BMI nad 40

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.1.11 20:08

BMI nad 40

Ahoj holky, píšu jako anonym stydím se za to zeptám se Vás nevíte jestli je možná plastika bricha na pojištovnu strašně mi kleslo po porodu, mám pneumatiku jak k je to hnus.Chodím na obezitologii, cvičím,plavu,bandáž mi nedoporučují. Na koho se obrátit na nějaký plastický zákrok jako odřezání pneumatiky? díky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2785
21.1.11 20:12

Estetické operace pojišťovna neproplácí.Proplácí jen pokud by jsi šla na zákrok ze zdravotních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.1.11 20:16

a proč ti nedoporučují bandáž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.1.11 20:42

Já slyšela o šetrnější metodě než bandáž - do žaludku se zavede balonek ústy a naplní se fyziologickým roztokem. Tím zabírá v žaludku místo a člověk sní míň. Když se zhubne, stačí balonek vypustit a je to nebo ho postupně upouštět. Kdyby praskl, tak to nevadí, byl v něm neškodný roztok.
Neslyšely jste o tom také?
To se mi líbí víc, než nějaký řezání do břicha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.1.11 20:48

pebo o tom jsem neslyšela, ale zní to velmi zajímavě ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.1.11 20:57
PeBa píše:
Já slyšela o šetrnější metodě než bandáž - do žaludku se zavede balonek ústy a naplní se fyziologickým roztokem. Tím zabírá v žaludku místo a člověk sní míň. Když se zhubne, stačí balonek vypustit a je to nebo ho postupně upouštět. Kdyby praskl, tak to nevadí, byl v něm neškodný roztok.
Neslyšely jste o tom také?
To se mi líbí víc, než nějaký řezání do břicha :think:

tak něco takovýho bych potřebovala :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
21.1.11 21:26

ja taky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.1.11 21:57

Také bych balonek brala-ale jsem posera a nevydržela bych hadičku do krku-jinak se tam asi nedostane. :cry:

Plastika břicha na pojišťovnu nejspíš v některých případech jde.Kamarádky maminka dostala cukrovku,musela začít držet přísnou dietu a zhubla cca 70 kg.Břicho měla doslova ke kolenům,vytahanou kůži.tak vím,že kamarádka říkala,že jí to platila pojišťovna.
Ale pokud ses spravila,břicho je plné tuku-nevím jak to přesně napsat-tak tě asi napadá jakoby ten tuk odřezat?To si myslím,že určitě nepůjde na pojišťovnu,protože je to tuk,ne povadlá kůže,která překáží.
Asi by to spíše chtělo dietologa,sestavit jídelníček,potom někoho,kdo poradí se cvičením…a nakonec si za ušetřené peníze za jídlo nechat plastikem dovylepšit postavu.Ale ono se to lehce říká,hůř provádí-jsem toho zdárným příkladem…teorii znám,praxe pokulhává. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.1.11 22:43

Ahojky,

- tak band, je Op, kde se nasadí tzv. páska na žaludek a ta zaručí, že se nemůžeš tolik najíst - zhubneš…

• balónek s fyzákem se taky dává, zavádí se endoskopem a pak plní - podle potřeby víc či míň.
  • abdomioplatika se dělá jako kosmetický zákrok - musíš si hradit sama a nebo jako lékařský, léčebný zákrok a jde na pojišťovnu. Pokud docházíš na obezitologii určo se tam zeptej - musela bys mít od nich doporučení a další přidružené dg. / myslím DM… /

Hlavně nespoléhej na 100% účinek při stejném stravování jako doposud - všechno se dá „přežrat“ / promiň za slovo /..

Držím moc palečky a věřím, že bude dobře a váha půjde dolů, bříško se zpevní… vždyť se snažíš není důvod, aby ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
22.1.11 09:18
Aty píše:
pebo o tom jsem neslyšela, ale zní to velmi zajímavě ((-:

OT, ktásný nový podpis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
22.1.11 10:03

janac díky (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lawa
21.11.12 11:12

Asi už přispívám pozdě, ale pojišťovna,,spadené břicho,, hradí…moje máma na tom byla, normálně to stojí kolem 40tisíc, tak jsme jí to s bráchem chtěli dát k narozeninám a když šla k doktorce na plastiku, tak ta jí řekla, že vzhledem k tomu, že má rozestupy břišních svalů a k tomu vnitřní kýlu, tak jí doporučuje jiného doktora z fakultní nemocnice, protože to v plné výši hradí pojišťovna. Takže na tom zákroku byla a zadarmo, zvedli jí břicho, udělali nový pupík, byla zhruba 5 dní v nemocnici a pak musela asi 2 měsíce nosit stahovací pás a nesměla dělat nic namáhavého…výsledek byl super. Akorát hrozí časem, že to břicho může jakoby spadnout opět dolů, pokud nebudete třeba dodržovat nějakou tu zdravou životosprávu. Byla na tom v roce 2008 a to pojišťovna hradila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová