Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pro BaraDolezal :
… práve preto, že može začať robit horsie veci… na to je § aj v cechach aj na slovensku… som vysetrovatel policie a zaoberala som sa okrem ineho aj tyranim blizkej a zverenej osoby....... ja tam inu cestu nevidim okrem tej čo som povedala… nakolko zakladatelka nema dostatok financii na osamostatnenie, utek atd.....asi tak
S těma azylákama je to děsný, jen tak se tam nedostanete. A ubytovny chtějí všude peníze. Zavoláte na linku důvěry a tam vám nabídnou pomoc za prachy hihi super. Na azylák vám řeknou že to není tak hrozný takže vlastně když si nepomůžete sama nebo rodina tak se nečapete většinou. Bohužel
ahoj,jsem taky v podobné situaci,bohužel jsem jednou byla příteli v opilosti nevěrná,on se to pak dozvěděl,a od té doby mám peklo.je to už skoro rok a pořád o tom mluví,jsem psychicky na dně,ten se kterým jsem ho podvedla bydlí bohužel vedle nás v jiné bytovce,a přítel vždy když ho vidí říká hele jde ti milenec,pořád mi to vyčítá i když jsem se mu nejmíň 1000 krát omluvila už nevím jak dál,máme 2 letou holčičku a mrzí mě to i kvůli ní,řve na mě kvůli všemu,že jsem ku…,pí.. ať nedělám ksichty nebo mi rozkope držku a tak…řve na mě takhle i před mojí mámou nebo jeho bratrem.pořád mě uráží a deptá,minule jsme byli u kamaráda na oslavě a když se opil tak mi furt šeptal že jsem kur..,že až potká mýho milence tak ho zabije a tak.nikam kvůli němu už nechodím,nemám náladu se bavit,už nemám ani kamarádky,pořád jsem jen doma s dcerou.nenávidím ho a přeju si jeho smrt.ničí život i naší dceři,já jak už jsem z něj hotová tak křičím pak i na ni a hrozně mě to mrzí.chtěla bych být v pohodě a žít normální život ale nemám kam jít,a beru jen rodičák 3700.jsem zoufalá…je mi 20 a můj život je k ničemu,kdyby nebyla dcera tak už nejsem.Tak mě zajímalo jestli někdo taky tak žije?nebo spíš živoří?
a ještě prosím neznáte někdo internetovou stránku kde bych se dozvěděla jací psychologové jsou hrazeni pojišťovnou?třeba středočeský kraj díky díky
Ahojky holky já mám možná taky asi problém sme s partnerem 5 let stoho sme se dva roky snažili o miminko nakonec vyšlo ivf byla sem nesmírně šťastná že to dopadlo od ty doby co jsem porodila mě jen delta všechno dělám špatně za všechno mě komanduje nemám žádné přátele a s rodinou se nevidím protože že je nemá rád
každý den se hadame podle něj dělám všechno špatně úklid děcko nikdy mě za nic nepochvali prostě ledovi klid nikdy mě. nepomazli nic hezkého neřekne jen ponizuje a nejhorsi je na tom že eem na něj finančně závislá a bojím se odejít nevím co mám dělat sem už na dně
prosim holky pomoz tě mi
Ahoj holky sme s partnerem 5let stoho 1apuletou dceru nešlo nám to a tak sme podstoupili ivf všechno bylo krásně dosavadní sem neporadila a pak to začalo vecne nadavani ponižování vyhrožování neucta kritika všechno každý den mi říká jak dělám všechno špatně a jak sem neschopná bolí mě u srdce stoho nevím co mám dělat za každou věc mě vypadá i za pitomej hrneček ve dřezu spatne uklízím no prostě všechno nikdy mě za nic nepochvali nepomazli jen sama špína na mě když si chci promluvit o problému mezi námi a co mj na mě vadí a proč Teda semnou je když mj všechno vadu řekněme že je to Česká p… na je ti totiž cizinec Rumun že začátku bylo všechno tak krásný a teď nemůžu ani dýchat všeho se bojím nejhorsi je na tom že sem na něj závislá co se týká peněz a to je další kámen úrazu co budu dělat kam půjdu nemám nikoho anj rodinu která by mě pomohla ani kamarádky prostě nikoho já sem tak tiufala že to už snad není ani možný holky co má. Dělat já se tak. bojim co teď
![]()