Deptá mě manžel, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
1.8.11 22:58

Jasne, neni to lehke a taky nemuzu rict, jak bych se zachovala, ale jedno vim jiste… kdyby v tom hrali roli ME MILOVANE deti, nikdy bych se nevzdala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
1.8.11 23:00
BaraDolezal píše:
Jasne, neni to lehke a taky nemuzu rict, jak bych se zachovala, ale jedno vim jiste… kdyby v tom hrali roli ME MILOVANE deti, nikdy bych se nevzdala… :oops:

samozrejme, s detma jsme lvice :-) to je jineee, ja bych pro malyho i zabila. Po porodu jsem dostala takovou silu, ze bych shodila mrakodrap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 23:04
BaraDolezal píše:
doriang píše:
Byt tebou beru i ten azylak na pul roku… on azylak neni jen ubytovna pro matky v nouzi, oni ti behem toho pul roku pomahaji sehnat bydleni, praci, nektere maji i skolku nebo minimalne hodne pomahaji se sehnanim skolky ci jesli, taky pomuzou napriklad s rozvodem, svereni deti do tve pece atd…A ze je to 300km - pokud te psychicky tyra (a ze te tyra) tak myslim, ze to s tim predavanim deti nebude tak horky a i kdyby bylo tak soud musi prihlizet i k financni situaci, takze mu klidne muze naridit, ze je bude jezdit navstevovat on k tobe a zadny napul cesty. A kdybys chtela byt hnusna tak dneska se otcum hodne spatne vymahaji nejake navstevy deti atd. pokud to matka neumozni.
Presne pod to se mohu podepsat!!! A Ostrava je opravdu velka a moznosti je zde myslim dost!

Jo, budu o všem přemýšlet,co mi zde radíte. Moc děkuju. Starší kluk chodí do školky v Praze, mladší bude za rok - bylo by kvůli nim lepší zůstat v Praze.

Kéž bych si mohla nají nějou práci na doma nebo na jdeden den týdnu někam docházet. To bych s chůvou snad fin, zvládla. Jakýkoli příjem by moc pohohl. Dělala jsem provozní, dělala jsem účetnictví, provoz hospody, všecny papíry…bavilo mě, jaká koli administrativní práce, dá se to dělat i brigádně. Jenže zatím nenacházím nic.

• Citovat
  • Upravit
9454
1.8.11 23:17

Myslím, že na práci máš velkou šanci! Pokud umíš účto a papíry. To je práce, která se dá dělat z domova. Zkusila bych oslovit nějaké firmy a v Praze toho přeci musí být hodně. Ale hodně bych uvažovala o tom azyláku. Přece jen, čím mu budeš dál, tím menší pravděpodobnost, že bude otravovat…
Držím ti moooc palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 23:20

Byt je jeho, takže vykoupnout může leda tak on mě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 01:06

Žila jsem v něčem podobném pár let a radím - jediné řešení je rozchod !!! Alespoň se teď připravuj na to, že ho časem, při vhodnější příležitosti, opustíš - např si piš i „tajný deník“ těch jeho excesů .. Můžeš použít pak třeba u sociálky …
Jinak se z toho nedostaneš, on se nezmění a u Tebe se to podepíše na zdraví .. pravděpodobně i na dětech (zdravotně, psychicky..) . Možná i vážně, jako u mě …
Jestli to bude u vás stejně, tak počítej s tím, že se to bude stále zhoršovat, nepomáhá vysvětlovat, prosit, vyhrožovat, nic …
Nezlob se, ale anonymně, je to citlivé …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.11 07:57

Děkuju všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9649
2.8.11 09:04

Prave ze ja si myslim, ze cim dal budete tim pro ty deti lepe!!! Deti jsou male, nemaji jeste takove citove vazby na sve pratele jako budou mit napriklad v pate tride!
Prejdou z jedne skolky do druhe a je jim jedno, jestli si hraji s Anezkou nebo Pepinkou!!!
Pokud myslis, ze za rok budes mit k odchodu lepsi podminky, pripravuj se, zkus nasetrit nejake penize, pis si denik, sem tam zavolej policii, i kdyznic neudelaji, musi provest zapis a budes mit dalsi dukazy.
Nechala bych si rodicovskou posilat na svuj ucet, prodas par veci po detech, urcite musis mit sperky a nejake veci, ktere by sly zpenezit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.8.11 09:05
careynka píše:
BaraDolezal píše:
Jasne, neni to lehke a taky nemuzu rict, jak bych se zachovala, ale jedno vim jiste… kdyby v tom hrali roli ME MILOVANE deti, nikdy bych se nevzdala… :oops:
samozrejme, s detma jsme lvice :-) to je jineee, ja bych pro malyho i zabila. Po porodu jsem dostala takovou silu, ze bych shodila mrakodrap :-)

Moc jsem nepochopila, jetli to myslis jako vtip nebo ne… ale ja to tak fakt mam! Kdyby slo o moji malickou holcicku, dokazala bych snad vsechno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
2.8.11 12:14

Mám podobnou zkušensot od klienta z mojí práce. Maminka se nakontaktovala na Intervenční centrum. Toto centrum se zabývá domácím násilím, úzce spolupracuje také s Policií (např. násilník je vykázán a maminka může s pomocí pracovnice z centra „v klidu“ rychle pobalit a utéct do domluveného bydlení…). Pracovnice z centra pomohla mamince sehnat azylák s utajenou adresou, pomohla s jednáním s OSPODEM apod. Máme s Intervenčním centrem velice dobré zkušenosti. Nebo je možné volat na různé krizové linky (Dona linka, www.donalinka.cz) Tady Ti můžeme dávat různé „laické“ návrhy, ale reálně Ti na emiminu těžko můžeme pomoci. Zkus se obrátit na odborníky z centra nebo zavolat na tu linku. Veř, že nejsi jediná, mají s takovými psychickými násilníky mnoho zkušeností. Není to ztracené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.8.11 12:24
BaraDolezal píše:
careynka píše:
BaraDolezal píše:
samozrejme, s detma jsme lvice :-) to je jineee, ja bych pro malyho i zabila. Po porodu jsem dostala takovou silu, ze bych shodila mrakodrap :-)
Moc jsem nepochopila, jetli to myslis jako vtip nebo ne… ale ja to tak fakt mam! Kdyby slo o moji malickou holcicku, dokazala bych snad vsechno!!!

no ne, jako doopravdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
4.8.11 09:32

asi by bylo dobré dokumentovat jeho jednání - třeba si ho nahrát, diktafon, apod. Samo aby o tom nevěděl. Taky by bylo dobré si zajistit podíl ze společných peněz, pokud by to šlo. Máš možnost vybírat z účtu? Máte společný účet? Jsi alespoň spolumajitel účtu?
A nejlepší by bylo se seznamovat. Najít si pořádnýho chlapa, kterej by za tebou stál a pomohl ti překonat tohle období a trochu tvýho starýho zastrašil. Samo vím, že to není žádná sranda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.8.11 11:17

ja nevim, ale takto psychicky posramoceny holce bych novy vztah a noveho chlapa moc neradila - teda pokud se nejaky objevi tak ano, ale cilene hledat.
Myslim, ze pokud se ji to podari a od manzela se psychicky odpouta, tak si minimalne par mesicu, ne-li let bude lizat rany, nejen ty fyzicke, ty se zahoji snadno, ale ty psychicke hlavne… :zed:

• Citovat
  • Upravit
460
4.8.11 11:36

..........odporucam zakladatelke, aby volala políciu čo najčastejšie, za každu vec čo jej urobí, ak udrie dieta, okamzite volat políciu a linku záchrany, kontaktovat vsetky centrá, ist k psychologicke s tým, ako su jej deti a ona sama týrané........ treba zbieratz po čriepkoch dokazy proti nemu, aj nahrávať ak sa dá, odkladat si sms, stažovat sa matke, susedkám co najviac ludom....... a prečo? lebo podla mna je jediným serioznym postupom, ktorý niečo rieši dostat ho pred sud, obvinit ho z týrania seba aj detí… a na to treba dokazy a tými budu evidencie z volani na políciu, vysluchy susedov, matky, smsky, potvrdenia z centier pomoci...... … odstahovanie sa by bolo strasne tažké..... treba vystvat jeho.
Neviem kolko sil ma este zakladatelka, ale treba to zbierat… tak rok, rok aj pol a potom len pockat na nieco závažnejsie čo vyvedie a podať vysetrovatelovi trestné oznámenie (centrá pomoci pre týrane matky pomozu).
Kedze je ten chlap neplodny, tak u to udrelo na mozog a mstí sa zakladatelke za to, že ona ma svoje deti, svoje frustracie si ventiluje na nej..... a to sa nezmeni, to bude len horsie… takze podla mna cesta je dostat ho do basy, dostat polovicu bytu a potom alimenty a pracovat na tom… viem ze je to tazke, ale zbierat dokaz po dokaze.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.8.11 14:16
awalancha3 píše: ..........odporucam zakladatelke, aby volala políciu čo najčastejšie, za každu vec čo jej urobí, ak udrie dieta, okamzite volat políciu a linku záchrany, kontaktovat vsetky centrá, ist k psychologicke s tým, ako su jej deti a ona sama týrané........ treba zbieratz po čriepkoch dokazy proti nemu, aj nahrávať ak sa dá, odkladat si sms, stažovat sa matke, susedkám co najviac ludom....... a prečo? lebo podla mna je jediným serioznym postupom, ktorý niečo rieši dostat ho pred sud, obvinit ho z týrania seba aj detí… a na to treba dokazy a tými budu evidencie z volani na políciu, vysluchy susedov, matky, smsky, potvrdenia z centier pomoci...... … odstahovanie sa by bolo strasne tažké..... treba vystvat jeho.
Neviem kolko sil ma este zakladatelka, ale treba to zbierat… tak rok, rok aj pol a potom len pockat na nieco závažnejsie čo vyvedie a podať vysetrovatelovi trestné oznámenie (centrá pomoci pre týrane matky pomozu).
Kedze je ten chlap neplodny, tak u to udrelo na mozog a mstí sa zakladatelke za to, že ona ma svoje deti, svoje frustracie si ventiluje na nej..... a to sa nezmeni, to bude len horsie… takze podla mna cesta je dostat ho do basy, dostat polovicu bytu a potom alimenty a pracovat na tom… viem ze je to tazke, ale zbierat dokaz po dokaze.......

Ono je to asi logicky nejrozumnejsi, ale dovedes si predstavit satuaci ze s nekym takovym musis zit? Vzdyt se muze zacit chovatmnohem hur a zacit delat mnohem horsi veci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí