Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to si pamatuju docela jasně, ovulační test byl pozitivní několk dní před plánovanou MS, určitě tak 5-6 dní před ní, pak mi tedy nějak došlo, že je to celé blbost. Těhotenský test jsem si dělala, až v den vynechané MS a byl tam slabounký duch, za dva dny už lepší a pak už to rostlo. ![]()
Jsem se ptala kamarádky ta tvrdí že ji ovu test ukazal5 dní po sobě ovu což ji bylo divné…tehu test nic a za 5 dní ho zopakla a měla slabou čárku…takovýho spíš ducha tak po 3 dnech udělala novej a tam už byla prý úplná dálnice:-) podle mě fakt můžeš být těhotná…alspon podle toho co píšeš mi to přijde hodně pravděpodobný…
@alisekR díky moc..alespoň nějaká naděje:) ovu mám jasně pozitivní ale těhu nic. Bolí mě už týden podbřišek, ale ovu jsem měla mít už první den té bolesti…bt neměřím, takže kdo ví a ovu test jsem si před tím týdnem taky blbec neudělala…moc díky
@katerinarez No uvidíme…nechci plašit, takže si prostě počkám co bude a uvidí se. Jako kdyby se zadařilo, tak budu ráda, snažíme se o to, ale pokud ne, tak se hold začne potom znova. Na první dítko jsme čekali rok, takže…a navíc jsme začali za včas-snad. Chci to stihnout, dokud nebudou synovi 3 roky a to mám rok čas
Jen mi tohle prostě přišlo divný a ta bolest už je po týdnu i nepříjemná, tak člověk hledá kde je zakopanej pes. Každopádně děkuji za naději a rady:)
Zakladatelka
Tak jsem dnes ráno zkusila znovu ovu test a čárka tam je krásná, silná, ale není to pozitivní..takže já už teď vůbec nevím na čem sem
břicho pobolívá stále, ráno sem tam píchlo na pravé straně. Ráno jsem ještě mrkla na ten ovu test ze včerejška a po zaschnutí mi taky nepříjde úplně pozitivní jak včera…pokud včera pozitivní ale nebyl a dnes je ještě slabší tak tomu nerozumím už vůbec
Pockej a pak napiš:-) uvidíš…test to pozna cca po 13_14 dnech…tak si dej p
auzu blazne