešlapala a on jí mohl za tři dny posekat. Už je toho na mě nějak moc.
Manžel měl vždy sklony ke komandování, ale teď to nabralo šílených rozměrů. Sám doma neudělá nic, jen kritizuje vše okolo mě. Výchovu dětí, pořádek doma… stále má něco. Když odjedu s dětmi na chatu, deptá mě smskami. Denně mě ta jeho nespravedlnost - donutí až k slzám. Takže nic po něm nechtít, nebavit se s ním ? To nepomáhá. On si vždy něco najde. A bohužel jsem na rodičovský a plně na něm závislá. Jak s bydlením, tak financemi. Chodí do práce, takže dělá nákupy. On nesnáší nakupování. Ale než aby mi dal peníze do ruky, tak raději nakupuje sám. Musím mu to napsat, půlku stejně nekoupí, ještě nadává a pak mi to vyčítá kdykoli se mu to hodí. JÁ chodím do práce, JÁ nakupuju, JÁ mám právo si odpočinout, JÁ mám právo se vyspat.....
Kdybych měla kam jít, tak už bych to udělala dávno. Kéž bych měla svůj byt nebo rodiče, kam bych mohla utéct… kéž bych měla někde oporu, mít kde se vypovídat. V manželský poradně jsem byla, manžel tam byl dvakrát… on je takový manipulant, že všechno překroutí a obrátí proti mě. Nikam to nevedlo. On nechce být šťastný ? Vždyť nic by nám nechybělo. Kolikrát jsem mu říkala, když jsem tak špatná, tak ať podá žádost o rozvod. Vždy řekne, že jo, že to podá… ale že je mu líto dětí. Že kvůli mě nebudou mít rodinu. A že já budu hrabat prstíčkem, až nebudu mít na jogurt pro děti… Výhrůžky také slyším často.
Já se s ním nehádám, jen se bráním. Nadává mi, že dítě v obýváku spadlo (jen zakoplo), zatímco si čistím zuby. Nadává mi, že jsem mu schodila pyžamo na zem, i když to udělalo děcko. Nikdy se neomluvil.
Nevím co dál. Za rok mi skončí rodičovská a vůbec nevím, co bude. Kdykoli mě může vyrazit z bytu. Co budu dělat s dvěma dětma… Ta nejistota je hrozná. A ještě horší ta finanční a bytová závislost na něm.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
1.8.11 21:07

Není to náhodou tak trochu citové týrání? :think: A jestli ti nedává peníze tak i finanční. A fakt nemáš kam jít. Ještě mě napadá ňákej azylák pro matky s dětma, ale nevím jaký jsou podmínky :nevim: Je mi to moc líto, to musí bejt na palici, já už bych se asi zhroutila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
1.8.11 21:16

pošli ho do prdele, pokud nemáš kam jít, tak mějte každý svůj pokoj, nebo alespoň svou postel a přestaň se o něj starat. Já bych udělala to že bych přestala cokoliv krom péče o děti dělat. Ať žije v hnojníku, bez jídla, bez vypranejch trenek, když neumí pochválit. Pokud se nebojíš, že tězmlátí, tak to udělej. A kdyby na tebe ječel, tak zavolej policajty, to je deševní týrání a řekneš, že jsi měla strach, že tě zmlátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.8.11 21:17

nevim jak jsou stary deti, ale nejde zaridit hlidani a ze by sis nasla praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.8.11 21:19
ygreen píše:
pošli ho do prdele, pokud nemáš kam jít, tak mějte každý svůj pokoj, nebo alespoň svou postel a přestaň se o něj starat. Já bych udělala to že bych přestala cokoliv krom péče o děti dělat. Ať žije v hnojníku, bez jídla, bez vypranejch trenek, když neumí pochválit. Pokud se nebojíš, že tězmlátí, tak to udělej. A kdyby na tebe ječel, tak zavolej policajty, to je deševní týrání a řekneš, že jsi měla strach, že tě zmlátí.

to je presny, ono je ale dulezity podchytit to v pocatku. Kdyz muj chlap po me neco chce a nepoprosi, jen jako me pro to posle, tak mu odseknu ze nejsem jeho sluzka a ze ma taky nozicky, rucicky … v takovymdle stadiu je to uz tezsi, zakladatelka ma uz pochroumany sebevedomi a pocit, ze je zavisla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.11 21:19

Souhlasím s ygreen! AAž na to, že policajti neudělají vůbec nic, dokud jí opravdu nezmlátí…Teda alespoň osobní zkušenost a už jsem to i slyšela od mnoha lidí…

Ale já bych taky asi přestala dělat cokoli pro něj!
A opravdu nemáš kam jít? Nějací příbuzní? Nebo i tchánovci ví, jak se k tobě chová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
1.8.11 21:20

