Bio plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3251
28.2.16 22:29

@Sandii já právě ty nature používala u první a pořd mi přišlo, že dost smrdí, navíc pak nedopadli úplně nejlíp v testech… koupila sem balík těch bambo na3-6kg, ale dneska sem je otevřela a přijdou mi dost velkýtak ještě budu doobjednávat jedničky, stejně to chci jen tak nějak na střídačku a do začátku, hodlám zas plně látkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.2.16 10:04

Já používám plínky NATY, jsou vyrobeny z bio materiálů a jsou rozložitelné!! Nejvíc tedy používám klasické látkovky, ale tyhle jsou dobré na cesty nebo dávám i na noc. Dají se koupit po netu nebo v globusu. Na rozdíl od všech pempres a pod. vůbec nejsou cítit po plastu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
29.2.16 10:12

Mladsi je od narozeni v Beaming baby a vyhovuji nejlepe. Druhe v poradi mam Naty, ale Beaming se mi zdaji lepsi - maji pruznejsi zapinani. Ty wiony nebo jak se jmenuji nevyhovovali vubec, Babylove mi prijdou proti beamingum tvrdsi a tak jako „smrdi“ necim se mi zda. Za me jednicky Beaming, pak Naty a pak babylove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.2.16 12:02

Za mě taky Beaming Baby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.16 18:42

Moltex a Bambo nature

Ahoj holky, já mám vyzkoušeny Moltex a Bambo nature. Obojí OK, zatím mi neprotekly. Moltex jsou dražší, ale přijdou mi lepší. Když jsem se dívala na testování v Dtestu, tak v hodnocení vyšly lépe Bambo nature. Kombinuji s látkovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.7.19 00:07

Zdravím a chtěla bych se vás zeptat, s jakými eko plenkami máte nejlepší zkušenost?… Dcerka hodně trpí na opruzeniny, tak jsem začala používat látkovky (a ty jsou bez problémů), ale chystáme se na dovolenou a tam se mi látkovky nechtějí řešit, taže bych ráda nějaké osvědčené jednorázovky. (Je mi jasné, že každé dítko může reagovat jinak, ale budu ráda, pokud mne alespoň navedete.) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
3.7.19 00:12

Mám jednorázová jádra od Bamboolika, dají se do svrchňáků, takže to pěkně větrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.7.19 00:17

Babycharm. Česká značka, pleny neparfemovane, dobře drží, neprotekaji, ekologické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.7.19 00:28

Kupuju v DM Babylove zelené řady. Ale nevím, jsou - li fakt 100% ekol., nebo se jen tváří :nevim: Snášeny jsou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.7.19 06:44

Za me super Parasol od ceskeplenky.cz. Dcera ale na opruzeniny moc netrpi. Spis co vim z okoli. Babycharm bohuzel nesedely a protekaly (asi jsme jedni z mala), navic malou skrtily a nebo byly velke (ozkouseno vicekrat) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.7.19 07:28

Já jednou koupila Bio Babylove z DM a malý se po nich šíleně oprudil. Vtipné, normálně používám DM Babylove, tu normální řadu a ta je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.7.19 10:46

Holky a nemáte některá zkušenost s plenkami Nappynat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí