Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, teď mě bylo ve středu zjištěno biochemické těhotenství, od pondělí jen slabounce spinim. Chteli bychom začít se co nejdříve se snažit, ikdyz podle Dr bychom měli dodržet 6nedeli a 4mes počkat, ikdyz nevim proč. Tak bych se chtěla zeptat, zda ještě měsíčky normálně dojdou a pak bude ovulka nebo se mám začít testovat na ovu až mě skončí špinění?
@scarlet1988 píše:
Ahojte, teď mě bylo ve středu zjištěno biochemické těhotenství, od pondělí jen slabounce spinim. Chteli bychom začít se co nejdříve se snažit, ikdyz podle Dr bychom měli dodržet 6nedeli a 4mes počkat, ikdyz nevim proč. Tak bych se chtěla zeptat, zda ještě měsíčky normálně dojdou a pak bude ovulka nebo se mám začít testovat na ovu až mě skončí špinění?
Jak zjisteno? biochemicke je, ze mas pozitivni test, ale pak prijde MS a vse sni odejde. Zadne setinedeli neni treba, nekdo tohle ani nezjisti.
Nepletes si to se zamlklym?
@Tarena píše:
Jak zjisteno? biochemicke je, ze mas pozitivni test, ale pak prijde MS a vse sni odejde. Zadne setinedeli neni treba, nekdo tohle ani nezjisti.
Nepletes si to se zamlklym?
Nn, zjistila jsem že jsem tehu, jela jsem do nemocnice ze lehce spinim, vzali mě krev na HCG, a za dva dny znovu a dost kleslo…byla jsem jen 4+3…dneska kontrola u své gynekoložky a ta mě to řekla..taky mě to překvapilo..od toho pondělí pořád jen lehce spinim..ani na jednu vložku to není..tak nevím
@scarlet1988 píše:
Nn, zjistila jsem že jsem tehu, jela jsem do nemocnice ze lehce spinim, vzali mě krev na HCG, a za dva dny znovu a dost kleslo…byla jsem jen 4+3…dneska kontrola u své gynekoložky a ta mě to řekla..taky mě to překvapilo..od toho pondělí pořád jen lehce spinim..ani na jednu vložku to není..tak nevím
Jo takhle, no s tim se do nemocnice moc nejezdi, to se bere, ze zacina menstruace.
Sestinedeli a 4 mesice cekat se snazenim se dela po revizi.
@Tarena píše:
Jo takhle, no s tim se do nemocnice moc nejezdi, to se bere, ze zacina menstruace.
Sestinedeli a 4 mesice cekat se snazenim se dela po revizi.
Ale že jen 4dny lehce spinim..cekam kdy se to rozjede, chceme se začít zase snažit. ani bolesti nemám. nic prostě
@scarlet1988 píše:
Ale že jen 4dny lehce spinim..cekam kdy se to rozjede, chceme se začít zase snažit. ani bolesti nemám. nic prostě
Tak zkus takovou klasiku, horka vana, svarene vino, trosku si zacvicit, at MS dorazi drive.
A pokud ne, dej tomu cas, telo neni stroj a prece jen se tam to embryo na chvili uchytilo, takze telo najizdelo na rezim tehotenstvi a ted se musi vratit zpet a Hcg klesnout uplne.
Me doktorka poprve rekla, ze jeto jedno, ale lepsi teda pockat jeden cyklus…pri dalsich uz jsem to ani s doktorkou neresila, uz jsem vedela o co jde… drzim palce s miminkem ![]()
@Melodie91 píše:
Me doktorka poprve rekla, ze jeto jedno, ale lepsi teda pockat jeden cyklus…pri dalsich uz jsem to ani s doktorkou neresila, uz jsem vedela o co jde… drzim palce s miminkem
Moc děkuji ![]()