Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Běž na imunologii. Malichernost to spíš nebude, ale taky ne nic vyloženě tragického typu rakovina. Nejspíš ti někde sedí nějaká usilovná bakterie a je potřeba ji najít, ideálně vyhubit a posléze opravit systím, tak, aby se příšte ubránil. A rozhodně to chceš dělat s doktorama, alt-věci jen jako podpůrnou léčbu, ne tu hlavní.
@Anonymní píše:
Od poloviny června jsem byla nemocná - zelená rýma, kašel, bolest v krku, únava, nateklé uzliny, čepy na mandlích, v krku streptokok a zlatý stafylokok. Brala jsem dvoje antibiotika, čepy a uzliny ale nemizely. Začala jsem stříkat do krku Streptokill. Byla jsem teď na kontrole, všechny výsledky mám v pořádku (krev, výtěr z krku i jaterní testy, bylo podezření na mononukleozu).Jenže mám už měsíc a půl ty uzliny na krku nateklé a bolavé - doteď. Už je to opravdu dlouho, k doktorce se zase dostanu až ve středu. Začínám se bát, aby to nebylo něco vážnějšího, testy v pořádku, ale takhle dlouho mít nateklé uzliny a bolí to…? To už je divné, že to po té nemoci neodeznělo.
Máte zkušenosti? Může to být jen nějaká malichernost? Děkuju moc![]()
Pro klid klidně zajdi k Dr, lepší zbytečně, než podcenit.Ale podle mě budou s největší pravděpodobností zvetseny reaktivně, po té prodělané nemoci. a po té „zoo“ v krku. Lymfolog mi říkal, že můžou být zvetsene klidně 2 měsíce.
Od poloviny června jsem byla nemocná - zelená rýma, kašel, bolest v krku, únava, nateklé uzliny, čepy na mandlích, v krku streptokok a zlatý stafylokok. Brala jsem dvoje antibiotika, čepy a uzliny ale nemizely. Začala jsem stříkat do krku Streptokill. Byla jsem teď na kontrole, všechny výsledky mám v pořádku (krev, výtěr z krku i jaterní testy, bylo podezření na mononukleozu).
Jenže mám už měsíc a půl ty uzliny na krku nateklé a bolavé - doteď. Už je to opravdu dlouho, k doktorce se zase dostanu až ve středu. Začínám se bát, aby to nebylo něco vážnějšího, testy v pořádku, ale takhle dlouho mít nateklé uzliny a bolí to…? To už je divné, že to po té nemoci neodeznělo.
Máte zkušenosti? Může to být jen nějaká malichernost? Děkuju moc