Váha a jídlo v roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jejda, vůbec… a navíc hlavní slovo má spíš doktor a pokud mi věříš a on je v klidu, tak to je důležité. V noci vůbec nekrmit… Jestli jí pěkně, buď ráda. já s tím bojuju, začala jíst trochu, až jí dávám to, co nám. Má v roce 74 cm a 9,9 kg. Ale v půl roce měla 8,8, takže bída, co přikrmuju…
Takže pohoda, hlavně když malý jí, ony ty děti taky dost vyběhají v tomhle věku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen nech malého spinkat hezky celou noc, pokud s tím má manžel problém, tak ať se angažuje sám. ![]()
a teda míry nemá vůbec špatné, akorát je hold dlouhán, tak by mu neuškodilo, nějaké deko navíc, ale pokud jí dostatečně, neresila bych. Né každé dítko musí mít barokní tvary ( ty moje mají, a je to zahul je nosit).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě to není žádný kostlivec…Manžel ať si dá radši sprchu…Dcera má 81 cm a 10 kg a pořád od někoho poslouchám, že je hubená…Poslouchala jsem to od narození a přišla jsem kvůli tomu stresu brzy o mléko…Kašli na ně…Kdyby měl hlad nebo trpěl podvýživou, určitě bys to poznala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš první, měl v roce 8,8kg a doktorce se hubený nezdál tak buď v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má 79cm a 8,6kg a je dost hubena. Ale ona moc nechce jíst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O co mu jde ma normální miry je možná jen trochu delší proto vypadá hubeně. Naše malá má rok 76 cm 10 kg vypadá zase Trochu jak kulička a muj chlap zase mrčí at ji tolik necpu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše má 13 měsíců a myslím, že se teprve dostala snad už přes 9kg, v naší skupině tak váží většina dětí, nad 10kg nemá snad žádné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hovadina, má úplně normální míry, podobně jako naše malá v roce a půl (81cm a 10,2kg). To je docela podobné a naší malej říkají lidi, že je bublinka. No tak si vyber
Hlavní je, že je spokojenej pediatr, že malej pořád prospívá, že dlabe s chutí a tak nějak jak on chce. V noci se jíst nemá, to zatěžuje organismus. 5× denně je v pohodě, můžeš zkusit i 6× denně, ale naše malá už by to třeba nedala, tak krátké odstupy mezi jídly. A manžel ať je rád, v nejútlejším dětství se může vytvořit základ pro obezitu, to by přece v budoucnu nechtěl ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvého muže bych chtěla mít doma…
Myslím že je prostě dlouhám a nemusí to být hned buřt. Můj třetí je taky dlouhán…a ty dvě byli tlouštíci.Nezvyk..ale nějak jsem si zvykla. A v noci ho nech spát. není nic horšího než dítě budit když hezky spinká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 15 mesicich mame 76 cm a 9 kg
Oproti vrstevnikum jsme drobci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer,mám ročního syna a dnes na mě manžel vyjel, že je synek moc hubený, ať s tím koukám něco udělat, že ho systematicky trápím hlady (jí 5× denně celkem velké porce). Teď manžel navrhl, že bych mu teda měla aspoň dávat v noci UM. Jsem šťastná, že se mi ho to povedlo odnaučit a více méně spíme celou noc, tak se mi nechce.
Omlouvám se za anonym, ale manžel občas nakoukne, tak nepotřebuju, aby věděl, že to tady řeším.
Syn má 82 cm a 9,5 kg. Myslíte, že to je opravdu tak málo?
Tak na mě by asi poislal rovnou sociálku
…naše všechny děti měli v roce v rozmezí 72-78cm a váhově od 7150 do 8300g. A když to vezmu, ta nejmladší bude mít 28.11. rok a půl a má jen 7950g. Pokud mu chutná jíst, hraje si, jeho vývoj je v normě, tak proč to řeší? Navíc bych si zjistila jaká jsi byla ty a i on, když vám byl rok. Neboj, myslím, že je vše v pohodě a neřešila bych to. Drž se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se to taky nezdá málo, pokud krásně papá 5× denně nevidím v tom problém
.. v noci mlíčko už nedávej… my máme zase opačný problém, máme 15 měsíců a vážíme 12kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktorka to neřeší. Ale ona ani neřešila, když jako novorozeně nepřibýval ani 100 g za týden… Tehdy jsem se pídila i někde jinde, tak jsem zjistila, že to je celkem málo. Proto se ptám i teď.
Mně se zdá v pohodě, ale narodil se víc jak se 4 kg, tak prostě za ten rok moc nepřibral. Manžel posuzuje podle synovce, který měl v roce 77 cm a 10,5 kg…
- Citovat
- Upravit
Je to akorát, já měla v roce 9kg a ted zrovna drobek nejsem
znam holčinu která měla 9kg ve 2letech a to je teprv málo v roce je to akorát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
mám ročního syna a dnes na mě manžel vyjel, že je synek moc hubený, ať s tím koukám něco udělat, že ho systematicky trápím hlady (jí 5× denně celkem velké porce). Teď manžel navrhl, že bych mu teda měla aspoň dávat v noci UM. Jsem šťastná, že se mi ho to povedlo odnaučit a více méně spíme celou noc, tak se mi nechce.
Syn má 82 cm a 9,5 kg. Myslíte, že to je opravdu tak málo?
Omlouvám se za anonym, ale manžel občas nakoukne, tak nepotřebuju, aby věděl, že to tady řeším.