Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No zkus test a uvidíš ja měla mens…pak nic a slabé krvácení za 5 dní a to se prý asi uhnizdilo vajíčko:-) teď začínám 5 měsíc…jinak cca 3 týdny po oplodnění divný pocity křeče jako při mens..to se roztahuje deloha…jinak dole sucho a nateklo…na sex ani pomyšlení skoro to nešlo..ja furt říkala porucha pak to začlo prsa věci bolavy…tak šup k doktorce ta řekla asi nepruchozi vajecnik a poslala mě do motola na lepčí ultra a tam mi řekli se smíchem tak 9+3… A ja ten vajecnik jo a je to špatné??? A dr.na mě ne to miminko:-) a ja jaky vždyť je mi 34 let a leta pokusů nic…koukala jsem jak vorvaň…pak hroznej šok brek a smích:-) držím palce:-)))
Jinak podle popisu to máš podobné jak já:-) myslím že to klaplo:-)pisni co a jak…
@katerinarez ono není problém testovat, ale když já si nejsem nistá kdy vlastně jsem měla ovulaci. Pokud by ty bolesti teď byli k ovulaci, tak jsem teprve 7DPO a to je na test brzy a pokud byla ovulace s po té poslední MS, tak už by tam asi něco bylo vidět, ale nevím no…nechci bejt zklamaná…
Nevim mě to jako ovulka nepřijde holt pockej týden a uvidíš co ukáže test…a kdyby ne jednou se to povede nebud smutná podívej mě to nešlo a najednou:-) mě to každý mrzelo když tam byla 1 čárka…uvidíš ja osobně si myslím že tam ty čárky u tebe budou 2:-) pockej ten týden…
Nevim mě to jako ovulka nepřijde holt pockej týden a uvidíš co ukáže test…a kdyby ne jednou se to povede nebud smutná podívej mě to nešlo a najednou:-) mě to každý mrzelo když tam byla 1 čárka…uvidíš ja osobně si myslím že tam ty čárky u tebe budou 2:-) pockej ten týden…
Zakladatelko, klidně to může být těhotenství o tom žádná, tím že byla MS delší zasáhla i do ovulace a proto to máš celé posunuté. Druhé méně příjemná varianta je, že se tizačíná rozhazovat cyklus, to se někdy stane, že e anovulační a nebo prostě si to tělo dělá, co chce. Počkej do konce týdne a udělej test. Přeju ať to dopadne, jak si přeješ. ![]()
@katerinarez Můžu se zeptat, test si si dělala?? Nebo si to považovala po sdělení tvojí doktorky za zbytečný??
To je docela gól, potvrzení těhotenství takhle pozdě.
@alisekR ne nedělala…ja totiž měla rozhozeny menzes…tak jsem si říkala porucha počkám po vanocich a půjdu k dr…k ní chodím 12 let a ví že jsem neotehotnela ani po if takže nás to opravdu napadlo jen mě prohlidla a poslala do motola s tim zvecenym vajecnikem…napadlo mě si ho koupit ale po 350…jsem usoudila škoda peněz a hlavně zklamání…že nic nebude…mno a ono holt bylo:-)))
Tak to je krásný, to ti přeju. Snad se taky dočkám takovýho zázraku. Kéž by.
tak ať je tvoj miminko zdravé a v pořádku. ![]()
@alisekR píše:
Tak to je krásný, to ti přeju. Snad se taky dočkám takovýho zázraku. Kéž by.
tak ať je tvoj miminko zdravé a v pořádku.
Dekujem
taky se ti zazáří uvidíš ![]()
Ahojte holky…mám ještě dotaz…vrtá mi to hlavou..ne kvůli možnému těhu, ale ty bolesti takhle týden už jsou celkem nepříjemný a otravný…zkusila jsem lékárnu a koupila jak těhu tak ovulační testy…na těhu nic není, ale ovu je jasně pozitivní
je jich (bylo) v krabičce 7,takže udělm asi každej den jeden a pokud LH nespadne tak co?- ještě jsem se dočetla v návodu o polycystyckých vaječnících- což bych nechtěla, ale možná by to vysvětlilo to bolavé břicho
nějaká zkušenost s tímhle??? Díky
JO zkušenost s ovulačním testem, mám u prvního těhotenství s dcerkou mi ovulační testy ukázaly těhotenství
Bylo to ke konci měsíce a já si je zkusila udělat znovu, protože se mi tenkrát něco nezdálo, prostě jsem se domnívala, že ovoluace byla, až někdy hodně po 20DC, byly pozitivní několik dnů, což je blbost u ovulace. No a bylo to těhotenství. Ovulační testy jsou citlivější na HCG hormon v ranném stádiu, v tu dobu jsou si LH a HCG podobné a tak to test neumí rozlišit.
Toť moje zkušenost.
@alisekR a nepamatuješ si, jestli byl ten ovu pozitivní i přes neg. těh. test? a nebo..dělala jsis těhu test o hodně dýl? a byl to jen duch nebo už pěkná čárka?(u těhu testu)díky ![]()
Ahoj. Chtěla bych se zeptat…už 4 měsíce neberu antikoncepci a snažíme se o miminko. Zatím byly cykly pravidelné, stejné ve všem. Ovulaci poznám dle bolestí podbřišku v půlce cyklu. Měla jsem ale poslední MS nezvykle dlouhou - obvykle 4dny, teď 9dní a po ní hned(druhý den) čirý hlen-takový jak bílek s nitkama čerstvé světlé krve. Teď po týdnu mě začalo bolet v podbřišku jak na ms, ale přitom je ta bolest taková…malinko jiná, ale hodně podobná,,,tak jsem si myslela, že je to zase ovulace, ale bolest trvá už týden. Tak si říkám, jestli ovulace nemohla být už po té ms a bolesti znamenají zadaření a nebo hledám něco tam, kde nic není
Díky!