Bezdomovkyně - jak pomoct?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@gabki ten svetr není špatný nápad asi by ji v tomhle počasí bodnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se zkusit jen tak zbezne na pohresovany, neexistuje neco takoveho??
Myslim, ze to bezdomovkyne nebude. Zavolej policii a oni uz s ni vyresi. Napis, jak jsi dopadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to nahlas na policii, třeba ji někde hledají. U nás se taky jednou toulala podobně zmatená paní a ona utekla z ústavu sociální péče asi 50 kilometrů daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabki kdybys žila ve městě, tak Ti to nepřijde… každý den min 20 žádostí o prachy, jejich řvaní po okolí a pod.. o smradu ani nemluvím, bo vlézt s takovým do obchodu je za trest.. na vsi je to jiné.. Možná tam dřív bydlela a pod. Ale já bych nepomohla už jen z toho titulu, že Ti nadávala..
protože k tomu neměla důvod.. Jo, jsem otrkaná, protože je vídám denně a nesnáším, když si na lidi otevítaj bezdůvodně hubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
Co se zkusit jen tak zbezne na pohresovany, neexistuje neco takoveho??
Myslim, ze to bezdomovkyne nebude. Zavolej policii a oni uz s ni vyresi. Napis, jak jsi dopadla.
http://aplikace.policie.cz/…Gallery.aspx třeba tohle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj
zavolala bych policii a řekla jim to. Paní bych nechala igelitku s jídlem a vyřazeným oblečením na zastávce, ať si to vezme. Osobně bych ji nekontaktovala a nesnažila se jí pomoci. Mám zkušenosti z města a taky když jsem pracovala na psychiatrii. Mraky těchhle bezprizorních lidí jsou i psychicky nemocní a četla jsem dost případů, kdy bezdomovec pod sebemenší záminkou napadl někoho jiného a těžce mu ublížil.
Jinak nám kolem domu denně projde několik bezdomovců, nechávám jim u popelnic jídlo a oblečení. víc toho pro ně udělat nemůžu. peníze nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, jak to s pani dopadlo? Zkousela jsi tu policii?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle popisu zakladatelky mám pocit, že jde spíše o psychicky nemocnou osobu. Také bych jí dala nějaké staré oblečení a nějaké jídlo, které se rychle nekazí. A kontaktovala bych policii. Pravděpodobně bych řekla, že s vaší vesnicí bude mít něco společného třeba vzpomínky z dětství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem, které to zajímá:TAK ahojky
DNES KDYŽ BYLO PUL 9 RÁNO OPĚT TA ŽENAPŘIŠLA DO PRÁCE DO OBCHODU(jejda caps lock)
,seděla tam asi hodku, furt jsem přemýšlela co dělat, nakonec jsme se domluvili s vedoucí, že jí dáme salám a rohlíky jestli nemá hlad. Poslala nás do p. č.!sprominutím
Jenže co dál, že? tak jsem zašla s vedoucí na obec za starostou, ale ten tam nebyl byl odjetý, že dorazí tak za námi přijde. když přišel, řekl že o ní ví od lidí, ale když nic nedělá nemůže na ní zavolat policii, ale nakonec jeden policajt stejně dojel, který dělá pro obec takového pochůzkáře a našel tu ženu sedět za stolárnou na lavičce, co se dělo pak nevíme, ale už jsme jí pak neviděli, a celá ta situace trvala během celé pracovní doby, než přijel starosta, než přijel policajt…tak se snad zítra něco víc dovíme, jestli jí třeba naložil do auta a někam odvezl nevím
Víc jsme nemohli udělat, ale jestli je někde v charitě a teple jsem ráda. Byli cesty domů tak jsem napsala až ted a odpoledne po práci nebyl čas na pc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@palapa píše:
Zakladatelko zadne info nic uz nenapises??
už je to tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
@gabki tak to je asi láboš na hlavu, když na vás řvala takhle sprostě
jo včera na vedoucí a ještě jednu prodavačku a dnes na nas dvě
normální mi nepřišla, snad jí někde schovali
né vážně, byla zanedbaná, bez ničeho tak snad se musí jako občan když jí policajt vyzve prokázat tootožnost, né? teda já nevím jak to chodí, co s takovýma lidma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!