Bílý puntík u mandle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.8.19 12:46

Čep

Ahoj, je mi 16 a tohle jsem měla ještě pred několika mesici také. Je to čep… Mela jsem joch hromadu a hrozně to smrdí. Šla jsem s tim k orl a ta řekla, že jedina možnost jak se toho zbavit je vytržení mandlí. Takže teď už je nemám.

Vždycky jsem vzala mezizubni kartaček (ano, ten :D ) a nebo uchošťour a prostě to vydloubla. A pak do té díry střikla Jox. + kloktala šalvěj.
Ale bylo to k ničemu. Porad jsem je tam mela a hrozně to smrdělo. Je to svinstvo, ale má to dost lidí, ani o tom neví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.19 15:01
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 16 a tohle jsem měla ještě pred několika mesici také. Je to čep… Mela jsem joch hromadu a hrozně to smrdí. Šla jsem s tim k orl a ta řekla, že jedina možnost jak se toho zbavit je vytržení mandlí. Takže teď už je nemám.Vždycky jsem vzala mezizubni kartaček (ano, ten :D ) a nebo uchošťour a prostě to vydloubla. A pak do té díry střikla Jox. + kloktala šalvěj.
Ale bylo to k ničemu. Porad jsem je tam mela a hrozně to smrdělo. Je to svinstvo, ale má to dost lidí, ani o tom neví

děkuju!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.19 16:34

Ahoj, tak jsem byla pro klid duse na orl a je to mala cysticka. tak treba to nekomu pomuze, kdyby mel neco podobneho. pry mam prijit jen, kdyby zacala prekazet, pak se odstrani ambulantne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.19 22:59

Ahoj, neřekli ti náhodou jaký je rozdíl mezi cystičkou a čepem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.19 05:46
@Anonymní píše:
Ahoj, neřekli ti náhodou jaký je rozdíl mezi cystičkou a čepem?

neřekli…ale říkala, tohle není cep, ale malá cysticka…ceo je asi spojenej s nějakou infekci, cysta muze vyrůst kdekoli a kdykoli a je naplnena tekutinou…nejak jsem se zapomněla zeptat, jestli může sama zmizet..
ty mas taky cystu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.19 23:14

Jasné, to vím, že cystička může vzniknout v podstatě kdekoliv, spíš mě jen zajímalo jestli je nějaký na první pohled rozdíl mezi ní a čepem. Mně se totiž dělají čepy/kamínky, poměrně často na mandlích, mám mandle celkem škaredé, ale nikde jsem s tím nebyla vzhledem k tomu, že mi to nedělá nějaké potíže a u praktického je vždy vše ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.19 16:49

Nerekli…ja pak byla ještě u dalšího orl na 2.nazor, ptz me to trochu nervovalo…a ten mi rekl zapouzdreny cep…takze babo rad :D :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.22 23:31

Ahoj

Obnovuji diskuzi, na mandli se mi utvořil bílý pupinek, nijak mi neprekazi - nebolí. Ale podvědomě mě proste rozčiluje, na orl se mi příliš nechce, když mi v podstatě nic není. Každopádně na čep se mi to nezdá, protože ty jdou manuálně vyndat ale tohle je jakoby pod kůži. Připomíná mi to Uhr :nevim: a tak mě napadla ta cysta?
Jak ta se případně řeší? Děkuji za odpověď :hug:

• Citovat
  • Upravit
524
14.6.22 23:06

Ja tam dva uz hezky dlouho. Mozna dva roky? Mezitim jsem uz byla u dr ( ale ne s timhle ) a do krku se mi koukala x krat a nikdy nic nerekla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.22 22:20

@Týnuška95 já to nakonec nevydržela a šla k obvodní, prý zapouzdřený čep, mohu si to prý propichnout až dostanu odvahu, tak sbírám tedy odvahu :D

• Citovat
  • Upravit
4
2.7.25 20:45
@Anonymní píše: Více

Prosím, mohla bych se zeptat, jak ta Vaše cystická vypadala? Já mám nad mandlí takový jako bílý pupínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 06:23

@Pa11 moje jako pupínek, bílo žlutá barva, cca 0,5cm v průměru, nic nebolelo..bylo ale vidět, že v tom neco je, hnis/tekutina, ta pak po vymáčknutí nakonec i vytekla..

• Citovat
  • Upravit
4
3.7.25 17:54

Děkuji, za odpověď, moje bych popsala jako pupínek či uhrak, ale vzadu za mandlí na sliznici jako pod tím obloukem, a dnes se mi zdá, že nad tím je ještě jeden maličký pupínek. Mám strach, ale doufám, že je to jen něco neškodného. Takhle to vypadá, jen je to maličko vystouplé se mi zdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.7.25 17:56

A vymackla jste si to sama? Myslíte, že je možné, aby jich bylo vedle sebe víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.25 06:30

@Pa11 na orl..ptž to musel naříznout…asi může být víc u sebe, to netuším…já měla 1…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex