Bludný kruh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.16 10:42

@Laddmie zkusím asi tu poradnu, takhle to už nejde :zed: chápu, že vidí kluky málo ale říkám mu pořád - odsud - posud a ne že s ním bude malej takhle cvičit.
Mám kamarádku, která má o rok mladšího chlapečka a u nich to bylo podobné - bohužel jsou už rok rozvedení :roll: taky spolu byly dlouho 14 let. Prožili spolu i hodně zlího, když měl její manžel ošklivý úraz a byl 2 měsíce v komatu, dostal se z toho. O dítě se snažili 6 let a když se konečně zadařilo a dítěti byly 2 roky- rozvedli se. Hádali se jak psi kvůli výchově, když dítě neměli, byly oba v pohodě - nerada bych takhle skončila :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.16 11:00

@tamata Nemate v okoli nejaky echt rozmazleny dite-ze by manzel videl na co si zadelava? :) ano máme, už jsem mu řekla, jestli chce z malého vychovat něco jako je můj bratranec, to je kapitola sama o sobě :roll: jedináček - od malička se mu všechno dovolilo, všechno koupilo, chudínek když se něco dělalo u babičky- dřevo, skládání uhlí, úklid dvorka, bratranec tam nebyl - on má chudáček to astma :roll: v 17 hulil jak fabrika, rodiče mu kupují cigára. V létě jsem byla na pokec u strejdy a bratranec přišel, že strejdovi umyl to auto, strejda vytáhnul 500,– 8o 8o 8o, bratrance už vyhodili ze 3 škol, je mu 24 a teď v září šel opět do prváku na učňák - strejda už za něj vyhodil plno peněz za školy :zed: pracovat on nepůjde :zed: a když to manželovi nadhodím - tak to je můj bratranec ne jeho dítě - je prostě úplně slepej

• Citovat
  • Upravit
211
7.3.16 11:04

Vem mladšího nasáčkuj se ke kamarádce tak na týden a nech manžela se starším, ono mu to za pár dní dojde… asi se s nimi vidí málo, tak chce splnit první poslední. nebo tu poradnu, pravidla jsou na místě!
my se s partnerem také neshodneme na výchově ve všem, ale toto je docela síla, podkopávání autority atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.3.16 11:07

@růženín naopak, strčit mu i mladšího. Protože pak zjistí, že opravdu se nedá skákat jen kolem jednoho dítěte :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
7.3.16 11:25

Já být tebou, tak to naženu do extrému, zkusím mu ukázat ten největší extrém rozmazleného fracka (nevím proč, vzpomněla jsem si na tu rozmazlenou holku z „Karlík a továrna na čokoládu“ á la „ale já chci tuhle veverku! já chci poníka! a já prostě chci!“ A pokud to nezabere, nechala bych manželovi děti na víkend a jela někam ke kamarádce na dívčí víkend.. Jinak přesně tuhle „výchovu - nevýchovu“ praktikovala známá.. U holky.. Co z ní vyrostlo? Od 13 spala s každým, aby byla co „nejdrsnější“, školu nedoděla, protože tatínek s maminkou mají přece dost peněz a nakonec skončila v léčebně jako kleptomanka závislá na alkoholu, protože prostě žádnou výchovu neměla a vše měla u ****, a v klidu se všem vysmívala, protože ona prostě směla všechno.. Nulový respekt z rodičů a nejvíc mě dostalo, když jsem u nich byla kdysi na kafi a ona v klidu ve 14 letech vlastní rodiče poslala a cituji „do píe“, že jim na nějakou rodinnou oslavu „see“ protože v baru je zrovna tématická akce na kterou byla pozvána od starších kamarádu… :pocitac: :zed: Nulový respekt..

• Citovat
  • Upravit
1234
7.3.16 11:30

Tohle dopadne jedine spatne. Vim to z vlastni zkusenosti. Byla jsem vymodleny dite, nasi na me „cekali“ 10 let. A jeste ke vsemu jsem holka, kterou tata moc chtel…

Takze kdyz mi mama neco nedovolila, sla jsem za tatou a ten rek: „To vis, ze muzes.“ Takhle to slo asi do mych 8, 9 let a pak i tata zjistil, ze to tak nejde. A to teda bylo peklo. Trvalo zhruba rok, nez me srovnal, obcas to fakt bylo drsny, ale jsem mu za to vdecna.

Radim neco s tim delat, ona alternativni vychova jejeden extrema bic druhej. Chce to vybalancovat. Ziskate tim ale vsichni. Drzim palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
7.3.16 12:18

Udalost s gumakama do mrazu by byla asi posledni kapka pro me. To je proste opici laska :? Rekla bych mu, ze asi syna moc rad nema, kdyz je mu jedno, ze bude nemocny. On je ten dospely a ma vedet co je spravne a co naopak ublizi. Vzdyt mu nemusi narvat zimni boty nasilim. Udelat z toho hru, legraci, neco, na co treba mama cas nema, kdyz musi obstarat jeste mimino. I tim muze byt klukovi vzacny. Tohle je totiz hrozne sobecke, tupe splnit co prcek vymyslel. Ale zapojit hlavu a podat to malemu jako vlastne super napad, to holt chce trochu namahy :zed: At pokracuje ve svem zpusobu „vychovy“ a kluk ho bude mit za par let za toho blbecka, ktereho vzdycky akorat slusne receno ocura :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
7.3.16 13:16
@tamata píše:
@růženín naopak, strčit mu i mladšího. Protože pak zjistí, že opravdu se nedá skákat jen kolem jednoho dítěte :jazyk:

To je dobrý nápad - jsem zvědavá, když by mu začaly brečet obě děti, které by začal obskakovat dřív a co by dělal, aby mezitím neřvalo to druhé :mrgreen:
Nicméně bych začala mluvit za sebe, ne za dítě, někdy je to konstruktivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí