Biofroťáčky PoPoLiNi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
3.4.11 18:37
Jamalu píše:
Ahoj holky, používáte některá biofroťáčky popoliny?
Jak jste s nimi spokojeny? Jsou dobré i na noc a jsou dost velké i pro větší děti (tak dvouleté na spaní)?
Díky moc za odpovědi.
Ahoj Jana

Jani mám jeden kus této plenky a ikdyž ji mám ráda, tak vlastně vůbec nevím proč :think: ..Je dost objemná, šíleně dlouho schne a sát saje tak průměrně. Na noc jsem používala, ale třeba s Anavy či Bamboo extra se nedá srovnat. Pokud by jsi ale do plínky dala jinou vkládačku - třeba bambusovou, tak pak už je plína fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.4.11 15:07

Ahoj holky, ještě jsem se chtěla zeptat, ta vkládací plenečka je jenom vložena nebo se nějak připíná na patentky?
Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.4.11 15:11

Do biofroťáčků je jen vložena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.4.11 17:37

Ahoj holky, ještě jsem se chtěla zeptat.
Co myslíte, že je lepší:
Biofroťáčky popoliny nebo baby lucy bambusky?
Jinak jsem používala baby lucy flanelové a organic froté.
Teď už organic froté nevyrábějí, místo nich jsou organic velur. Ten jsem nezkoušela. Tak bych chtěla vyzkoušet něco jiného.
Co ty baby lucy bambusky?
Mějte se hezky.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.4.11 18:31
Jamalu píše:
Co myslíte, že je lepší:
Teď už organic froté nevyrábějí, místo nich jsou organic velur. Ten jsem nezkoušela. Tak bych chtěla vyzkoušet něco jiného.
Mějte se hezky.
Ahoj Jana

Baby Lucy velur - super jemná plenka. BL bamboo je taky fajn - určitě savější než BIO froťáčky..Teď má Baby Lucy i novinku - bambusovou plenku Panda - na tu jsem zvědavá, tak ji budu objednávat do obchodu. Vypadá jemněji než klasická bamboo - je vyrobena z flaušového úpletu ve složení 70%bambus, 30% bio bavlna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.4.11 20:48
zelazuzu píše:
Jamalu píše:
Co myslíte, že je lepší:
Mějte se hezky.
Ahoj Jana
Baby Lucy velur - super jemná plenka. BL bamboo je taky fajn - určitě savější než BIO froťáčky..Teď má Baby Lucy i novinku - bambusovou plenku Panda - na tu jsem zvědavá, tak ji budu objednávat do obchodu. Vypadá jemněji než klasická bamboo - je vyrobena z flaušového úpletu ve složení 70%bambus, 30% bio bavlna :palec:

Zelazuzu, když už budeš objednávat BabyLucy, neuvažuješ náhodou i o těch bambusových vkládačkách a la BabyIdea? Měla bych na ni zálusk. :oops:
A rovnou bych toho u tebe v ekoplenách vzala víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
5.4.11 21:57
- bodlinka - píše:
zelazuzu píše:
Jamalu píše:
Co myslíte, že je lepší:
Mějte se hezky.
Ahoj Jana
Baby Lucy velur - super jemná plenka. BL bamboo je taky fajn - určitě savější než BIO froťáčky..Teď má Baby Lucy i novinku - bambusovou plenku Panda - na tu jsem zvědavá, tak ji budu objednávat do obchodu. Vypadá jemněji než klasická bamboo - je vyrobena z flaušového úpletu ve složení 70%bambus, 30% bio bavlna :palec:
Zelazuzu, když už budeš objednávat BabyLucy, neuvažuješ náhodou i o těch bambusových vkládačkách a la BabyIdea? Měla bych na ni zálusk. :oops:
A rovnou bych toho u tebe v ekoplenách vzala víc. :mrgreen:

No to každopádně že je vezmu :mrgreen: ..Taky mám zálusk je vyzkoušet.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
5.4.11 22:13
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
zelazuzu píše:
Jamalu píše:
Co myslíte, že je lepší:
Mějte se hezky.
Ahoj Jana
A rovnou bych toho u tebe v ekoplenách vzala víc. :mrgreen:
No to každopádně že je vezmu :mrgreen: ..Taky mám zálusk je vyzkoušet.. :-P

Není nad to mít svůj e-shop. 8-) Tak až mi přijde výplata, tak „zalovím“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
20.4.11 21:29

Ahojte,
já mám 36 kusů biofroťáčků PoPoLiNi a jsem spokojená, ba co víc, přímo nadšená! Přes den nedávám vkládačku, takže není velký zadeček, v noci s vkládačkou paráda, manipulace bez problémů, ty sucháče mi suchaj dobře, no prostě nemám jediné proti! Akorát že 36 kusů je fakt dost, tak kdybyste měla některá zájem, jsem schopná dejme tomu 12 kousků poslat dál :-)

• Citovat
  • Upravit
6.9.11 22:51

ahoj chci se zeptak chci pro malou koupit kalhotky bambus-konopí ,kolik kusů koupit pro začátek .má 9 kg a 7 měs.a jaké velikosti ať je může nosit aspoň do 2 let?dík moc Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
7.9.11 10:40

Na látkování bys měla mít minimálně kolem dvaceti plínek, ale bambus schne dýl než bavlna, tak doporučuju spíš víc, k těm třiceti kusům. Když už, tak kup rovnou jednovelikostní, to máš na furt.

• Citovat
  • Upravit
Hanzlici
7.9.11 10:40

Na látkování bys měla mít minimálně kolem dvaceti plínek, ale bambus schne dýl než bavlna, tak doporučuju spíš víc, k těm třiceti kusům. Když už, tak kup rovnou jednovelikostní, to máš na furt.

• Citovat
  • Upravit
Hanzlici
7.9.11 10:41

Soráč :-) nevim, proč to tu je dvakrát :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
30.10.11 15:51

dík a máš teda nějaké plíny na prodej a za kolik a odkud jsi nebo poštou? kk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
30.10.11 16:24

Jéé, za tu dobu, co jsem ten příspěvek psala, už jsem to prodala. Teď už mam plínek tak akorát pro naši potřebu :-( ale na netu po bazarech stopro něco seženeš :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure