Bílkový hlen po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9035
28.4.13 21:48

No to si pamatuju docela jasně, ovulační test byl pozitivní několk dní před plánovanou MS, určitě tak 5-6 dní před ní, pak mi tedy nějak došlo, že je to celé blbost. Těhotenský test jsem si dělala, až v den vynechané MS a byl tam slabounký duch, za dva dny už lepší a pak už to rostlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
28.4.13 21:50

Jsem se ptala kamarádky ta tvrdí že ji ovu test ukazal5 dní po sobě ovu což ji bylo divné…tehu test nic a za 5 dní ho zopakla a měla slabou čárku…takovýho spíš ducha tak po 3 dnech udělala novej a tam už byla prý úplná dálnice:-) podle mě fakt můžeš být těhotná…alspon podle toho co píšeš mi to přijde hodně pravděpodobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.13 21:52

@alisekR díky moc..alespoň nějaká naděje:) ovu mám jasně pozitivní ale těhu nic. Bolí mě už týden podbřišek, ale ovu jsem měla mít už první den té bolesti…bt neměřím, takže kdo ví a ovu test jsem si před tím týdnem taky blbec neudělala…moc díky

• Citovat
  • Upravit
321
28.4.13 21:58

:-)…uvidíš počkej dle mě tam ta čárka bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.13 22:01

@katerinarez No uvidíme…nechci plašit, takže si prostě počkám co bude a uvidí se. Jako kdyby se zadařilo, tak budu ráda, snažíme se o to, ale pokud ne, tak se hold začne potom znova. Na první dítko jsme čekali rok, takže…a navíc jsme začali za včas-snad. Chci to stihnout, dokud nebudou synovi 3 roky a to mám rok čas :D Jen mi tohle prostě přišlo divný a ta bolest už je po týdnu i nepříjemná, tak člověk hledá kde je zakopanej pes. Každopádně děkuji za naději a rady:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.13 22:02

Pak jdám vědět holky :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.13 13:50

Zakladatelka

Tak jsem dnes ráno zkusila znovu ovu test a čárka tam je krásná, silná, ale není to pozitivní..takže já už teď vůbec nevím na čem sem :nevim: břicho pobolívá stále, ráno sem tam píchlo na pravé straně. Ráno jsem ještě mrkla na ten ovu test ze včerejška a po zaschnutí mi taky nepříjde úplně pozitivní jak včera…pokud včera pozitivní ale nebyl a dnes je ještě slabší tak tomu nerozumím už vůbec

:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
321
1.5.13 22:57

Pockej a pak napiš:-) uvidíš…test to pozna cca po 13_14 dnech…tak si dej p :P auzu blazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí