Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hluboce bych se jim omluvila a řekla, že se svou nevděčností URČITĚ budu v budoucnu něco dělat
Pak, že mne strašně mrzí, že na tu dovolenou prostě MUSÍM ![]()
Prostě - neřeš, nepřepínej. Hezký den ![]()
@veny1 píše:
Ještě že jste si nekoupili sušičku.
Tak to by byl fakt vrchol ![]()
@maxi2408 píše:Hluboce bych se jim omluvila a řekla, že se svou nevděčností URČITĚ budu v budoucnu něco dělat
Pak, že mne strašně mrzí, že na tu dovolenou prostě MUSÍM
Prostě - neřeš, nepřepínej. Hezký den
Dík. Tobě taky ![]()
Bože, kdyby mi stačil sušák k tomu, aby se mnou tchýně nemluvila, tak si koupím rovnou tři!
Zakladatelko neřeš, nepřepínej, chovej se normálně, oni to rozchodí. Jen ten sušák před odjezdem dobře schovej, aby se náááhodou po dobu tvé nepřítomnosti neporouchal. ![]()
Zlehči to, udělej z toho legraci, přijmi ty poznámky o krocích ve smyslu třeba: kolik kroků ušetřím, tolik můžu investovat do cesty na pivo, atd. Zaapeluj na zdravý rozum (vám se líbí mít prádlo zadělané od špačků?). A pokud nic z toho nezabere, v konečné fázi přejdi do rezistence (prostě jsme si hou koupili a je to).
Asi je ti jasné, že je to špička ledovce a že třecí plochy kvůli blbostem ve společné domácnosti s tchýňáky budou, takže jestli to dokážeš zvládnout s nadhledem teď, půjde to i pak. Pokud ne, začněte o dovolené vymýšlet plán B, kam se odstěhujete ![]()
PS. Než jste ho koupili, mohli jste navrhnout, že přesunete ten původní, ne? ![]()
@Marjanka My takhle žijeme spolu už 16 let. Celkem to jde, až na takovéhle malichernosti. Vadila jim třeba i poštovní schránka. Že by nám to pošťačka dávala do jedné a oni by měli přehled…Ten jejich sušák je pro ostudu. Je doma dělaný a fakt nevzhledný. Na své zahradě bych ho nechtěla.
U nás byly také neshody kvůli sušáku
Bydlíme s mými rodiči v RD, oni v prvním vyvýšeném podlaží, my v druhém, schodů jak do nebes
Máme krásný zastíněný balkon, taky jsem si tam koupila sušák stojací, nic není za zábradlím vidět a naši to taky dlouho nemohli pochopit, proč nemůžu sušit venku. Proč - protože jsem těhotná a lítat neustále nahoru a dolů mě vyčerpávalo, takto je to pohodlnější - prostě vysvětlila jsem jim všechny moje důvody, už několikrát
a po nějakém čase se teda se sušákem na balkonu smířili ![]()
Já prostě nedokážu pochopit, proč ty věci vůbec řeší. Žít a nechat žít, to je mé životní motto, ať si každý dělá co chce a mě taky nechá. Kdyby se babička rozhodla, že bude mít klokana na zahradě, tak ať ho tam má. Dokud je svéprávná, ať si dělá co chce. Mě by vůbec nenapadlo jim do něčeho mluvit a naši jsou taky takový. Moje mamka se spíš zastane manžela proti mě, tady je vše obráceně. Sušák koupil manžel, ale vynadáno dostanu já. Děti zlobí. Kdo je špatně vychoval? Zase já. Ještě, že ten můj poklad drží při mě. Někdy je to na palici.
@Paoloska píše:
Já prostě nedokážu pochopit, proč ty věci vůbec řeší. Žít a nechat žít, to je mé životní motto, ať si každý dělá co chce a mě taky nechá. Kdyby se babička rozhodla, že bude mít klokana na zahradě, tak ať ho tam má. Dokud je svéprávná, ať si dělá co chce. Mě by vůbec nenapadlo jim do něčeho mluvit a naši jsou taky takový. Moje mamka se spíš zastane manžela proti mě, tady je vše obráceně. Sušák koupil manžel, ale vynadáno dostanu já. Děti zlobí. Kdo je špatně vychoval? Zase já. Ještě, že ten můj poklad drží při mě. Někdy je to na palici.
to víš, snacha přece vždycky může za všechno, dokonce i za tsunami ve Fukušimě
Lepší to nebude, buď si zvykni nebo se odstěhujte ![]()
@neumisa píše:
to víš, snacha přece vždycky může za všechno, dokonce i za tsunami ve Fukušimě![]()
Lepší to nebude, buď si zvykni nebo se odstěhujte
to víš, já posledně mohla za výbuch sopky na Islandu a to to mám ke tchýni 400 kiláků…
Rozumím Ti a chápu Tě…