Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ty jo to je mazec, hnus.. děti máš? V těhotenství si to zvládla omezit? Těch peněz, já vidím boty a kabelky
a jídlo
![]()
Přeji silnou vůli ![]()
Já na tom byla před 10 lety. Od té doby nekouřím.
Ale za mě je to spíš asi taková berlička. Kouření je v hlavě a musíš být rozhodnuta, že chceš přestat. U mě to tenkrát bylo tak, že přesně tu berlicku jsem potřebovala a proto mi to pomohlo.
Nejtěžší bylo překonat 14 dní a pak už to bylo v pohodě.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem hodně silná kuřacka. Kouřím od 14ti nějakých 17let. Dotáhla jsem to na cca 30 cigaret denne, někdy víc, při určitých příležitostech. Uvědomuji si jaký je to hnus ale nedokážu si pomoci, závislost je silnější jak já.
Zajímá mě jaký je váš názor na biorezonanci, případně zkušenost. Znám 2 lidi, co na tom byli a pomohlo jim to. Já sama z toho mám smíšené pocity ale sama prostě nejsem schopna s tím něco dělat.
Podívej se, kam to dotáhla Hanička od Krampolů. A snaž se přestat. Je to hnus a smrad. Ničí to plíce a je to drahé.
Souhlasím s @nela12345, berlicek, jak přestat je více, ale pokud to nemáš nastavené v hlavě, že opravdu chceš přestat, tak se k tomu nejspíš opět vrátíš… Mě osobně pomohlo 3. Těhotenství, pak už jsem se k cigaretam nevrátila, prostě mi přestaly chutnat a kouř začal smrdet… ![]()
Přeji hodně štěstí, a hlavně výdrž ![]()
Můj manžel na biorezonanci byl. Kouřil patnáct let dvě krabičky denně. Ano, pomohlo mu to, už tři roky nekouří. Ale ve stejný den tam s ním na té biorezonanci byl kámoš a ten si zapálil hned druhý den a hulí vesele dál. První dny bylo s mým chlapem k nevydrzeni. Měl šílené abstaky, přestože je neměl mít až tak moc. Postupem času to bylo lepší a lepší, dnes už by si nezapálil. Sám mi řekl, že si osobně myslí, že tohle je jen takové placebo. Že nejvíc práce odvedl na sobě sám tím, že těm abstakum nepodlehl a hlavně chtěl přestat, protože to šíleně lezlo do peněz. A taky mu bylo líto vyhodit 1500kc a jít si hned zapálit. Takže asi tak…
Biorezonance je klasická šarlatánská volovina, tedy vyhozené prachy.
U kouření jde o rozhodnutí, porozumění tomu, jak to co sytí kouření řešit jinak a pevnou vůli.
Takže když už vyhodím takové prachy za biorezonanci, tak se holt kousnu, aby to nebylo zbytečně…
Správně tušíš, že sama to nezvládneš. Proto ještě nemusíš cpát prachy podvodníkům…
Najdi si normálně nejbližší poradnu pro odvykání kouření, je v každém okresním městě a zajdi se tam poradit. Je to normálně placené ze zdravotního pojištění, takže tě to nebude nic stát. Ostatně pojišťovny často přispívají i na příprakvy co pomáhají s odvykáním. -vyjde je to výrazně levněji, než léčba tvé budoucí rakoviny.
Pokud by nestačila poradna, tak jsou tu vždycky adiktologické ambulane - opět v systému veřejného pojištění.
Ahoj,
ráda bych se přidala k tématu a řekla vám svou zkušenost.
Předem říkám, že nic nechci propagovat a je to jen můj názor a zkušenost.
Před 33 dny jsem byla na biorezonanci a řeknu to takto nečekala jsem, že by to pomohlo. Kouřila jsem cca 20 denně. Prvních 20 minut, kdy mi tam povídal o kouřeni a co ten jeho přistroj děla, tak jsem myslela, že si uteču hned zapálit
, ale světe div se, jak jsem od něho odešla, tak fakt jsem neměla potřebu.
Samozřejmě, druhy den ráno, kava a cigo to byl vždycky můj rituál a nebudu lhát přišla ta myšlenka, ale nebyla to přímo jako taková ta chuť.
Kdysi se mi povedlo už přestat na 8 měsíců, ale to díky práškům, které staly 3000kč a ztloustla jsem po nich a ještě jsem byla protivná a nervózní. Tak že, prášky určitě nedoporučuji. Dal mi i takový čip a jak už tu bylo zmíněno je možné, že ten čip byl spíš placebo efekt, ale jistá si nejsem
, ale co se tyče toho přístroje, tak bych a ji věřila, že to nějak funguje. ![]()
Hodně jsem jsi četla i o tom, že to pomáhá i na jiné věci. Tak že, asi něco na tom bude
každopádně mě to pomohlo a zatím nekouřím ani nepřibírám. Sem tam ještě ty myšlenky přijdou, ale není to zas tak strašné, že by se to nedalo vydržet. Já jsem do toho šla, že minimálně 3500kč pro kouřím a jestli do toho dle dám 1400kč a přestanu tak se mi to hned další měsíc vrátí.
Je to i trochu o vůli a nastavení si v hlavě. Mě pomohlo i to že jsem začala zase běhat a když jsem běhala kouřila měla jsem velký problém to udýchat teď je to 100 a 1.
Ještě se chci omluvit za chyby v textu.
**
Ahojte a ktori ste prestali bez biorezonance, nepribrali ste? Ja sa bojím, že by som pribrala…
Ahoj.
Jsem hodně silná kuřacka. Kouřím od 14ti nějakých 17let. Dotáhla jsem to na cca 30 cigaret denne, někdy víc, při určitých příležitostech. Uvědomuji si jaký je to hnus ale nedokážu si pomoci, závislost je silnější jak já.
Zajímá mě jaký je váš názor na biorezonanci, případně zkušenost. Znám 2 lidi, co na tom byli a pomohlo jim to. Já sama z toho mám smíšené pocity ale sama prostě nejsem schopna s tím něco dělat.