Bioparox při kojení?

103
1.6.13 19:03

bioparox při kojeni?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli nemate nektera zkusenost s bioparoxem (lokalni antibiotika ve spreji) pri kojeni. Zacina me pobolivat v krku a je to to jediny co mam doma na anginu :think:,k doktorce se mi nechce navic bych nemela ani hlidani :( a na netu sem se nic moc nedocetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
1.6.13 19:05

Jo to můžeš, brala jsem jak v těhotenství tak při kojení :-)

• Citovat
  • Upravit
4833
1.6.13 19:08

Taky jsem ho brala pri kojeni, ale jen pri kratce, pri nejvetsi bolesti v krku cca 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.6.13 19:10

Diky ;) tak uz du na nej at me to moc nezkoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agora
1.6.13 19:55

Jak v tehotenstvi, tak pri kojeni, uzasny produkt ALE BERTE HO FAKT TYDEN jinak udelate akorat resistentni kmen.

• Citovat
  • Upravit
4406
1.6.13 20:13

@llinka ahojda,mě to i doporučila Dr.,že je to vhodné při koju, ale řekla, at to doberu fakt těch 10dní…pomohlo, na krk i rýmu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
2.6.13 18:23

Mě v lékárně na boleni v krku daly homemgene 9, také kojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.1.15 15:07

Prosím, máte někdo zkušenost? Kojím 5timěsíční mimi, které má antibiotika. Mě začíná pobolívat v krku. Pořád se nám kašel, rýma, nachlazení točí v rodině a nedaří se nám z toho kruhu ven. Nasadila jsem Bioparox svému muži a já nad ním uvažuji. Moje mudra mi na to nebyla schopna odpověď. Mám strach ať se k malému nedostanou další ATB, když už jedny silné bere sám. A zároveň nechci, ať zase něco ode mě nechytne. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.1.15 15:16

@DodaS Já Bioparox při kojení stříkala, myslím, že tím, že se jen vdechuje, se do mlíka dostane fakt jen zanedbatelné množství. Je otázka, jestli na pobolívání v krku je nutný Bioparox. Já ho brala, když jsem měla horečku a v krku evidentní čepy.
Jinak já pořád žiju v domnění, že při kojení ode mě dítě nic chytnout nemůže, že má protilátky v mlíku. Aspoň teda nikdy nic nechytili, a to s mladším spím v posteli. To já spíš od nich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
9.1.15 15:22

@DodaS ahoj, klidne si ten bioparox strikni. Mne ho doporucili doktori v porodnici jeste kdyz jsem byla tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
9.1.15 16:51

Dík, za reakce. My chrchláme celá rodina od podzimu, mimčo se drželo dlouho, a nakonec to chytil i on. Mudra říkala, ať se přeléčíme hlavně my dospělí. Proto ten bioparox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.1.15 17:17

Taky jsem měla bioparox při kojení na doporučení praktika. Dítě mělo 8m, ale nemocná jsem byla jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.1.15 17:41

Také jsem měla při kojení bioparox, ale bohužel to nestačilo a dostala jsem pak u lékařky Augmentin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová