Váha a jídlo v roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
10.11.12 08:42

Dcera měla v roce 74 cm a 7,8kg. Přítel má občas taky řeči, že by měla jíst víc, tak mu říkám, tak jí nakrm a to se mu nechce…Mně přijde, že jí dost, je spokojená, tak to neřeším. A na UM bych v noci rozhodne neučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.11.12 08:45

Koukám na jídelníček, to má oběd a pak až večer UM, mezitím nic 8o?

@Anonymní píše:
Holky, dekuju. Zkusim chlapovi vysvetlit, ze to neni tak malo, ale nevim jak. Pred chvili na me prisel s grafem, ze je maly na 2% :zed: a ze neni normalni, aby dite ze 4 kg pribralo za rok na 9,5. Chlapi jsou nekdy horsi jak zensky. Jeste pro klid synuv priblizny jidelnicek: rano 210 ml UM, svaciny stridame ovoce, presnidavky, chleba s necim, jogurt, kase, koktejly, k obedu 250-300 g masozeleniny, vecer UM z 240 ml. Plus krupky. Na veceri nic jineho nez UM zatim neproslo.
@AnitAma on s nasi doktorkou ohledne vahy nesouhlasi, syn jednou pribral za mesic cca 650 g (jeho osobni rekord) a doktorka mi nadavala, ze ho prekrmuju, tak tim u muze ztratila duveru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.12 08:54

@micelinka ma svacinu, zapomela jsem to zkopirovat z dopoledne, svaciny se mu stridaji.

• Citovat
  • Upravit
13837
10.11.12 08:59

Tak to jo, já dávám ještě první večeři. Takže od rána má: mlíko, ovocnou přesnídívku, masozeleninu, jogurt, kaše, mlíko.
A 9,5kg mi přijde jako nádherná váha. Malá měla ve 14m. 8,25kg, takže váhu, kterou máte vy očekávám tak ve 2 letech :mrgreen:

@Anonymní píše:
@micelinka ma svacinu, zapomela jsem to zkopirovat z dopoledne, svaciny se mu stridaji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
10.11.12 09:19

Tak Kubík měl v roce 8700g a to, co Ti malej zbaští za den má i dnes na tři dny. Je to nejedlík. Teď mu byly 3 roky a má 12,5 kg. Ale rozhodně bych ho v noci nebudila na jídlo. Nesmysl.
Pokud by za mnou s tím chlap přišel a nedal se odbýt, tak ať si ho budí sám a dělá mu mlíko sám. Ať to po mně nikdy nechce! Vypěstuje mu zbytečný zlozvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.12 10:19

@micelinka jak koukam, tak mala ma jako syn v pul roce. On je hodne dlouhy. Kdyz ma prvni veceri, tak pak uz UM nesni, ale chce ho, tak se budi. Navic to nemam kam nacpat, uz ted svaci v pet a v sedm ma UM.

• Citovat
  • Upravit
Petra2104
10.11.12 11:13

Syn má 14 měsíců, 78 cm a 9700kg. Myslím, že je tak akorát :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.12 15:00

Holky, děkuji za rady a podporu. Nechala jsem chlapa, aby nakrmil syna. Přecpal ho, prcek se pozvracel, pak skoro nesvačil a neobědval :lol:
Zatím jsem ho přesvědčila, že se v noci krmit nebude.
My máme „problém“, že děti okolo nás jsou mnohem menší a těžší než náš syn a chlap to bere jako vzor…

• Citovat
  • Upravit
2400
10.11.12 15:13

Holky to chce selský rozum. Nepřecpávat, neodmítat v noci nakojit a chlapa, co neumí nakrmit vlastní dítě.. na to nemám slov. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
10.11.12 15:19
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

mám ročního syna a dnes na mě manžel vyjel, že je synek moc hubený, ať s tím koukám něco udělat, že ho systematicky trápím hlady (jí 5× denně celkem velké porce). Teď manžel navrhl, že bych mu teda měla aspoň dávat v noci UM. Jsem šťastná, že se mi ho to povedlo odnaučit a více méně spíme celou noc, tak se mi nechce.
Syn má 82 cm a 9,5 kg. Myslíte, že to je opravdu tak málo?

Omlouvám se za anonym, ale manžel občas nakoukne, tak nepotřebuju, aby věděl, že to tady řeším.

Jednání Tvýho muže je zvláštní. Je táta, tak za stav syna zodpovídá stejně, jako Ty. Řekla bych to samé jemu. Že se mi na synovi nelíbí to a to a co s tím hodlá udělat.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.11.12 15:20

Tak my máme problém, že úplně všechny děti jsou větší a tlustší a to i ti mladší :mrgreen:

@Anonymní píše:
Holky, děkuji za rady a podporu. Nechala jsem chlapa, aby nakrmil syna. Přecpal ho, prcek se pozvracel, pak skoro nesvačil a neobědval :lol:
Zatím jsem ho přesvědčila, že se v noci krmit nebude.
My máme „problém“, že děti okolo nás jsou mnohem menší a těžší než náš syn a chlap to bere jako vzor…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
10.11.12 15:23

My měli v roce 10,5 kg a doktor mi řekl, že je na ročního kluka málo. Malej neustále celej den něco papá, víc už to nejde :D
Hele nedělala bych si s tím hlavu :) je dokázaný, že když má dítě nadváhu jako malej, v dospělostí bude taky obézní. Takže bych byla spíš ráda, že z něj nebude cvalík a nebude předmětem šikany :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.12 15:56

@micelinka u nás jsou hlavně ty co jsou nižší a mají víc kg… Prcek je teď velký jako děti, co mají cca o půl roku víc, ale má míň kg.
@dada12 jeho jednání je normální, protože se o malého starám já, krmím a dělám jídelníček. Chlap je věčně v práci a i když ho to štve, tak to tak je. Ale umí se o něj postarat na 100%, pokud má příležitost. Včetně nakrmení. Akorát neodhadl množství a prcek neřekne, že má dost… A k nočnímu kojení/krmení - nepovažuju ho u ročního dítěte za nezbytné, spíš naopak…

• Citovat
  • Upravit
2400
10.11.12 16:23

Zdravé dítě ví, kdy má dost a kdy má hlad. Člověk to za něj těžko odhaduje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.12 17:17

@dada12 náš syn to bohužel neví a přecpává se od narození. A nemyslím, že bychom neměli zdravé dítě :nevim: Divila se tomu i doktorka, ale říkala, že některé děti prostě nemají klapku. Když jsem ho nechala jíst podle něj, tak se neuvěřitelně přecpával a pak šavlil. Je to schopný dělat dodnes. Teď jsem mu dala k svačině víc než normálně a už jsem nás oba poblité musela převlíct…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko