Bioderma na atopický ekzém

109
17.7.16 20:14

Bioderma na atop

Holky chci vyzkoušet Biodermu na atopický ekzém, máte zkušenosti? Malá 14 měsíců má atopický ekzém, tak chci znát názory jestli zabírá. Prosím kdyztak přesný název krému, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2890
17.7.16 20:26

My bojovali hodne s atop. A ze zkusenosti doporucuju https://www.google.cz/search?…
Je velky za malo penez. Kdyz je pokozka hodne podrazdena tak hlavne nestipe. Coz jsem se u hodne kremu primo pro miminka s atop setkala ze paleli a stipali. A na vic se da použít jako mydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
17.7.16 20:29

A nevim jestli je to i vas pripad ale my jsme nakonec zjistili ze to ma hlavne z jídla. Jak jsme vynechali určite potravinu tak ekzem takrka vymyzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.7.16 20:30

@zuzula.82 ale to není Bioderma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
17.7.16 20:31

@Charlotte 29 promin neni. Jmenuje se epader.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.7.16 20:33
@zuzula.82 píše:
A nevim jestli je to i vas pripad ale my jsme nakonec zjistili ze to ma hlavne z jídla. Jak jsme vynechali určite potravinu tak ekzem takrka vymyzel

Jj taky už má malá omezený jídelníček, ale i tak to trochu má. Co jste vynechali za potraviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.7.16 20:36
@zuzula.82 píše:

Jj taky má malá omezený jídelníček, ale i tak to trochu má. Co jste vynechali za potraviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
17.7.16 20:36

U nás (děti atopici) bioderma taky moc nepomohla, ale co chválím tak teď nový sprchový olej - je velmi příjemný. Jinak malí mají opalovací krém mineral, který dobře snášejí. A na promazavání taky doporučuji Epaderm, my používáme ointment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
17.7.16 20:40

Vyzkoušela jsem Bidodermu atoderm myslím PP baume jako není špatná, ale moc nepromaže, rychle se vstřebá. Používala jsem až v klidovější fázi. V té akutní fázi hlavně promazávací míchané z lékárny (Lenienka, Honzíkovka, Ambiderman, Glycerínka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.7.16 20:41

Nám pomohla, ale měli jsme lehkou formu, taky pomohlo jen čistě bavlněné oblečeni hlavně spodní pradlo a puncosky ty co jsme nosily za totace ty vroubkovane kupovali jsme je v kiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.7.16 20:45

@Michy35 taky máme jen bavlnu a i peru ve slizu což jí taky hodně pomohlo, ale žádnou mast jsem zatím nenašla co by ji sedla a když najdeme tak zabírá chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
17.7.16 20:47

No to bych asi napsala roman. Ale zjednodusene je to veskere bobulove ovoce ii hrozna a veškeré kys ovoce napr merunky, broskve, citrusy atd… Orisky, a defakto i cokolada kravske mleko atd… Ale postupem casu jsem zkousela a zkoušela a ted treba snese jahody, mleko a i cokoladu. Je potreba zkoušet.
A jestli muzu doporucit kdyz to bude mit hodne tak vzit obycejny repkovy olej na smazeni a jeste ve vane namazat. Uzamkne to vodu v kuzi a bude to hned lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
17.7.16 20:49

Já teda prala v prasku pro mimi a davala na vic jedno machani. A pak vyzehlit hlavne z vnitrni strany. Kupodivu to pomahalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.7.16 20:53

@zuzula.82 tak to já mám taky asi vychytaný co ji vadí, ale asi to bude ještě něco :think: jinak já si vyrábím mýdlový sliz a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
17.7.16 20:59

@Charlotte 29 taky jsem ho hodne pouzivala ;-) tak to fakt muze byt jena potravina nebo i neco jiného. Ja když zkousim neco noveho tak cekam 3 dny. Pokud se neosype tak je to ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek