Bobky po krupičce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1266
10.11.12 14:27

bobky po krupičce

Ahojky, také má vaše mimčo bobky po krupicové kaši? Já dávám mému synovy (7m) večer v 18,30 po koupání a dokrmým ho ještě Um, později až budu dávat kaše víc, tak mu dám třeba po ní už jenom čaj a jde spát. Um dávám pak ještě kolem 22,30 a v 5ráno, většinou kadí ty bobky právě až ráno. Jak tomu můžu zamezit? Neslyším v noci teda žádný tlačení, takže mu to asi větší problém nedělá, ale já bych byla klidnější, kdyby měl řidší stolici (tu má teda pak zbytek dne ještě 2×). Ale je mi divný, že má ty bobky i když pak ještě toho hodně vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
10.11.12 14:47

Taky jsme dnes měli bobky jak od králíka, večer měla krupičku, ale ona má takto tuhé ted pořád, co už hezky papká skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
10.11.12 14:51

Na 7m bych krupicovou kaši nedávala. To až tak od tří let a spíš výjimečně jako sladkou dobrotu, ne jako součást výživy. Není to zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
10.11.12 15:05

Nemyslim, ze je neco spatneho na tom, ze ma bobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
10.11.12 15:41

Určitě to nebude problém, tak se nestresuj ;).A určitě taky není nic špatnýho na tom, že malému dáváš krupicovou kaši-je to kaše obilná, takže je zdravá, pokud jí tedy něděláš hustou, jako lepidlo na tapety a nemá jí 3× denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.11.12 15:53

Jestli chceš ridší stolici, nedávej kaše :nevim: Zrovna krupice, rýžová, obilná můžou stavit, stejně jako se obecně ví, že může stavit mrkev, hovězí…
Druhorozený kadil bobky od zavedení kaše, když pak přišel s růstem zubů průjem, tak už to byl celkem nezvyk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
10.11.12 16:41
@abela píše:
Taky jsme dnes měli bobky jak od králíka, večer měla krupičku, ale ona má takto tuhé ted pořád, co už hezky papká skoro všechno.

JJ, přesně, jako od králíka :-) My už toho taky papáme víc, zeleninku vícedruhovou a ovoce, ale ta jedna stolice po krupičce je takováhle, ostatní měkčí. No tak hlavně, že tím netrpí, asi to vážně nevadí. A krupičku dávám tu, co jí můžou děti od 6.měsíce, málo mi přibíral, takže si myslim, že je OK, že ji dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
10.11.12 16:43
@Gabčulinda píše:
Určitě to nebude problém, tak se nestresuj ;).A určitě taky není nic špatnýho na tom, že malému dáváš krupicovou kaši-je to kaše obilná, takže je zdravá, pokud jí tedy něděláš hustou, jako lepidlo na tapety a nemá jí 3× denně..

No právě, že ji dělám hustou, protože se mi hezky nabírá na lžičku a pak nejsme opatlaný.. ale pak ji zapije, to je jasný a břichobol nemá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
11.11.12 16:25
@dada12 píše:
Na 7m bych krupicovou kaši nedávala. To až tak od tří let a spíš výjimečně jako sladkou dobrotu, ne jako součást výživy. Není to zdravé.

Co není zdravé na krupici? A krupicová kaše není sladká, pokud ji neosladíš. Mně doktorka doporučila krupici a prodávají i přímo dětské od uk. 6. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
11.11.12 16:34

@abela :pankac: Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie