Bije holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2597
28.3.14 19:24
@rachele píše:
@Gabulle A není to spíš tím, že rozumí, jen je tvrdohlavý a chce, aby bylo po jeho?

To nevim, kdyz ukazuju co ma udelat, pochopi a zkousi opakovat, ale na mluvene slovo mi nejak moc nereaguje, ale slysi urcite, kdyz se manzel rano vraci ze sluzby tak okamzite leti za nim hned jak slysi rachotit klice v zamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.3.14 19:30

@CokeLady Sorry, ai jsem dneska nejak zabrzdena :D Ja ji ze sebe sundala, maleho vzala do naruce, chovala, utesovala at neplace, ze se nema ceho bat, ze on je muj, tady jsme jen na navsteve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.14 19:33

@Gabulle V tomhle věku je to normální. Když něco říkáš, musíš to hodně přehrávat. Prostě k ne dodat i příslušnou grimasu a pokud možno jednoduché věty. Vysvětlování je naprosto neefektivní. Sice jsou děti, co v tomhle věku chápou delší slovní spojení a dokonce je i vytvářejí, ale naprostá většina nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
28.3.14 19:34

@Gabulle Jo to jo, já spíš myslím, jak se chová, když něco chce a neudělá se to podle něho. Jak se chová? Je taky agresivní? Já bych ještě zkoušela, když bych chovala jiné dítě a viděla, že je smutný, naštvaný a nebo jen, že po mě a chovajícím dítěti kouká. Tak bych dítě dala na chvíli od sebe, vzala si syna a mazlila se s ním a třeba i říkala, že ho mám ráda. Aby měl jistotu, že si jeho maminka a nemusí se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.3.14 19:36
@kotyk píše:
@Gabulle V tomhle věku je to normální. Když něco říkáš, musíš to hodně přehrávat. Prostě k ne dodat i příslušnou grimasu a pokud možno jednoduché věty. Vysvětlování je naprosto neefektivní. Sice jsou děti, co v tomhle věku chápou delší slovní spojení a dokonce je i vytvářejí, ale naprostá většina nee.

To samozřejmě dělám, ale on ty naše grimasy opakuje po nas a pak udela jednu svoji, jeden z nas to obcas neustoji a pukne smichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
28.3.14 19:39
@rachele píše:
@Gabulle Jo to jo, já spíš myslím, jak se chová, když něco chce a neudělá se to podle něho. Jak se chová? Je taky agresivní? Já bych ještě zkoušela, když bych chovala jiné dítě a viděla, že je smutný, naštvaný a nebo jen, že po mě a chovajícím dítěti kouká. Tak bych dítě dala na chvíli od sebe, vzala si syna a mazlila se s ním a třeba i říkala, že ho mám ráda. Aby měl jistotu, že si jeho maminka a nemusí se bát.

Záleží jak moc to chce, nekdy mu staci ze me odstrci at jdu pryc a nebavi se mnou, jindy me drzi za ruku a tahne k dane veci nebo at to udelam teda ja kdyz on nesmi a jindy se strasne vzteka, ten vztek netrva dlouho, ale je to nekolikrat denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.14 19:40

@Gabulle :mrgreen: Nikdo netvrdí, že je rodičovství snadné. Takových situací bude, kdy ti provede něco náramně směšného a ty budeš muset být za toho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
28.3.14 20:34
@Gabulle píše:
Záleží jak moc to chce, nekdy mu staci ze me odstrci at jdu pryc a nebavi se mnou, jindy me drzi za ruku a tahne k dane veci nebo at to udelam teda ja kdyz on nesmi a jindy se strasne vzteka, ten vztek netrva dlouho, ale je to nekolikrat denne

A vy se zachováte v takových situacích jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
28.3.14 21:04
@Gabulle píše:
Jen jsem ji nechala na sobe sedet, zadne mazleni.
Kdyz mu ruce chytim, nastve se znova a opakuje se to, kdyz ho placnu pres ruky, vetsinou prestane, taky se mu to nelibi, ale udela smutny kukuc a za chvilku to zkusi znova

Prostě testuje hranice- má na to věk :-) Vydrž a buď srozumitelná v tom, co se smí a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
29.3.14 14:13

Mladší syn taky občas vyjede ať už je to holka nebo kluk, prostě v kolektivu kde je víc dětí si k někomu nenápadně stoupne a začne ukazovat kde más nos, oko, ucho..a najednou se napřáhne a bum..já tedy stojím už vždy u něj, už vím kdy ta situace přijde, prostě předvídám a včas ho zadržím :) pak mu říkám, že bít se nesmí, jenom hladit..tak dotyčné dítě pohladí a jede dál..ale když to nestihnu, je mi trapně a pevně věřím, že ho to přejde věkem..u prvního tohle neznám, nikoho snad nikdy neuhodil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.3.14 15:42
@KriJona píše:
Mladší syn taky občas vyjede ať už je to holka nebo kluk, prostě v kolektivu kde je víc dětí si k někomu nenápadně stoupne a začne ukazovat kde más nos, oko, ucho..a najednou se napřáhne a bum..já tedy stojím už vždy u něj, už vím kdy ta situace přijde, prostě předvídám a včas ho zadržím :) pak mu říkám, že bít se nesmí, jenom hladit..tak dotyčné dítě pohladí a jede dál..ale když to nestihnu, je mi trapně a pevně věřím, že ho to přejde věkem..u prvního tohle neznám, nikoho snad nikdy neuhodil :kytka:

Hezky kamufluje :lol:, nas David se mi odmita naucit kde jakou ma cast tela, on vi kde ma co mamka a to mu staci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
30.3.14 13:12
@Gabulle píše:
Hezky kamufluje :lol:, nas David se mi odmita naucit kde jakou ma cast tela, on vi kde ma co mamka a to mu staci :twisted:
:mrgreen: ano..u nás to samé..máma pipi..táta néééééééééééé :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect