Blbý život - tlačí mě, abych dala syna švagrové do PP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41209
13.11.18 08:07
@Anonymní píše:
Jo, snad jsem schopná matka. Jen jsem zase ve špitále. Už je syn zase pryč. Tentokrát u sestry, otázka zní, jak dlouho u ní bude moc být. Bojím se ho dát ke švagrové. Ve špitále jsem od pátku a je to tak nekonečné. Jinak jste milé, jsem z jČ, ale vážně nic neupotřebujeme. Jen jistotu, že syna vychovam, ale tu nemá nikdo.Fakt dík, že to vidíte podobně.
Jo a asi budu jiná kytka, píšu z IP adresy špitálu.

To mě mrzí, drž se. Kdyby jsi potřebovala třeba právní radu, pomoc slovem nebo činem, neboj se sem napsat :-)) co vánoce? nebudeš potřebovat cukroví? stromeček? ozdoby? nebo nějaké dárečky pro malého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.12.18 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, normálně si nestěžuju, ale dnes mě to chytlo. Odmala to nebylo OK, dnes by se tomu říkalo týraní.
Ale co čert nechtěl, brzo jsem se svým prvním partnerem otěhotněla. Pak mi zjistili HIV. Ho, dostala jsem to od partnera, prvního. On zemřel, ale nas syn je zdravý.
Teď jsme jen spolu… No a přes diagnózu makám, ale pořád jsme na tom bídně. A to setrim. Syn je zdravý a šikula. Věnuji se mu moc, ale táta asi chybí. Navíc nevím, kolik času máme. Miluju ho, zatím VŠE zvládáme. Ale švagrová ho chce do PP. Protože mi ho teď hlídala, že jsem byla měsíc v nemocnici. Teď jsem v pořádku. Celá rodina je při ní. Že bych syna měla u sebe, ale nevěřím jí ani slovo. Však dnes i s nemocí můžu syna vychovat. Léčba je daleko. Také nemusím umřít na HIV, že. Můžu tu být desetiletí. Ale všichni mě tlačí do PP, že to bude snazší. Já nechci. Pomoc, co dělat? Děkuji e.

Nedelej to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
31.12.18 20:01

Zajdi na ospod tam ti poradi kdeje moznost umistit maliho docasne po dobu hospitalizace treba klokanek,prechodni pestouni atd
Drzim palce,ale nic nepodepisuj do svereni do pece se svagrovou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová