Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky…
tak se nám taky přehoupl rok a už nepatříme do miminek ale do batolátek. No a překročením prvního roku života se u nás z cestování stala noční můra.
Malá mi začala blinkat v autobuse a autě…
Vyblinká se a zase se směje.
Poraďte jestli máte taky některá „blinkací miminko“ jak to řešíte.
Rády a často jezdíme na návštěvy jak autem tak autobusem. Vlak jsme ještě nezkoušely,ale zdá se mi to zdlouhavé.
Jinak před cestou moc nejíme.
Děkuji za každou radu.
Radka a Sabinka 1 rok a 2dny
Promiňte nevšimla jsem si příspěvku o blinkání.
Nevíte kolik to COCCULINE stojí. Jsou to prášky nebo nějakej sirup.
Díky
Cocculine jsou homeopatika,která se rozpouští v ústech.Kupovala jsem je před dvěma rok a stály kolem padesáti korun.Aspoň myslím.Ale mi pomáhají.
Dana
Dobré odpoledne
obnovuji diskuzi o blinkacích dětičkách…můj vnouček 1,5 roku blinká po pěti munutách jízdy autem. Zkoušeli jsme Cocculine s žádným efektem. Nevíte jestli je ještě něco jiného…kinedryl je psaný až ode dvou let.
Nám je 17měsíců a řekli mi v lékárně at malýmu tu čtvrtku kinedrilu dám rozmačkanou, tak uvidíme.
@Ociko7 píše:
Nám je 17měsíců a řekli mi v lékárně at malýmu tu čtvrtku kinedrilu dám rozmačkanou, tak uvidíme.
Já jsem si to říkala, že by mu to nemělo nic udělat. Zkusím se zítra zeptat v lékárně a díky
![]()
Já už jsem z toho hotová a malej taky a pak i brečí, jak se lekne. Tak to zkus mi jedem v sobotu na dovcu, tak pojedem na půl 12 nalačno at usne, ale až budeme jezdit na výlety, tak nevím. řekli mi at se vyvaruji ježdění dopoledne. ![]()
Náš kluk blije i když jede večer… na výlety nejezdíme a pokud potřebují jet mladí nakoupit dál než tři km tak ho dají ke mě
i když byli jsme jednou v ZOO asi 80 km…cesta tam 4 x a cesta zpátky jenom 2 x, ale co musí člověk vozit oblečení a všeho možnýho sebou ![]()
@Natyna nezávidím vám to mě takhle blije holka už 5a půl roku, nezabírá nic, bohužel jezdíme téměř denně
No mě jsen, když jedu sama. Když je někdo vedle něj a dělá s ním blbosti, tak zatím neblinkal. ![]()