Já bych to obrátila proti němu…Pokud jde na nákup, nedala bych mu žádný seznam, kdyby se ptal, kde je seznam, řekla bych, že on jde přece nakupovat, tak ať si zjistí sám, co je potřeba koupit nebo ať ti dá peníze na nákup a ty nakoupíš sama, že to taky umíš. Spadla mu košile a co? Tak ať si ji zvedne. On asi v práci není šéfem, tak si na to asi hraje aspoň doma. Prostě mu ukaž, že ty nejsi hračka, s kterou může mávat. Jaký byl, když jste se brali? Říká se tomu psychické týrání a ty se tomu nesmíš poddat, nesmíš mu dovolit, aby pokračoval, kdo ví, kam by to mohlo až dojít. A pokud se nevzpamatuje, už se dívej po práci, už se dívej, kam by jsi potom mohla jít, najdi si nějakou kamarádku, spřízněnou duši, která by ti v případě potřeby mohla poskytnout azyl.
Budu ti držet palce, aby se vzpamatoval :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.8.11 21:20
Zandula píše:
Souhlasím s ygreen! AAž na to, že policajti neudělají vůbec nic, dokud jí opravdu nezmlátí…Teda alespoň osobní zkušenost a už jsem to i slyšela od mnoha lidí…Ale já bych taky asi přestala dělat cokoli pro něj!
A opravdu nemáš kam jít? Nějací příbuzní? Nebo i tchánovci ví, jak se k tobě chová?

tohle me uplne dostava ta laxnost nekterych policajtu. A pritom maji povinost to resit! Dnes dokonce muzou i bez souhlasu vyhodit z bytu a kontrolovat dodrzovani… tohle mi tak se*e, stydim se za ne

edit admin - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.8.11 21:25

Tohle je týrání ! Rychle volej Rosu !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.8.11 21:26
careynka píše:
Zandula píše:
Souhlasím s ygreen! AAž na to, že policajti neudělají vůbec nic, dokud jí opravdu nezmlátí…Teda alespoň osobní zkušenost a už jsem to i slyšela od mnoha lidí…Ale já bych taky asi přestala dělat cokoli pro něj!
A opravdu nemáš kam jít? Nějací příbuzní? Nebo i tchánovci ví, jak se k tobě chová?
tohle me uplne dostava ta laxnost nekterych policajtu. A pritom maji povinost to resit! Dnes dokonce muzou i bez souhlasu vyhodit z bytu a kontrolovat dodrzovani … tohle mi tak sere, stydim se za ne

Jo bohužel je to tak…Ono nějaký psychický týrání nebo alkoholik pro ně nění nic k řešení! :pocitac: Fakt se musí nejdřív něco vážnýho stát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 21:27

Zkus azylák nebo se z toho složíš psychicky a manžel to pak použije proti tobě.
Nechci tě strašit, ale znám totiž podobný případ.
Nakonec ho opustila, ale sebral jí děti, protože měl od jejího psychologa papír, že bere prášky na nervy a je labilní.

• Citovat
  • Upravit
19494
1.8.11 21:29
Zandula píše:
careynka píše:
Zandula píše:
tohle me uplne dostava ta laxnost nekterych policajtu. A pritom maji povinost to resit! Dnes dokonce muzou i bez souhlasu vyhodit z bytu a kontrolovat dodrzovani … tohle mi tak sere, stydim se za ne
Jo bohužel je to tak…Ono nějaký psychický týrání nebo alkoholik pro ně nění nic k řešení! :pocitac: Fakt se musí nejdřív něco vážnýho stát!

ale nemelo by to tak byt a oni to vedi! Meli by to vedet, do haje :-/ na druhou stranu je pravda ze se to spatne dokazuje a obcas se muze ten druhy takhle mstit, ze ho necha vyhodit bezduvodne :-( Je to tezky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
1.8.11 21:31

tohle je průser to je psychický teror a ten se těžko dokazuje…radím odejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
1.8.11 21:31

Ahoj anonymní,
tohle je domácí násilí. Možná ne fyzické, ale zcela určitě psychické.
Nepíšeš, jaké je jeho chování k dětem, z vlastního okolí ale vím, že časem se jeho chování přenese i na děti. Není těžké začít od nuly, úplně od začátku. Mnohem těžší je udělat to rozhodnutí a první krok - odejít. Držím ti moc palce, aby se ti to povedlo, věřím, že tě nezlomí a pro své děti i sebe to jednou uděláš.
Dávám odkaz, kde bys mohla najít pomoc :hug:

http://www.rosa-os.cz/o-nas/kdo-jsme/#sos
http://www.stopnasili.cz/…-pomuze.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.8.11 21:36

Takovejdle pseudochlap by potreboval naflakat drzku, aby si prestal honit ego na zensky, navic temer bezbranny a s detma … AAaaa za tohle bych kastrovala :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí