Váha a jídlo v roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dcera měla v roce 74 cm a 7,8kg. Přítel má občas taky řeči, že by měla jíst víc, tak mu říkám, tak jí nakrm a to se mu nechce…Mně přijde, že jí dost, je spokojená, tak to neřeším. A na UM bych v noci rozhodne neučila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na jídelníček, to má oběd a pak až večer UM, mezitím nic
?
@Anonymní píše:
Holky, dekuju. Zkusim chlapovi vysvetlit, ze to neni tak malo, ale nevim jak. Pred chvili na me prisel s grafem, ze je maly na 2%a ze neni normalni, aby dite ze 4 kg pribralo za rok na 9,5. Chlapi jsou nekdy horsi jak zensky. Jeste pro klid synuv priblizny jidelnicek: rano 210 ml UM, svaciny stridame ovoce, presnidavky, chleba s necim, jogurt, kase, koktejly, k obedu 250-300 g masozeleniny, vecer UM z 240 ml. Plus krupky. Na veceri nic jineho nez UM zatim neproslo.
@AnitAma on s nasi doktorkou ohledne vahy nesouhlasi, syn jednou pribral za mesic cca 650 g (jeho osobni rekord) a doktorka mi nadavala, ze ho prekrmuju, tak tim u muze ztratila duveru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka ma svacinu, zapomela jsem to zkopirovat z dopoledne, svaciny se mu stridaji.
- Citovat
- Upravit
Tak to jo, já dávám ještě první večeři. Takže od rána má: mlíko, ovocnou přesnídívku, masozeleninu, jogurt, kaše, mlíko.
A 9,5kg mi přijde jako nádherná váha. Malá měla ve 14m. 8,25kg, takže váhu, kterou máte vy očekávám tak ve 2 letech ![]()
@Anonymní píše:
@micelinka ma svacinu, zapomela jsem to zkopirovat z dopoledne, svaciny se mu stridaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Kubík měl v roce 8700g a to, co Ti malej zbaští za den má i dnes na tři dny. Je to nejedlík. Teď mu byly 3 roky a má 12,5 kg. Ale rozhodně bych ho v noci nebudila na jídlo. Nesmysl.
Pokud by za mnou s tím chlap přišel a nedal se odbýt, tak ať si ho budí sám a dělá mu mlíko sám. Ať to po mně nikdy nechce! Vypěstuje mu zbytečný zlozvyk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka jak koukam, tak mala ma jako syn v pul roce. On je hodne dlouhy. Kdyz ma prvni veceri, tak pak uz UM nesni, ale chce ho, tak se budi. Navic to nemam kam nacpat, uz ted svaci v pet a v sedm ma UM.
- Citovat
- Upravit
Syn má 14 měsíců, 78 cm a 9700kg. Myslím, že je tak akorát ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, děkuji za rady a podporu. Nechala jsem chlapa, aby nakrmil syna. Přecpal ho, prcek se pozvracel, pak skoro nesvačil a neobědval ![]()
Zatím jsem ho přesvědčila, že se v noci krmit nebude.
My máme „problém“, že děti okolo nás jsou mnohem menší a těžší než náš syn a chlap to bere jako vzor…
- Citovat
- Upravit
Holky to chce selský rozum. Nepřecpávat, neodmítat v noci nakojit a chlapa, co neumí nakrmit vlastní dítě.. na to nemám slov. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer,mám ročního syna a dnes na mě manžel vyjel, že je synek moc hubený, ať s tím koukám něco udělat, že ho systematicky trápím hlady (jí 5× denně celkem velké porce). Teď manžel navrhl, že bych mu teda měla aspoň dávat v noci UM. Jsem šťastná, že se mi ho to povedlo odnaučit a více méně spíme celou noc, tak se mi nechce.
Omlouvám se za anonym, ale manžel občas nakoukne, tak nepotřebuju, aby věděl, že to tady řeším.
Syn má 82 cm a 9,5 kg. Myslíte, že to je opravdu tak málo?
Jednání Tvýho muže je zvláštní. Je táta, tak za stav syna zodpovídá stejně, jako Ty. Řekla bych to samé jemu. Že se mi na synovi nelíbí to a to a co s tím hodlá udělat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme problém, že úplně všechny děti jsou větší a tlustší a to i ti mladší ![]()
@Anonymní píše:
Holky, děkuji za rady a podporu. Nechala jsem chlapa, aby nakrmil syna. Přecpal ho, prcek se pozvracel, pak skoro nesvačil a neobědval
Zatím jsem ho přesvědčila, že se v noci krmit nebude.
My máme „problém“, že děti okolo nás jsou mnohem menší a těžší než náš syn a chlap to bere jako vzor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli v roce 10,5 kg a doktor mi řekl, že je na ročního kluka málo. Malej neustále celej den něco papá, víc už to nejde ![]()
Hele nedělala bych si s tím hlavu
je dokázaný, že když má dítě nadváhu jako malej, v dospělostí bude taky obézní. Takže bych byla spíš ráda, že z něj nebude cvalík a nebude předmětem šikany ![]()
- Citovat
- Upravit
@micelinka u nás jsou hlavně ty co jsou nižší a mají víc kg… Prcek je teď velký jako děti, co mají cca o půl roku víc, ale má míň kg.
@dada12 jeho jednání je normální, protože se o malého starám já, krmím a dělám jídelníček. Chlap je věčně v práci a i když ho to štve, tak to tak je. Ale umí se o něj postarat na 100%, pokud má příležitost. Včetně nakrmení. Akorát neodhadl množství a prcek neřekne, že má dost… A k nočnímu kojení/krmení - nepovažuju ho u ročního dítěte za nezbytné, spíš naopak…
- Citovat
- Upravit
Zdravé dítě ví, kdy má dost a kdy má hlad. Člověk to za něj těžko odhaduje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 náš syn to bohužel neví a přecpává se od narození. A nemyslím, že bychom neměli zdravé dítě
Divila se tomu i doktorka, ale říkala, že některé děti prostě nemají klapku. Když jsem ho nechala jíst podle něj, tak se neuvěřitelně přecpával a pak šavlil. Je to schopný dělat dodnes. Teď jsem mu dala k svačině víc než normálně a už jsem nás oba poblité musela převlíct…
- Citovat
- Upravit