Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MaryClementine píše:
U nás zabíral asi týden fén, do minuty tuhej, chyba byla v tom, že jak jsem ho vypla, vzbudil seJsme vymýšleli konstrukce, jak ho přidělat ke šprušlím, aby nefoukal na prcka, neležel a nepřehrál se, apod. Zlatý mp3
co pak účty za elektriku??? ![]()
Brambůrka10 píše:MaryClementine píše:co pak účty za elektriku???
U nás zabíral asi týden fén, do minuty tuhej, chyba byla v tom, že jak jsem ho vypla, vzbudil seJsme vymýšleli konstrukce, jak ho přidělat ke šprušlím, aby nefoukal na prcka, neležel a nepřehrál se, apod. Zlatý mp3
jj, přesně. Ten fén byl stejně na prd a necítili jsme se bezpečně, pak zabíral ten déšť, po usnutí stačilo ještě tak deset patnáct minut a vypli jsme to. Ovšem ty zvuky jako takové zabíraly tak měsíc dva
Pořád se to měnilo.
Eneer píše:šum prostě zabíral mín a mín spolehlivě, až jsem to s ním přestala zkoušet.Alpaka píše:A to jste ho zrušili ze dne na den?Eneer píše:Zavinovala jsem do 8mi měsíců. Šum přestal fungovat sám od sebe okolo 4-5ti měsíců.
Stáhla jsem ho na uložto, zrovna ho máme puštěný, nám pomáhá hodně, chtěla bych už ale začít pomalu odnaučovat, i když to jsem říkala i před měsícema taky zavinujeme podle Karpa, na tom je malý teda závislý…
Tý brďo, tak o tom slyším prvně a nevědomky to praktikuju až 2 roky..pouštím větrák v ložnici na nejvyšší a přes to je přehozená deka… Dělá to super rachot:-) Spí jako zabitý. To jsem nevěděla.
k.a.c.k.a.1 píše:
Tý brďo, tak o tom slyším prvně a nevědomky to praktikuju až 2 roky..pouštím větrák v ložnici na nejvyšší a přes to je přehozená deka… Dělá to super rachot:-) Spí jako zabitý. To jsem nevěděla.
Prcek ti spí u šumu už dva roky? ![]()
Já, když jsem unavená, tak si odpoledne lehnu, a když nechci slyšet hluk z venku a chci mít otevřený okno, tak si poučtím z youtube taky šum, a tam je zvuk pralesa, deště. Někdy ty videa jsou dlouhý i půl hodiny.
Třeba tady: http://www.youtube.com/watch?….
Ten zvuk se dá stáhnout i do formátu mp3 z tohoto videa.
U nás funguje zapnutá digestoř.
To když malá usne v obýváku, který máme propojený s kuchyní..
u nás funguje dobře,stáhla jsem to na http://www.uloz.to/…m-hodina-mp3
No funguje..ale musím houpat v kočáru, my totiž nemáme dveře, tak aby neslyšel telku do pokojíku, hučí větrák.
![]()
hledám přímo zvukj fénu, protže vodopády a další na něj nepůsobí, musí mít přímo fén, ani vysavač … neporadíte mi někdo?
Já si někde stáhla holicí strojek mp3, pak to nakopírovala asi 100× za sebou a pouštěla to malýmu jako 30minutovou smyčku
Zabíralo to asi do 2 měsíců ![]()
Tak jsme taky vyzkoušeli bílý šum a zatím (ťukám na dřevo) zabírá. Jak tu někdo psal, že by ho z toho odvezli, tak všechno mi přijde lepší než mimčo, co vříská v kuse dvě hodiny a nic na něj nezabírá…
Doufám, že mu to vydrží…
Tak já nevím holky. Hledala jsem to na netu, když měl maličký prdíky. Teď jsem našla, když už asi nepotřebuji. Večer spinká dobře, tak nevím, jestli bych to měla zkoušet. Ale stáhla jsem si to, pro případ potřeby
. Vím, že pomáhá pusou šššššššššššššššššš a to já úplně nesnáším
…