K bratrovi necítím skoro nic

Anonymní
10.10.18 20:14

necítím skoro nic

Holky jsem v depresi. S bratrem jsme nikdy nemeli hezky vztah. Neustale me mlatil ( i v puberte), vyhrozoval, vydirat a celkove me jak psychicky, tak fyzicky deptal. Vzdycky byl uprednostnovan a neustale za nej mama s babi (tatu nemame) zehlili jeho prusvihy a ja vzdy byla na druhy koleji. Jeho deptani doslo tak daleko, ze jsem se sesypala a skoncila v Bohnicich. Po dvou mesich me pustili a ja od nej dostavala smsky, at se bojim jit se psem apod. - to bylo cca pred 7 lety. Dnes se ma situace tak, ze on se snazi, ja s nim mluvim jen ze slusnosti a na pul huby jen kdyz se potkame u mamy, nechape, ze vztah bratr-sestra nenavratne podelal. A kdyz myslim nenavratne, tak nenavratne. Dozvedela jsem se, ze ma nejspis zhoubny nador-volal mi to sam… A semnou to skoro vubec nic neudelalo- resp. v prvni rade jsem myslela na dcerku a pak na sebe ( mela jsem nezhoubny nador na mozku). Jeho je mi trochu lito, ale to je vse, co citim, dela to ze me spatneho cloveka? Prosim anonym z pochopitelnych duvodu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
10.10.18 20:18

Tak to tak nech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.10.18 20:21

Kde nejsou city, není ani soucit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.10.18 20:22

Boží mlýny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
10.10.18 20:28

Bůhví jak to je…, nemusí to být pravda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
10.10.18 20:32

Nemyslím si, že to z tebe dělá špatného člověka.
Spíš si gratuluj, že jsi tak vyrovnaná, spousta lidí není schopna někoho, kdo mu až tak ubližoval, citově odstřihnout. A to je podle mě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.18 20:32

@brisco jojo, presne tak! Ale spis mi jde o to, ze mam vycitky z toho, ze jsem se z tehle zpravy nezhroutila v slzach, nebo nejak neprojevila neco…trochu mi ho je lito, ale to je vsechno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26574
10.10.18 20:36
@brisco píše:
Bůhví jak to je…, nemusí to být pravda. :?

přesně, taky si mysím, že může hrát na city

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.18 20:37

@Sany80s ono to prave zase tak tezky nebylo, kdyz na tom dost uspesne zapracoval on sam. A strasne me to stve! Hlavne z toho duvodu, ze vim, ze jednou prijde cas, kdy budem mit jen jeden druheho… Ale ten clovek mi ublizil tolik, ze si k nemu uz ani nechci hledat cestu zpet :roll:

• Citovat
  • Upravit
8507
10.10.18 20:39
@Anonymní píše:
@brisco jojo, presne tak! Ale spis mi jde o to, ze mam vycitky z toho, ze jsem se z tehle zpravy nezhroutila v slzach, nebo nejak neprojevila neco…trochu mi ho je lito, ale to je vsechno :nevim:

Je to normalni. Kdyz k tomu cloveku nechovas hlubsi city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
10.10.18 21:03

Choval se k tobe hnusne, pouta pretrhal. Ja bych ho mela jako ciziho a byl by mi taky volnej. Kdybych potkala pani na ulici co by mi sdelila diagnozu, bylo by mi ji lito vic nez jeho, ikdyz je to bratr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
11.10.18 00:57

Po těch tragédiích, co jsi s ním prožila se divím, že se s ním ještě bavíš a nedivím se, že Tě jeho zpráva o nádoru nezasáhla. Naprosto přirozená reakce. Já jenom nechápu, když Ti tak ubližoval, že jsi schopná s ním vést jakoukoliv debatu. Dej mu najevo, že jdou jeho problémy mimo Teb, že Tě to nezajímá a ať si to řeší s těmi, co ho upřednostňovali před Tebou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.10.18 04:30

Nemej vycitky. Kazdemu se vraci co zasel, ty jsi nic spatneho neudelala, netrap se a neponizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
11.10.18 08:03
@Anonymní píše:
@brisco jojo, presne tak! Ale spis mi jde o to, ze mam vycitky z toho, ze jsem se z tehle zpravy nezhroutila v slzach, nebo nejak neprojevila neco…trochu mi ho je lito, ale to je vsechno :nevim:

Chápi, ale napadá mě, že ty hnusné sms mohl psát už pod vlivem té choroby..klídé s nádorem hodněš změní své chování i když o tom ještě nevědí, že ho mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.10.18 09:50
@Anonymní píše:

A proč bys měla? Na tvém místě bych jeho a asi i matku s babičkou plně odstřihla a žila si po svém. Ty máš pořád dost citu na to, abys je vídala. On ti nikdy nebyl bratrem a chce se vídat ve chvíli, kdy je sám na dně. Též bych neměla soucit a asi bych mu to i naplno řekla, ať mě teď nechá být a stará se o sebe sám. A ukázala bych mu tu sms, kde ti vyhrožuje ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová