Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, trochu jsem tím nadpisem to téma nadlehčila, nicméně mě to štve. Koupili jsme si sušák na prádlo. Doteď jsem sušila prádlo u tchyně na dvoře, bydlí hned vedle. Mají ho ale blízko hnojiště, pod třešní, které teď padají a špačkové serou na prádlo červeně, navíc mají u domu spousty jiřiček, které si taky nevybírají, kam které hovno padne. Prostě nám došla trpělivost a manžel se sebral a dojel koupit sušák. Máme ho umístěný tak 30 metrů od jejich, ale bez všech nástrah. Co já už si vyslechla…od tchána jízlivé poznámky, co ušetřím kroků za týden, za měsíc. Tchyně se mnou nemluví. Zítra jedem na dovolenou. Přiznám se, že nesnáším spory a rozhodně nechci odjet bez pozdravu, neměla bych z dovolené nic. Co s tím? Přeci se jim nebudu omlouvat, že jsme si koupili sušák?
Jezis a ze jim to tolik lezi v zaludku?
Tchyne se s tebou kvuli tomu nebavi
?
Proste bych normalne rekla, ze nechces mit vecne posrany pradlo, proto ten susak. Ale to uz jsi urcite rekla, ze.
Sla bych se rozloucit a pri ty prilezitosti bych s usmevem rekla, ze doufas, ze az se vratite, budou vztahy urovnane, ze „nebudeme prece delat v rodine dusno, kvuli susaku na pradlo“
..rozhodne zadny omluvy
Kvuli susaku!!! ![]()
je mi te fakt lito
zdrav ji a delej jakoby nic
Oni pořád potřebují mít pocit, že bez nich to nejde. Že se bez nich neobejdeme. A najednou se obejdeme bez jejich sušáku… Já chápu, že chtějí být potřební a v rámci možností jim vycházíme vstříc. Příliš se neškubu, když mi cpou něco, co nepotřebuju apod. Člověk musí dělat kompromisy, když bydlíme téměř spolu, ale je mi 40. Přeci nemůžou čekat, že se jich budu na vše ptát a dovolovat se…Ale prostě mě to mrzí.
Já bych to neřešila vůbec. Prostě bych mluvila dál, ono je to přejde. Píšeš, že tobě je čtyřicet, to znamená, oni budou mít přes šedesát. Všimla jsem, si, že lidé v tomhle věku, začnou být hrozně vztahovační, kvůli kravinám, a rejou. Můj táta se minule urazil, že dcera jela přespat z brigády k rodičům muže a ne k nim. To, že to má k našim o deset kiláků dál, už nebere. Tvářil, se, jako bychom mu provedli, něco hrozného. A takových věcí je ![]()
@Paoloska píše:
Oni pořád potřebují mít pocit, že bez nich to nejde. Že se bez nich neobejdeme. A najednou se obejdeme bez jejich sušáku… Já chápu, že chtějí být potřební a v rámci možností jim vycházíme vstříc. Příliš se neškubu, když mi cpou něco, co nepotřebuju apod. Člověk musí dělat kompromisy, když bydlíme téměř spolu, ale je mi 40. Přeci nemůžou čekat, že se jich budu na vše ptát a dovolovat se…Ale prostě mě to mrzí.
Homolkovi no.. Ignorovat, nenechat se manipulovat.
Ještě že vám dovolili vlastní televizi
![]()
ne vážně, to bych vůbec neřešila. Evidentně jsou naštvaní kvůli hovadině, tak bych to ignorovala, normálně se bavila jak píšou holky a ono je to přejde ![]()
Tak jsem si dala panáka a šla ven. Když jsem viděla tchyni, tak jsem ji pozdravila a začla vykládat jak balíme a tak. Ona koukala jak vejr, ale ve finále už jsme se normálně bavily. Bude to dobrý, oni jsou jak malý děti, když jim vezmete hračku. Tchán zatím zarytě mlčí, dáme odpoledne kafčo a snad se ledy pohnou. Dík za pochopení, je to dobrý se z toho takhle vykecat.
![]()
Prostě jste nevděčníci nevděčný!
A nic vám není dobrý!
Kvůli ptákům utrácet peníze za nový sušák, takhle hýřit..
Znám. ![]()
@Paoloska Staříci jsou někdy horší jak malé děti
a nemají rádi novoty. Neboj, prostě se snaž tyhle věci přecházet, je to taky přejde. A někteří ještě neradi uznají, že neměly pravdu
i když to pak ví.
Hluboce bych se jim omluvila a řekla, že se svou nevděčností URČITĚ budu v budoucnu něco dělat
Pak, že mne strašně mrzí, že na tu dovolenou prostě MUSÍM ![]()
Prostě - neřeš, nepřepínej. Hezký den ![]()
@veny1 píše:
Ještě že jste si nekoupili sušičku.
Tak to by byl fakt vrchol ![]()