Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@lafelay aha,a muze byt i za mandlí? v krku me neboli, vyter byl ok. zmizi to?
@krysoleta diky.a co s tim muzu dělat? zmizí? Nebo zas na orl? žádné problémy nemam, uzliny nejsem, nic
Chtělo by to vyter. Moje dcera to taky mívá. Ma sníženou imunitu a trpí chronickým zanetem mandlí. Většinou je tam streptokok, někdy ne. Tyto čepy měla i v mezidobí, kdy byla zdravá. Na ORL říkali, že je víc druhů čepů, ne každý je příznakem angíny. Vyter s odstupem, ne hned po dobrani ATB.
@Jana206 aha, dekuju.ja anginu nemela, na vyter jsem byla pro jistotu, když se dceru angina vratila, sli jsme celá rodina a byl uplne v pořádku
@Anonymní píše:
@krysoleta diky.a co s tim muzu dělat? zmizí? Nebo zas na orl? žádné problémy nemam, uzliny nejsem, nic
Kup si v lékárně něco na kloktání. Heřmánek, šalvěj… Taky jsem neměla žádné jiné potíže a odeznělo to.
@Anonymní píše:
Ahoj, pred 14 dny jsem objevila malý bily puntik za mandlí, neboli, nepali, takže at ti nebude, neroste. pred měsícem jsem byla na pro, Jestli nemam streptokola, dcera mela anginu, pry vse v poradku, vyter ok, vše čiste. nevim, jestli uz tam puntik byl. kazdopadne dr rikala, ze jsem úplně zdravá. ale co to muze byt? myslela jsem mandlove ksmeny, ale tohle je mimo mandlí…
Kup si v lékárně Streptokill sprej. I kdyby tam nějaká Brebera byla, tak ten sprej, pokud není rozjetá angina, by to měl zničit. Je to přírodní produkt. já to doporučuji všude a všem, už vypadám jak dealer
,což nejsem. U nás v rodině je angína nebo nějaký kok nejčastější choroba, takže mám ozkoušeno vše a toto funguje fakt nejlíp.
Ahoj, mám čepy na mandlích celkem často.. ne vždy to může být nebo značit nějaký problém, můžou to být i zbytky usazeného jídla atp. Já se s nimi teda nepářu, vymáčknu ho vatovou vyčinkou a je po problému, nesnesu totiž ten pocit mít ho tam přilepený. ![]()
Dekuju holky. podle netu mi sedí cep i kamen, jen mě matlo, ze to moje neni přímo na mandlí, ale jakoby vedle, kousek za ní..
Ahoj, pred 14 dny jsem objevila malý bily puntik za mandlí, neboli, nepali, takže at ti nebude, neroste. pred měsícem jsem byla na pro, Jestli nemam streptokola, dcera mela anginu, pry vse v poradku, vyter ok, vše čiste. nevim, jestli uz tam puntik byl. kazdopadne dr rikala, ze jsem úplně zdravá. ale co to muze byt? myslela jsem mandlove ksmeny, ale tohle je mimo mandlí…