Blbé období :(

1058
3.2.15 09:55

Blbé období :(

Mám teď divné období, vím že ho máme každá občas, ale chtěla bych si z někým o tom popovídat :zed: nechce se mi o tom povídat z nikým doma ani v okolí :zed: nechci aby to věděli. Za měsíc se vdávám a mám malou holčičku za měsíc jí bude rok, je toho teď nějak moc jsme furt vzteklá náladová sama ze sebou nespokojená a přijde mi že nejsem dobrá pro malou :zed: :zed: hlavně moje nálady hodně vnímá malá a to mě ubíjí když jí vidím jak se vzteká a vidím sebe jak to viděla u mě :oops: mám pocit že se jí málo věnuji ale na druhou stranu jsem ráda že mám půl hodiny čas si lehnout k televizi a nic nedělat. Možná se to změní malá teď už konečně 3 dny spinká celou noc. Snad jí to vydrží a já se budu cítí lépe. Odpočatá, jsou noci kdy vstáváme i 13Krát :zed:. Je tu někdo kdo prožívá něco podobného?? Nebo nějakou radu na tu náladovost?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
3.2.15 10:01

Ja dneska rano mela podobne protivnou naladu, ze nic nestiham, vsechno je chaos, nemam zadny cas pro sebe atd.
a ted jsem si precetla rozhovor v denicku na hlavni strance emimina a mam pocit, ze jsem uplne blba, kdyz resim takove kraviny…
takze hlavni rada - jednou za cas si v hlave srovnat priority. to prosim pekne neni nejaka vytka! - jak pisu sama jsem pred chvili mela uplne podobne pocity jako ty. ale momentalne mam chut jit podekovat za to, co mam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.2.15 10:04

Jak se to jmenovalo přečtu :) nejhorší je že to trvá už delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.15 10:06

@Katciicek Syn se taky hodně často budil - ale vzala jsem ho k nám do postele a spí celou noc :-) Jinak moc neporadím, taky mívám tyhle stavy :hug:

@Ali-Ali souhlas, byla jsem na to ráno stejně(bordel, nestíhání, žádný čas na sebe) a po přečtení deníčku mám stejný pocit - že řeším kraviny. Mám zdravé děti a to je hlavní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.2.15 10:06

Jooo a jinak mně pomohlo brát hořčík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.2.15 10:07
@Katciicek píše:
Jak se to jmenovalo přečtu :) nejhorší je že to trvá už delší dobu

https://www.emimino.cz/…hovor-12047/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.2.15 10:07

@JayLee neklidně spí :( nebo pláče a já ji musím pochovat a pomazlit a nebo někdy má hlad, když se málo nají :( je to jak kdy někdy že nemůže najít dudlík někdy zas si chce povídat a nebo je to všechno dokola za jednu noc, kůli dudlíku je ochotná se buďti co 20minut a odnaučit to zatím moc nejde je vzteklá po mě a dokáže se mi v kuse 2 hodiny vztekat kdy nepomůže nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.2.15 10:21

@JayLee malá takle spí od doby co nekojíme a to je už půl roku :zed: :zed: :zed: uvidíme uř jsou to 4 dny co „spala celou noc“ párkrát kňourla ale dělala jsme že jí neslyším :oops: a pak spala dál takle je to už 4 noc snad to vydrží :dance: a já se prospím a budu se cítí líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
3.2.15 10:25

Male byl rok nedavno, v srpnu se vdavam, pripravy kolem a pritelova rodina jsou jen problemem navic…mala nikdy nespala celou noc…vstavame k ni i 20×, do toho je od vcera nemocna…par dni jen rve, vzteka se, nic se ji nelibi, jsem na to sama, nespim, nervy na pochodu, vaha nejde dolu…samotnou me trapi nachlazeni…a tak si rikam, co jeste horsiho prijde, at si to tedy vyzeru se vsim vsudy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.2.15 10:39

@Bugaboo jo mám stejný pocit, svatbu zařizuji jen já přítelovo rodina jsme snimi na nože a co se týče nemocí ani nemluvím o října jsme 14 dní nemocný každý měsíc, a já týden a týden zdravý :/ prostě co nekojíme je to s malou hrozný :/ přítel je furt v práci po brigádách aby bylo na svatbu a na věci okolo :( o vaz nemluvím ta si dělá co chce, zkoušela jsem bylinky ale to mi nějak nezabralo a odpočinek bez malí nejde není nikdo kdo by si jí vzal nachvíli a babičky máme na nic, srpnu? máš už něco zařízené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová