Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@hofka kdyby to byl vodní kamen, tak to by miminku vadilo ne? Je to spis takový bily prášek.
@Anonymní píše:
@hofka kdyby to byl vodní kamen, tak to by miminku vadilo ne? Je to spis takový bily prášek.
„vysrážený minerály z vody“.. prostě vodní kámen:-) Taky jsem ho měla, taky se mi nelíbil. Snažila jsem se aspoň, aby ta voda byla po uvaření usazená nebo jsem prostě koupila kojovodu (z vodovodu máme hodně tvrdou), u té to bylo minimálně. Případně se dá nějak použít s kyselinou citronovou-ale to spíše při vyváření, nenechává potom ta voda povlak třeba na lahvičkách, dudácích.
Dobrý den můj syn se narodil ve 30 týdnu a v levé komůrce měl lehčí krvácení a po týdnu se udělali dvě malinké cysty na mozku dost mě to trápí byli jsme na magnetické rezonanci a výsledky budeme mít až v pondělí chtěla sem se zeptat zda tady má též někdo takovou zkušenost a jestli to samo zmizelo nebo museli zakročit doktoři děkuju za odpovědi ❤️
Ahoj,
když převařím kojeneckou vodu (5min, jako je na návodu na příkrm), tak jsem si všimla, že nahoře plavou takové bílé skvrnky a když vodu přeleji a hrnec vyschne, tak je na dně jakoby bílý prášek. Nevíte, co by to mohlo být a zda to nemůže uškodit miminku? Minulá kojovoda byla s mírným obsahem sodíku, tak jsem si říkala, jestli to není z toho…