Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky ted jsem to stáhla, a z toho zvuku asi začnu vyplnovat papíry do Bohnic
šílené ![]()
Já jsem našla tady to . Sice v aj, ale stáhnout jde v pohodě a zdarma.
@Monjie píše:
Tyyvolé to je věc![]()
![]()
Super věc! S ním jsem odnaučovala pití mlíka v noci. Vždycky když se dcera vzbudila tak jsem to pustila a teď spinkáme celou noc.
![]()
Asi to vážně funguje, včera malej ryčel celej den, ráno jsem stáhla šum a spí jak, když ho do vody hodí.
![]()
Já jsem si stáhla Bílý šum a nevím, jestli je to ono.. zní to jako, když rádio nebo televize ztratí frekvenci? Připadá mi to spíš jako nějaká rušička než uklidňující melodie ![]()
@Hnědoočko píše:
Já jsem si stáhla Bílý šum a nevím, jestli je to ono.. zní to jako, když rádio nebo televize ztratí frekvenci? Připadá mi to spíš jako nějaká rušička než uklidňující melodie
Jo jo, je to ono.
@Hnědoočko píše:
Já jsem si stáhla Bílý šum a nevím, jestli je to ono.. zní to jako, když rádio nebo televize ztratí frekvenci? Připadá mi to spíš jako nějaká rušička než uklidňující melodie
Jo, to je ono. Ale je víc typů… Fén, vysavač, ale tohle šumění u nás dneska vede.
Ok, díky za potvrzení
moc k uspání mi to teda nepřijde, ale je dobré mít v záloze něco, co je vyzkoušené ![]()
@Hnědoočko píše:
Ok, díky za potvrzenímoc k uspání mi to teda nepřijde, ale je dobré mít v záloze něco, co je vyzkoušené
No, momentálně nám ten účinek jaksi odeznívá… ![]()
Obnovuji diskuzi
Poraďte, kde stáhnu např. do mobilu zvuk vysavače, nebo fénu…
Klasický bílý šum nezabírá. Díky
Tak já nevím holky. Hledala jsem to na netu, když měl maličký prdíky. Teď jsem našla, když už asi nepotřebuji. Večer spinká dobře, tak nevím, jestli bych to měla zkoušet. Ale stáhla jsem si to, pro případ potřeby
. Vím, že pomáhá pusou šššššššššššššššššš a to já úplně nesnáším
…