Bezmoc v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.21 20:15

@divine woman Bohuzel jsem ve zkusebni dobe, takze me opravdu propustit muzou. :zed: Jsem absolutne v haji a strasne se mi nechce na urad prace.

• Citovat
  • Upravit
33005
30.11.21 20:16
@j.a.n.i1 píše:
Hele, co mam zkusenost od nas z prace, tak si o každém těhotenství stebetali vrabci na střeše, i když se dotycna tvarila, ze nic. A ona pise, ze uz je ve druhem trimestru, tak je dost pravděpodobné, ze nekdo vi ci tusi.

U nás teda ne, pokud to nebyla taková ta, co má ruce dozadu a šla na neschopenku hned s pocuranyn papírkem a nevědělo se, kdy a jestli se vrátí.
A pokud měl někdo ticha, nebo někoho načapala na záchodě zvracet, tak byl natolik profesionál, že si to nechal pro sebe do té doby, než dotyčná přiznala barvu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21732
30.11.21 20:18
@Anonymní píše:
@divine woman Bohuzel jsem ve zkusebni dobe, takze me opravdu propustit muzou. :zed: Jsem absolutne v haji a strasne se mi nechce na urad prace.

Tak si sama plat zdravotní a můžeš být doma až do mateřské jako žena v domácnosti. Sociální si platit nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
30.11.21 20:23
@divine woman píše:
@j.a.n.i1 Je těhotná, má Covida a na dítě dlouho čekala. Jít na rizikové je podvádění? 8o

Nejde o ni, jde o tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 20:52

Rada bych svou situaci uvedla na pravou miru… X let jsem pracovala u jednoho zamestnavatele. Svou praci jsem vzdy odvadela, jak nejlepe jsem mohla. Odesla jsem v dobrem a byvaly zamestnavatel mi popral vse dobre a taky to, ze se mohu kdykoliv vratit.
Mozna se ptate, proc jsem tedy odesla… Vite, naskytla se mi moznost pracovat jen na ranni smeny, v uplne jinem oboru a za skoro stejne penize a bez dojizdeni.
Jak moc jsem byla nadsena, tak nadseni rychle opadlo. Proste to dopadlo tak, ze kdyz ptacka lapali, hezky mu zpivali…
Narovinu jsem jim rekla, ze mam dlouholetou praxi v jinem oboru, ale ze pokid me vyberou, budu se snazit, abych se zaucila co nejdrive.
Slecna, kterou jsem stridala a ktera me mela zaucit, tak porodila predcasne a nestihly jsme spolu byt ani jeden den. Jako alternativu jsem dostala moc fajn pani, ktera ale v kancelari neni posledich 7 let, protoze je uz v duchodu. Dostala jsem na zauceni mesic. V tom mesici byli dny, kdy jsem byla na vse sama a musela jsem si poradit. Do ted jsem nebyla poradne zaskolena, ale kancelar si troufam rict, fungovala.
Behem tech dvou mesicu jsem zazivala sileny napor a tlak. Kazdy den jsem slysela, ze hov. o delam, nic neumim a kdyz jsem nezvedla telefon po prvnim zazvoneni, tak jsem beztak spala… Na sefa nemam opravdu jedine hezke slovo. Z jedne strany jsem neskutecne stastna, ze se tam uz nemusim vrace, ale predstava, ze jsem zustala zrovna ja bez prace, tak to nemuzu prekousnout. Ja, ktera jsem chodila vzdy do prace rada a s usmevem. Ja, ktera jsem opravdu nikdy nechodila na nemocenske, nemenila prace a nikdy si nestezovala…
Ano, mam skveleho manzela, mame nasetreno dost penez, ale jelikoz cekame prvni miminko, tak hold ta vybavicka taky neco bude stat. Netrvame na luxusu, ale i ten standart stoji dost, comsi budem povidat.
Kazdopadne me covid dosti odrovnal a momentalne jsem rada, ze musim dojit max na zachod. Doufam, ze me ta nemoc rychle opusti, ale pokud ne, tak urcite budu v nemocenske pokracovat. A ano, budu asi svine, ale tu nemocenskou budu protahovat dokud to pujde. Zamestnavatele mohou byt bezohledni a my ne??? Samotne mi je to hloupe a neprijemne, ale zjistuji, ze spravedlnost a ferove jednani se nevyplaci a clovek na tom jen pohori. :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21732
30.11.21 20:55

Tak zrovna vybavička se dá sehnat zadarmo a úplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
30.11.21 20:59
@Anonymní píše:
Rada bych svou situaci uvedla na pravou miru… X let jsem pracovala u jednoho zamestnavatele. Svou praci jsem vzdy odvadela, jak nejlepe jsem mohla. Odesla jsem v dobrem a byvaly zamestnavatel mi popral vse dobre a taky to, ze se mohu kdykoliv vratit.
Mozna se ptate, proc jsem tedy odesla… Vite, naskytla se mi moznost pracovat jen na ranni smeny, v uplne jinem oboru a za skoro stejne penize a bez dojizdeni.
Jak moc jsem byla nadsena, tak nadseni rychle opadlo. Proste to dopadlo tak, ze kdyz ptacka lapali, hezky mu zpivali…
Narovinu jsem jim rekla, ze mam dlouholetou praxi v jinem oboru, ale ze pokid me vyberou, budu se snazit, abych se zaucila co nejdrive.
Slecna, kterou jsem stridala a ktera me mela zaucit, tak porodila predcasne a nestihly jsme spolu byt ani jeden den. Jako alternativu jsem dostala moc fajn pani, ktera ale v kancelari neni posledich 7 let, protoze je uz v duchodu. Dostala jsem na zauceni mesic. V tom mesici byli dny, kdy jsem byla na vse sama a musela jsem si poradit. Do ted jsem nebyla poradne zaskolena, ale kancelar si troufam rict, fungovala.
Behem tech dvou mesicu jsem zazivala sileny napor a tlak. Kazdy den jsem slysela, ze hov. o delam, nic neumim a kdyz jsem nezvedla telefon po prvnim zazvoneni, tak jsem beztak spala… Na sefa nemam opravdu jedine hezke slovo. Z jedne strany jsem neskutecne stastna, ze se tam uz nemusim vrace, ale predstava, ze jsem zustala zrovna ja bez prace, tak to nemuzu prekousnout. Ja, ktera jsem chodila vzdy do prace rada a s usmevem. Ja, ktera jsem opravdu nikdy nechodila na nemocenske, nemenila prace a nikdy si nestezovala…
Ano, mam skveleho manzela, mame nasetreno dost penez, ale jelikoz cekame prvni miminko, tak hold ta vybavicka taky neco bude stat. Netrvame na luxusu, ale i ten standart stoji dost, comsi budem povidat.
Kazdopadne me covid dosti odrovnal a momentalne jsem rada, ze musim dojit max na zachod. Doufam, ze me ta nemoc rychle opusti, ale pokud ne, tak urcite budu v nemocenske pokracovat. A ano, budu asi svine, ale tu nemocenskou budu protahovat dokud to pujde. Zamestnavatele mohou byt bezohledni a my ne??? Samotne mi je to hloupe a neprijemne, ale zjistuji, ze spravedlnost a ferove jednani se nevyplaci a clovek na tom jen pohori. :,( :nevim:
chápu tvoji situaci, všimla jsem si, že na toto téma tady bývá dost útočných komentářů, zůstaň v PN do porodu ať se ještě nestresuješ chozením na ÚP.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 21:02

@mado Tak bidne na tom nejsem, abych musela mit vsechno zadarmo. Takovou pomoc prenecham maminkam, ktere opravdu nemaji na nic. :) Nechtela jsem tady ze sebe delat chudaka, ktery jde zebroutou. To fakt ne. Spise mi prisla tato situace hrozne lito a nejak se nemuzu ztotoznit s tim, ze jsem zrovna ja takto dopadla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.21 21:04

@Mariambiska Moc dekuji za mila slova. Vim, ze to neni uplne ferove a neztotoznuji se v takovem jednani, ale opravdu mi nezbyva nic jineho. :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
7228
30.11.21 21:04
@Mariambiska píše:
chápu tvoji situaci, všimla jsem si, že na toto téma tady bývá dost útočných komentářů, zůstaň v PN do porodu ať se ještě nestresuješ chozením na ÚP.

jo vidím to podobně, zrovna teď v době covidu, by ho s přehledem na tom úřadě práce mohla chytit znovu…
paušálně jsem proti zneužívání systému, ale v tomto případě mi to tak fakt nepřijde, ono i se může stát, že se s tím covidem bude potýkat až do porodu, což tedy rozhodně nikomu nepřeju, ale pár mladých lidí s postcovidovým syndromem jsem už viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 21:06

@welovefashion presne takto to citim. Moc diky :hug:

• Citovat
  • Upravit
25897
30.11.21 21:16
@Mariambiska píše:
chápu tvoji situaci, všimla jsem si, že na toto téma tady bývá dost útočných komentářů, zůstaň v PN do porodu ať se ještě nestresuješ chozením na ÚP.

Přesně. Dávky bere kdekdo, tak proč by se měla zbytečně stresovat v těhotenství? Stačí protáhnout nemocenskou do nástupu na mateřskou. To mi u ženy, která x let pracovala přijde naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.11.21 21:16
@j.a.n.i1 píše:
Nejde o ni, jde o tebe.

Jaký máš se mnou problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
30.11.21 21:20
@divine woman píše:
Jaký máš se mnou problém?

Stejny jako s ostatnimi podvodniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.11.21 21:27

@j.a.n.i1 Já podvodník nejsem. Ani podvodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat