Bleší trhy dětské Rakousko Linz

235
13.8.12 17:14

Bleší trhy dětské Rakousko Linz

Mám dotázek nejezdí někdo nakupovat do Rakouska -Linz dětské oblečení bleší trh nebo něco podobného? chtěla bych si časem otevřít dětský bazárek a potřebuji zjistit kam se jezdí pro pěkné kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
13.8.12 17:24

O blesaku nevim, ale zkus mrknout na willhaben.at. Ale nejsem si jista, jestli se ti to takhle vyplati :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.8.12 17:28
@kar-maa píše:
O blesaku nevim, ale zkus mrknout na willhaben.at. Ale nejsem si jista, jestli se ti to takhle vyplati :think:
:kytka: Děkuji juknu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
13.8.12 17:38

My jezdíme, ale nevím, zda by se ti to vyplatilo do sekáče. Pořídíš tam nádherné kousky za babku, ale finančně se ti to v takovým množství asi nevyplatí, líp pro tebe najít si velkododavatele, který ti bude účtovat Kč/kg, ne kus/Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.8.12 17:45
@Loll píše:
My jezdíme, ale nevím, zda by se ti to vyplatilo do sekáče. Pořídíš tam nádherné kousky za babku, ale finančně se ti to v takovým množství asi nevyplatí, líp pro tebe najít si velkododavatele, který ti bude účtovat Kč/kg, ne kus/Kč.

A mohu vědět kam jezdíte pro dětské věci pro vaše děti. Mám také malého svištíka tak bych chtěla jezdit někam alespoň pro něj 10 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
13.8.12 18:50
:mavam:

Příspěvek upraven 08.10.14 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.8.12 18:58

Já na blešák do Lince jezdím pravidelně a nakoupím toho dost a i lacino… ale nemyslim si, žese to zase až tak vyplatí do obchodu… občas se netrefim a hodim to pak na mmb a neříkám, že na tom nevydělám, ale když si spočítám benzín, tak je to akurát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.8.12 19:07
@Carrinka píše:
Já na blešák do Lince jezdím pravidelně a nakoupím toho dost a i lacino… ale nemyslim si, žese to zase až tak vyplatí do obchodu… občas se netrefim a hodim to pak na mmb a neříkám, že na tom nevydělám, ale když si spočítám benzín, tak je to akurát :nevim: [/citace
Děkuji jen mě to tak napadlo zda je taková možnost. Chodím nakupovat v našem městě do bazárků a tam pani vždy říkají že jezdí do Rakouska pro zboží ale ani jedna neřekne kam :| prej bych jim to tam vykupovala :| proto se ptám tady .Jsem dost často poblíž Rakouska tak bych toho ráda využila alespoň nákupem pro vlastní potřeby. A písnete kam jezdíte vy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.8.12 19:16

Já jezdím za Industryhaffen - je tam parkoviště u Intersparu - je to krytý - tam se začíná cca ve 2 v noci, pak naproti je Möbelix… jezdím tam pro sebe cca na 6 hodinu nejdýl a za 2 hodiny to mám 2× prošlý :dance: Já jsem zase zvědavá, kam ještě jinam holky jezdí… Je fakt, že třeba hračky a potřeby pro děti se ti na 100% vyplatí!!! Oblečení jak kdy a jak co. Většinou se snažim nakoupit více věcí u jedněch lidí, ty ti pak víc sleví, normoš je 0,5eura za kus - max 1 euro a to musí bejt už fakt parádní - víc dám výjimečně. Já dost nakupuju hračky a další potřeby. Třeba jsem si tam koupila cestovní postýlku, lehátko, přebalovák atd… Fakt za pakatel a po letech to prodala ještě se ziskem - teda to už jsem nepočítala benzin. Ale taky se mi stane, že tam jedu, že shánim něco konkrétního a neseženu nic - např. zimní věci jsem tam jela shánět 3× a nakonec jsem to koupila teda taky v Rakousku, ale v normoš obchodě :zed: Naposled jsem tam byla cca před měsícem a nakoupila jsem toho tolik, že jsem až žasla a mít větší auto, tak jsem tam musela i vybrat eura z bankomatu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
artep6671
22.8.12 09:54

dotaz

Koukám že jste v nakopování zběhlá…napsala by jste mi kam lezdíte??díky petra

• Citovat
  • Upravit
4
22.8.12 18:05

Ahoj. Mohla bych také poprosit o zaslání adresy, prosím? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.12 15:11

Dobrý den, tady Venda. Měla bych velkou prosbičku, neměl byste někdo podrobný popis cesty na bleší trhy v Linci. Sháním nějaké hračky pro mého mrňouse a něco na snowboard pro dceru. Byla jsem tam jednou s kamarádkou, ale cestu si samozřejmně jako spolujezdec nepamatuji. Pokud byste mi mohl někdo pomoci, bydlíme 30km od hranic, tak by se mi to určitě vyplatilo. Jsou tam prý tři trhy. Neznáte třeba i ty dva menší, o kterých se tolik neví? Díky moc za pomoc. Venda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.10.12 15:45
@tetasegra píše:
Dobrý den, tady Venda. Měla bych velkou prosbičku, neměl byste někdo podrobný popis cesty na bleší trhy v Linci. Sháním nějaké hračky pro mého mrňouse a něco na snowboard pro dceru. Byla jsem tam jednou s kamarádkou, ale cestu si samozřejmně jako spolujezdec nepamatuji. Pokud byste mi mohl někdo pomoci, bydlíme 30km od hranic, tak by se mi to určitě vyplatilo. Jsou tam prý tři trhy. Neznáte třeba i ty dva menší, o kterých se tolik neví? Díky moc za pomoc. Venda

Vendo - jsem se chystala i na ty menší, ale tentorkát jsem utratila veškerý eura na velkym a bylo dost pozdě, tak jsem jinam nejela… místo znám jen podle popisu… Na ten velký jedu teď v neděli, nevím od kud jsi, ale budeme projíždět ČK - Vyšší Brod - Bad Leofelden - Linz - tak se můžeš někde připojit do kolony a jet za náma… Časově budeme v ČK okolo páté ráno
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymusss
22.10.12 16:05

bleší trh - Linz

Ahoj, prosím Vás, mohli byste mi poradit, kde je, aspoň jeden, ten bleší trh, jedeme
tam v pátek, tak bych se tam ráda podívala. Děkuji za odpověď, Hanka

• Citovat
  • Upravit
2
26.10.12 13:48

Dobrý den, byla jsem na blešáku v Linci minulou neděli a tak jsem si napsala ulici. Je to Industriezeile - einkaufszentrum, je tam interspar a trhy jsou pod krytou osvětlenou halou a přes hlavní silnici normálně venku na parkovišti. Trhy jsou pouze v neděli a trhovci tam najíždí už kolem čtvrté ráno. Tentokrát lidi co tam jezdí pravidelně říkali, že to byla bída ohledně dětského oblečení, ale zase tam bylo spoustu vybavení na zimu. My jsme pořídili, tak jsem spokojená. Ještě jsou menší trhy, ale ty neznám. Venda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák