Bezdomovkyně - jak pomoct?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Prcek88 píše:
Ano jistě máš pravdu..
Já to myslela tak, že jednou za čas to neuškodí.
No to mas pravdu, ale fakt v jeji situaci je to blbost podle me. Takovy lidi jsou bud zavisly, nebo ne a situaci to neresi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa Neměl dlouhý vlasy a nezpíval??
Jeden takový je muj dobrý kamarád, má svoji kapelu a nežebrá, ale zpívá takto v centru většinou u mostu a peníze mu nejdou do kapsy, ale jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciaasek píše:
Přesně to mě napadlo. Nevypadá to na klasickou bezdomovkyni. Možná má amnézii nebo jinou psychickou poruchu. Taky jsem z vesnice, ale původně z města. Tam mě bezdomovci nezarážejí, ale je kdyby se jen tak někdo objevil u nás na vesnici přišlo by mi to hoodně divný. Zavolej na policii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
@gabki kočko máš svých starostí málo že?![]()
![]()
Osobně bych ji nic nedala, ale kontaktovala starostu s tím že by to měl vyřešit, třeba ta paní od někud utekla, je nemocná
mám mraky svého, ale když v hloubi
,taková ta občanská pomoc, rada říct to někomu, přitom nejsem sama kdo jí vidívá, ale nechápu, proč se nic nedeje a týden se poflakuje po dedině, když jsme tak malá obec i ta vedlejsí obec…tady nikd právě že bezdaci nebyli, a ted?
nechapu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Las Vegas maji bezdomovci na kousku krabice napsany:Co ti budu lhat, chci na pivo.Nebo muzes me kopnout za penize. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabki píše:to se mi zdá nejlepší taky mi nepříjde uplně jako bezdomovkyně, jako ona ty hadry na sobe má špinavé z těch dnů stravených po lavičkách aj.,ale nejsou to ty typické hadry odrbané, flekaté, prostě mi příjde jako fakt trochu s nijakou poruchou
ta sousedka se jí prý ptala (jak kní přišla do baráku)jak se jmenuje, a ona odpovedela NEVÍM
Celou dobu mam pocit, ze se jedna o podivinku, narusenou(nemocnou)osobnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabki píše:
mám mraky svého, ale když v hloubi,taková ta občanská pomoc, rada říct to někomu, přitom nejsem sama kdo jí vidívá, ale nechápu, proč se nic nedeje a týden se poflakuje po dedině, když jsme tak malá obec i ta vedlejsí obec…tady nikd právě že bezdaci nebyli, a ted?
nechapu
protože se lidi nezajímají, dokud jim nesáhne na majetek. to je ta vesnická zabedněnost
dojdi za starostou a zkus se poradit co by se dalo dělat.
- Citovat
- Upravit
Já bych nechala na té zastávce nebo u obchodu nějaké starší veci, co už nechceš, kklidne i ponožky až spodary aa možná nějaké jídlo. Nějakou dlouhodobější pomoc nebo vzpamatovani se, nepočítejme s tím, těm lidem to vyhovuje, ikdyz mají nepohodlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Já bych nechala na té zastávce nebo u obchodu nějaké starší veci, co už nechceš, kklidne i ponožky až spodary aa možná nějaké jídlo. Nějakou dlouhodobější pomoc nebo vzpamatovani se, nepočítejme s tím, těm lidem to vyhovuje, ikdyz mají nepohodlí.
- Citovat
- Upravit
@blorchi píše:![]()
jak jako vyhovuje? to zase nehazej vsechn do jednoho pytle.Co pises neni pravda. Mnohdy se chteji zvednout, ale proste samotni to nedokazou a lide jako ty jim moc nepomuzou.
Příspěvek upraven 21.05.13 v 23:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolala bych na policii, že se tu pohybuje bezprizorní osoba, která ale nepůsobí jako bezdomovec.
Zvláštní je, že si nepamatuje, jak se jmenuje. Jinak by buď řekla nebo spíš poslala dotyčného do háje.
Pokud je duševně narušená, potřebuje pomoc.
Týden je přece strašně dlouho, pokud to není otřelá bezdomovkyně, která ví, jak přežít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze to nikomu v te vesnici nevadi
jinak taky bych penize nedala!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde mi z toho mráz po zádech, ale podle toho co píšeš musim souhlasit s názorem, že to nevypadá na bezdomovkyni nějakou ochlastu, spíš opravdu na člověka s psychickou poruchou, a třeba se jí něco stalo, a zemřela osoba která se o ní starala.. určitě bych zavolala policii, snad paní pomůžou a tebe bude hřát na duši, že jsi někomu pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak osobně bych na místo, o kterém vím, že se tam zdržuje, dala starou deku, svetr/mikinu, co už nepotřebuju, nějaké jídlo a vodu v petce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim, jsou lidi co za to nemuzou a jsou slusni a jsou lidi, co tam jsou vlastni vinou a jeste jsou sprosty na vsechny kolem sebe. Delala jsem chvili na pivnici, tkz maly vzkusenosti, ale ja vzdy doplatila. Jestli te to tak trapi, tak to ohlas, zeptej se co s tim obec udela a dej ji nekam treba ten svetr, deku, staci chleba a voda. Hlavne nee ji do ruky a zadny penize, jestli je to nejaka ochmelka, tak by prisla zas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!