Bezdrátová myš C-Tech WLM-07

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
6.7.24 13:33

bezdrátová myš C-Tech WLM-07

Dobrý den, koupila jsem si bezdrátovou myš C-Tech WLM-07 z Datartu. Viděla jsem na ní dobrý recenze, tak jsem ji koupila. Ale po 2 týdnech začala už blbnout. Kdykoliv jsem klikla, tak ze spodu to začalo svítit a po 3 sekundách se vypla. Kdykoliv jsem vytáhla a vrátila zpátky USB port, tak začala fungovat. Nebo jen když jsem přeměnila baterky. Ale teď když vyměním baterky, opakuju USB port, restartovala jsem počítač nebo klikala, tak stále nefunguje. Všude se píše, že vydržela lidem rok.
Máte nějaké zkušenosti s touto myší?
Jakou myš si mám koupit aby mi dlouho vydržela? Stačí mi klasická bez přidaných tlačítek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30257
6.7.24 14:09
@dosty405 píše: Více

Začal bych tím že investují víc než 100 Kč. Z čeho taková věc může být vyrobena. Divím se že se nerozložila už při zapojení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.7.24 14:28
@Lorre píše: Více

ano chápu cenu, ale kupovala jsem ji podle recenzí, které nebyli špatné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
25.3.25 19:30

U bezdrátových myší si musíte bohužel připlatit. Měla jsem kdysi za cenu kolem 500.- a prostě špatné, nevydržÍ. Takže pořidtě raději drátovou, pokuď ji nepotřebujete k práci a nemůžete dát více. V Datartu mi sám prodavač říkal, že pod 1000.- nestojí za nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.25 22:55

Ahoj holky, stalo se mi před několika dny také…15 let starý profil. Fotky, 1000 kontaktů…taky s tím provázaná obsluha pracovní stránky. No masakr. A to jen proto, že mě nejspíš nahlásila ženská, které jsem k fotce napsala, že mému manželi dluží peníze. Nahlásila mě nejspíš za pomluvu, tudíž porušení integrity. No kdybych to věděla…achjo. Ale už si asi pomalu zvykám. Jen jsem uplně mimo dění. Založení nového účtu je komplikované a kdykoliv vám to můžou zase bloknout, když zjistí nějakou spojitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák