Bílý šum - pár otázek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24858
15.5.15 21:27
@Bibi239 píše:
proc by ne, sum si na spanek pousteji i dospeli. Muzes zkusit vymenit za zvuky letni bourky, zvuky pralesa ci morskych vln, ba you tube je toho spousta, pokud to nekomu dela dobre, tak bych to nechala.

My jsme konzervy, stále na vysavači :mrgreen: Ale ve dne když chci vysávat, tak chytá hysteráky :nevim: Přitom mi u něj dřív i usnula, teď jak ho zapnu, začne křičet a prchá. Takže luxuju, když není doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:29
@Gorlami píše:
U nas fungoval na denni spanek vysavac asi mesic, dva. V loznici mame ted uz stale pusteny „dest“, jsem si na nej navykla ja :).
:mrgreen: zlatej déšť, oproti chrápání chotě. Ale malá spí v pokojíku sama a ke mně vedle to slyšet není. Dávám jí to na minimum.Ale chctěla bych přestat. Představa, jak jedeme někam na dovču s aparaturou… nic moc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.5.15 21:30

Zabírá pořád (14m), jen já u toho neuspávám, spíše uklidňuju :D a jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:32

@V-e-r-u :palec: u nás se zapne šum, dostane flašku s mlíkem a odcházíme. Dřív pro mě sci-fi, několika hodinové houpání na rukou, následně pevné zavinování plus šum. Ze zavinutí se „vysvobodila“ kolem 6.měsíce a šum nám zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.5.15 21:36

@bberanka A netahali jste ji vysavacem sople, ze se ho boji? Jinak nase mala (17m) usne i bez sumu, kdyz jsme nekde pryc, ale ja uz to ted ani nevypinam, je to takovy prijemny poslouchat ty kapky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.5.15 21:40

@bberanka já to malý teď dávám přes mobil, nemusí bejt aparatura, nebo jí to necháváš zapnutý přes celou noc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:42

@Gorlami netahali,ještě rýmu neměla, čistíme nos tou obyč „vycucávací“ :poblion:. Já si myslím, že by taky asi usnula, vyzkoušíme. Jen mi přijde klidnější, vzbudí jí kde co a takhle jsou přece jen ty zvuky tlumené. Mně jde hlavně o to, abych jí nějak neublížila. Ale tak když to je potichounku, tak by to snad vadit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:43

@medunka23 kjj celou noc, jak jí to v průběhu vypnu, tak jí to vzbudí. Máme na CD staženou smyčku. ČEZ z nás má radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:44

Teď bych potřebovala nějakej šum pro kocoura, nebo mě z něj odvezou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
15.5.15 21:44

@Svistice ahoj, co vím, tak mi malá usínala na bílý šum cca mezi 3.-5. měsícem, ani nevím, kdy se to zlomilo..to pak sama poznáš (já jsem jí zapínala tehdy fén) závislosti se fakt neboj. Jen pak příjde fáze, kdy to dítě začne víc vyrušovat než uspávat. to poznáš. Pak měla malá fázi, kdy jsem ji rušila v ložnici i já svojí přítomností a od 7. měsíce musí spát sama v tichém pokoji. Před spaním se s ní na chvilku jen mazlím a povídám jí..

• Citovat
  • Upravit
24858
15.5.15 21:46

@verulicek já ze stejného důvodu odešla z pokojíčku. V noci jsem jí budila. Ale šum tam zůstal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.5.15 21:46

@bberanka :mrgreen: :mrgreen: hele já myslím že by jí to ublížit nemělo, ono upřímně když člověk bydlí ve městě, tak tam třeba klid vůbec není a toto je i příjemné, já se přiznám že dneska sem malou zrovna u šumu uspávala, měla jsem dohodu že jí přečtu pohádku, ona udělá hají a já pak půjdu, no kolikrát já u toho zívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
15.5.15 21:49

@medunka23 máme navíc pod okny terasu od bowlingu a tam už je teď jak se oteplilo veselo :zed:
Já taky u šumu spala jak špalek. Kolikrát jsem byla skoro v limbu a v náručí ječící mimino :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
15.5.15 21:50

@bberanka u nás se to odbouralo tak nějak samo právě kolem toho pátého měsíce..prostě to na ni přestalo zabírat..samosatným spaním ale začala spávat celé noci a vynechávat noční kojení..pak i ranní no a v roce už na spaní nepotřebovala ani cumlík..(mívala ho na noc do postýlky, ale neměnila jsem ho..nechávala jsem jí pořád jedničku, aby si od něj brzo odvykla a byl jí malý..a tak se i stalo..jo a ke konci už jsem jí ho nedávala do pusy ale jen na polštář..pak jsem jí ho tam jednou ze srandy nedala a světe div se, vůbec jí nechyběl :-)

• Citovat
  • Upravit
3681
15.5.15 21:51
@bberanka píše:
@medunka23 kjj celou noc, jak jí to v průběhu vypnu, tak jí to vzbudí. Máme na CD staženou smyčku. ČEZ z nás má radost :mrgreen:

Tak my mame radiobudik, na kterym je ctyri nebo pet druhu sumu. Ja mam nejradeji dest a priboj s racky :). Kdyz je to pusteno potichu, tak to myslim neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí