Deptá mě manžel, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.11 21:37

Volala jsem policii, když to bylo před 3lety neúnosný. Nepomohli mi. Manžel mi za to - jako trest -vyměnil na 3dny zámek od bytu a policie mi nepomohla ani abych si tam došla pro věci dětí.

Máma mi párkrát pomohla, ale bydlí 200km daleko. Chtěla jsem jít do práce a platit si pronájem, a ona by hlídala, mohly jsme s mamkou a dětmi bydlet spolu, mohla by se přestěhovat sem, ale nechce mi pomoct. Neudělá to. Ani já k ní nemůžu. Má malý byt.

Manžel rodiče nemá. Má sourozence, se kterými mě rozeštval. Přitom mě měli moc rádi. Teď to chápu, proč to udělal.

Na Rose jsem byla - nabídli mi azylák v Ostravě na půl roku, cca 300km od domova !

Asi jsem fakt ztracenej případ…

• Citovat
  • Upravit
19494
1.8.11 21:38
Anonymní píše:
Volala jsem policii, když to bylo před 3lety neúnosný. Nepomohli mi. Manžel mi za to - jako trest -vyměnil na 3dny zámek od bytu a policie mi nepomohla ani abych si tam došla pro věci dětí.

Máma mi párkrát pomohla, ale bydlí 200km daleko. Chtěla jsem jít do práce a platit si pronájem, a ona by hlídala, mohly jsme s mamkou a dětmi bydlet spolu, mohla by se přestěhovat sem, ale nechce mi pomoct. Neudělá to. Ani já k ní nemůžu. Má malý byt.

Manžel rodiče nemá. Má sourozence, se kterými mě rozeštval. Přitom mě měli moc rádi. Teď to chápu, proč to udělal.

Na Rose jsem byla - nabídli mi azylák v Ostravě na půl roku, cca 300km od domova !

Asi jsem fakt ztracenej případ…

mozna tim lip dostat se tak daleko? Co si sehnat praci a vzit si pujcku na zalohu bytu a ze by mama hlidala - nebyldleli byste u ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
1.8.11 21:40

No připomíná mi to rčení: Čím víc se s h.....m mažeš, tím víc smrdí. Prostě čím víc děláš a snažíš se, tím víc si hledá. Úplně bych ho začala ingnorovat, ať si peskuje, prostě se naučit to ignorovat. Buď ho to přestane bavit a pokud ne, tak je načase začít přemýšlet, jak se osamostatnit. Je to těžký, sama bych si musela opravdu sáhnout na dno, abych od přítele živitele odešla a dala všanc to, že malá bude mít všechno, co je pro ní nejlepší. Ale žijeme jen jednou :nevim: Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 21:42

Co aby mu to nějakej tvůj kamarád vysvětlit ručně? Třeba si to pak už nedovolí a rozsvítí se mu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9454
1.8.11 21:43

No klidně bych odešla těch 300 km daleko! Nebo ty se přestěhuj blíž k mámě ať ti může pomáhat…Nechci tě strašit, ale on se nebude chovat stále jen takhle, sice ho neznám, ale troufám si říct, že se to bude akorát zhoršovat!
Hlavně ti moc přeju, aby to dobře dopadlo! Seber síly a udělej krok, dokud máš sílu!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
1.8.11 21:47

Jsem na tom bohuzel stejne.Uz nevim jak dal,jestli chces,napis mi SZ.Neboj,neuvedu Tvuj profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

K dětem se chová jakž takž, jak kdy. Moc s nimi není. Občas řve, občas šíleně rozmazluje. No a podrývá autoritu, často. Klidně před večeří dá klukovi čokoládu. A já vidím v jeho očích ten výsměch…
Proboha co je to za člověka ?!

A co je nejhorší a co nejvíc nechápu - on děti nemůže mít, šla jsem kvůli němu na umělé oplodnění. Když jsme se seznámili, tak básnil o rodině a o dětech… říkala jsem si, že lepšího chlapa nepotkám… No a co se během 5ti let z něj vyklubalo…

• Citovat
  • Upravit
19494
LuckaK píše:
Jsem na tom bohuzel stejne.Uz nevim jak dal,jestli chces,napis mi SZ.Neboj,neuvedu Tvuj profil.

holky a proc si nenajdete svoje bydleni a praci? Teda pokud mate hlidani treba ve forme babicky?? :-( Takhle to dal preci nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 21:51
careynka píše:
LuckaK píše:
holky a proc si nenajdete svoje bydleni a praci? Teda pokud mate hlidani treba ve forme babicky?? :-( Takhle to dal preci nejde

Mám jedinou babičku, 200km daleko a ta mi hlídání odmítla. Platit si pronájem bytu, nové zařízení a ještě chůvu pro dvě děti… na to bych plat neměla.

• Citovat
  • Upravit
9649
1.8.11 21:52

Za me??? Seber deti a zmiz!
Proc ti mama nepomuze?????????
Pokud je alespon ochotna hlidat kdyz nechce pomoci s bydlenim, jakmile bych mela na kauci maleho bytu (klidne i nejakou pujcku) zbalila bych deti a supajdila!!!
300 km od domova? Promin, ale od jakeho DOMOVA??? I ten azylak si myslim je lepsi reseni! Najdes kamaradky, brigadu, zname, zacnes znova - vim, ze je lehci to napsat nez udelat, ale copak ti za to deti nestoji???
On se tak casem zacne chovat i k nim!
Je otec a navic manzel, bude ti muset neco prispivat!
Vymenil ti na tri dny zamek od bytu? Co to je za prasaka? A kde jsi byla ty tri dny?
Boze promin za zmatenost prispevku, ale jsem silene vytocena! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
1.8.11 21:52

nechapu proč sis takového hňupa brala… nevím, co radit.. nemáš kam jít, si na manželovi závislá.. no, zkusit jedině dům pro matky v nouzi a nebo podnájem.. na to ale budeš potřebovat sílu odejít od manžela a peníze na podnájem, plus někoho, kdo ti pomůže s dětmi.. bohužel, ale musím konstatovat, že tvá situace není dobrá.,, max ještě zkus manžela tajně nahrávat na kameru a pak jít k advokátovi a požadovat bud rozvod, nebo podat na manžela trestní oznámení.. třeba si uvědomí že je nemocný a bude se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
1.8.11 22:00
lopata píše:
nechapu proč sis takového hňupa brala… nevím, co radit.. nemáš kam jít, si na manželovi závislá.. no, zkusit jedině dům pro matky v nouzi a nebo podnájem.. na to ale budeš potřebovat sílu odejít od manžela a peníze na podnájem, plus někoho, kdo ti pomůže s dětmi.. bohužel, ale musím konstatovat, že tvá situace není dobrá.,, max ještě zkus manžela tajně nahrávat na kameru a pak jít k advokátovi a požadovat bud rozvod, nebo podat na manžela trestní oznámení.. třeba si uvědomí že je nemocný a bude se léčit.

Takovi lide si to neuvedomi ani kdyby jsi nevim co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.11 22:02
BaraDolezal píše:
Pokud je alespon ochotna hlidat kdyz nechce pomoci s bydlenim, jakmile bych mela na kauci maleho bytu (klidne i nejakou pujcku) zbalila bych deti a supajdila!!!
300 km od domova? Promin, ale od jakeho DOMOVA??? I ten azylak si myslim je lepsi reseni! Najdes kamaradky, brigadu, zname, zacnes znova - vim, ze je lehci to napsat nez udelat, ale copak ti za to deti nestoji???
Vymenil ti na tri dny zamek od bytu? Co to je za prasaka? A kde jsi byla ty tri dny?
Boze promin za zmatenost prispevku, ale jsem silene vytocena! :oops:

Máma mi prostě nepomůže, nebude mi hlídat děti abych mohla jít do práce a osamostatnit se. Důvod neznám i když jsem jí prosila.

Základ je jít do práce, být soběstačná, jenže díky dětem jsem strašně nesvobodná.

A i kdybych se odstěhovala od otce 200km daleko, musela bych umožnit styk otce s dítětem… tzn. děti odvézt na půl cesty !

• Citovat
  • Upravit
9649
1.8.11 22:06
Anonymní píše:
BaraDolezal píše:
Boze promin za zmatenost prispevku, ale jsem silene vytocena! :oops:

Máma mi prostě nepomůže, nebude mi hlídat děti abych mohla jít do práce a osamostatnit se. Důvod neznám i když jsem jí prosila.

Základ je jít do práce, být soběstačná, jenže díky dětem jsem strašně nesvobodná.

A i kdybych se odstěhovala od otce 200km daleko, musela bych umožnit styk otce s dítětem… tzn. děti odvézt na půl cesty !

No, pokud k vam pojede policie jednou tydne, pochybuju, ze mu nejaky styk umozni… je to samozrejme vsechno tezke, ale myslim, ze to jde zvladnout!
Alespon ja jsem ta povaha, co by udelala max. k tomu, abych zacala zit znovu!!!
Kolik je detem? Kdy muzes do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.8.11 22:11

No nejlepší by bylo utéct!
Jinak teď jsou zákony jiné než před 3mi lety. Asi by bylo nejlepší policii volat častěji. Pokud by ti potom nedejbože něco udělal, už můžeš podat trestní oznámení a děti mu určitě nikdo nesvěří.
Nesmíš se nechat vydeptat, jinak skončíš na psychiatrii a na prášcích a děti už neuvidíš. V Ově by jsi našla práci i na poloviční úvazek a nebo na dohodu. pokud jsou děti větší, mohla by jsi jedno dát do školky a druhé už by třeba máma mohla pohlídat, ne? Třeba jí jde jen o to, že jsou dvě. Možná kdyby jsi jí nabídla i nějaké peníze, tak by taky pomohla.
Kdyby jsi chtěla vědět o jedné práci v OV, tak mi písni do SZ, ale důležité je, aby jsi měla maturitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí