Bobky po krupičce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
bobky po krupičce
Ahojky, také má vaše mimčo bobky po krupicové kaši? Já dávám mému synovy (7m) večer v 18,30 po koupání a dokrmým ho ještě Um, později až budu dávat kaše víc, tak mu dám třeba po ní už jenom čaj a jde spát. Um dávám pak ještě kolem 22,30 a v 5ráno, většinou kadí ty bobky právě až ráno. Jak tomu můžu zamezit? Neslyším v noci teda žádný tlačení, takže mu to asi větší problém nedělá, ale já bych byla klidnější, kdyby měl řidší stolici (tu má teda pak zbytek dne ještě 2×). Ale je mi divný, že má ty bobky i když pak ještě toho hodně vypije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsme dnes měli bobky jak od králíka, večer měla krupičku, ale ona má takto tuhé ted pořád, co už hezky papká skoro všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na 7m bych krupicovou kaši nedávala. To až tak od tří let a spíš výjimečně jako sladkou dobrotu, ne jako součást výživy. Není to zdravé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to nebude problém, tak se nestresuj
.A určitě taky není nic špatnýho na tom, že malému dáváš krupicovou kaši-je to kaše obilná, takže je zdravá, pokud jí tedy něděláš hustou, jako lepidlo na tapety a nemá jí 3× denně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli chceš ridší stolici, nedávej kaše
Zrovna krupice, rýžová, obilná můžou stavit, stejně jako se obecně ví, že může stavit mrkev, hovězí…
Druhorozený kadil bobky od zavedení kaše, když pak přišel s růstem zubů průjem, tak už to byl celkem nezvyk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abela píše:
Taky jsme dnes měli bobky jak od králíka, večer měla krupičku, ale ona má takto tuhé ted pořád, co už hezky papká skoro všechno.
JJ, přesně, jako od králíka
My už toho taky papáme víc, zeleninku vícedruhovou a ovoce, ale ta jedna stolice po krupičce je takováhle, ostatní měkčí. No tak hlavně, že tím netrpí, asi to vážně nevadí. A krupičku dávám tu, co jí můžou děti od 6.měsíce, málo mi přibíral, takže si myslim, že je OK, že ji dávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabčulinda píše:
Určitě to nebude problém, tak se nestresuj.A určitě taky není nic špatnýho na tom, že malému dáváš krupicovou kaši-je to kaše obilná, takže je zdravá, pokud jí tedy něděláš hustou, jako lepidlo na tapety a nemá jí 3× denně..
No právě, že ji dělám hustou, protože se mi hezky nabírá na lžičku a pak nejsme opatlaný.. ale pak ji zapije, to je jasný a břichobol nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 píše:
Na 7m bych krupicovou kaši nedávala. To až tak od tří let a spíš výjimečně jako sladkou dobrotu, ne jako součást výživy. Není to zdravé.
Co není zdravé na krupici? A krupicová kaše není sladká, pokud ji neosladíš. Mně doktorka doporučila krupici a prodávají i přímo dětské od uk. 6. měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit