Bezdomovkyně - jak pomoct?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
22.5.13 00:12

@gabki ten svetr není špatný nápad asi by ji v tomhle počasí bodnul :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
22.5.13 06:46

Co se zkusit jen tak zbezne na pohresovany, neexistuje neco takoveho??
Myslim, ze to bezdomovkyne nebude. Zavolej policii a oni uz s ni vyresi. Napis, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.5.13 07:04

Určitě to nahlas na policii, třeba ji někde hledají. U nás se taky jednou toulala podobně zmatená paní a ona utekla z ústavu sociální péče asi 50 kilometrů daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.13 07:08

@gabki kdybys žila ve městě, tak Ti to nepřijde… každý den min 20 žádostí o prachy, jejich řvaní po okolí a pod.. o smradu ani nemluvím, bo vlézt s takovým do obchodu je za trest.. na vsi je to jiné.. Možná tam dřív bydlela a pod. Ale já bych nepomohla už jen z toho titulu, že Ti nadávala.. :think: protože k tomu neměla důvod.. Jo, jsem otrkaná, protože je vídám denně a nesnáším, když si na lidi otevítaj bezdůvodně hubu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
22.5.13 08:42
@palapa píše:
Co se zkusit jen tak zbezne na pohresovany, neexistuje neco takoveho??
Myslim, ze to bezdomovkyne nebude. Zavolej policii a oni uz s ni vyresi. Napis, jak jsi dopadla.

http://aplikace.policie.cz/…Gallery.aspx třeba tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.5.13 08:45

AHoj
zavolala bych policii a řekla jim to. Paní bych nechala igelitku s jídlem a vyřazeným oblečením na zastávce, ať si to vezme. Osobně bych ji nekontaktovala a nesnažila se jí pomoci. Mám zkušenosti z města a taky když jsem pracovala na psychiatrii. Mraky těchhle bezprizorních lidí jsou i psychicky nemocní a četla jsem dost případů, kdy bezdomovec pod sebemenší záminkou napadl někoho jiného a těžce mu ublížil.
Jinak nám kolem domu denně projde několik bezdomovců, nechávám jim u popelnic jídlo a oblečení. víc toho pro ně udělat nemůžu. peníze nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.5.13 09:50

Zakladatelko, jak to s pani dopadlo? Zkousela jsi tu policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.5.13 10:13

Podle popisu zakladatelky mám pocit, že jde spíše o psychicky nemocnou osobu. Také bych jí dala nějaké staré oblečení a nějaké jídlo, které se rychle nekazí. A kontaktovala bych policii. Pravděpodobně bych řekla, že s vaší vesnicí bude mít něco společného třeba vzpomínky z dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
22.5.13 21:46

Zakladatelko zadne info nic uz nenapises??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.5.13 22:02

Všem, které to zajímá:TAK ahojky :mavam: DNES KDYŽ BYLO PUL 9 RÁNO OPĚT TA ŽENAPŘIŠLA DO PRÁCE DO OBCHODU(jejda caps lock) :),seděla tam asi hodku, furt jsem přemýšlela co dělat, nakonec jsme se domluvili s vedoucí, že jí dáme salám a rohlíky jestli nemá hlad. Poslala nás do p. č.!sprominutím :( Jenže co dál, že? tak jsem zašla s vedoucí na obec za starostou, ale ten tam nebyl byl odjetý, že dorazí tak za námi přijde. když přišel, řekl že o ní ví od lidí, ale když nic nedělá nemůže na ní zavolat policii, ale nakonec jeden policajt stejně dojel, který dělá pro obec takového pochůzkáře a našel tu ženu sedět za stolárnou na lavičce, co se dělo pak nevíme, ale už jsme jí pak neviděli, a celá ta situace trvala během celé pracovní doby, než přijel starosta, než přijel policajt…tak se snad zítra něco víc dovíme, jestli jí třeba naložil do auta a někam odvezl nevím :nevim: Víc jsme nemohli udělat, ale jestli je někde v charitě a teple jsem ráda. Byli cesty domů tak jsem napsala až ted a odpoledne po práci nebyl čas na pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.5.13 22:04
@palapa píše:
Zakladatelko zadne info nic uz nenapises??

už je to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.5.13 22:06

@gabki tak to je asi láboš na hlavu, když na vás řvala takhle sprostě :think:

• Citovat
  • Upravit
1211
22.5.13 22:11
@Jasněnkaa píše:
@gabki tak to je asi láboš na hlavu, když na vás řvala takhle sprostě :think:

jo včera na vedoucí a ještě jednu prodavačku a dnes na nas dvě :zed: normální mi nepřišla, snad jí někde schovali :mrgreen: né vážně, byla zanedbaná, bez ničeho tak snad se musí jako občan když jí policajt vyzve prokázat tootožnost, né? teda já nevím jak to chodí, co s takovýma lidma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!