Váha a jídlo v roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst
Nedávej, v roce už by fakt v noci jíst neměl, i trávicí soustava si musí odpočinout! Jako věřím, že kdybys mu dala, tak by mlíko pil, ale jen bys v něm vypěstovala špatnej návyk do budoucna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst
To můžou být zoubky, začínající nějaká chřipka cokoliv jinýho. Jednou mu dáš v noci mlíko a už budeš dávat každý den a horko-těžko ho to odnaučíš. Nechápu o co jde tvojemu chlapovi - má pocit, že sa špatně staráš?…tak at to vezme na dva týdny se vším všudy - praní, žehlení, vaření, kompletní starost o malého…po dvou dnech bude KO. Buď v klidu a manžela pošli na nějakou diskuzi mezi ženský
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé holky, my jsme taky drobci
Synovi je 8 měsíců a má 71cm a necelých 7kg. Spousta lidí taky říká jak je drobnej, ale já i doktorka to neřešíme, prostě to není otesánek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mlíko určitě nedávej mi se ho ve 2 letech nemůžem zbavit
,ale u nás je to možná tím že malej pře den moc nejí prostě nic nechce
ale váhu má pěknou sice nevím z čeho ale má přes 90cm a skoro 15kg v roce měl 10,5
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No a mírově je skoro jako vy dva…mi sem pošli toho tvojeho, mu to vysvětlím polopaticky a jak ne, tož ručně-stručně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promin, ale manžel je vedle jak ta jedle.. ![]()
Malá měla v roce 82cm a 9kg. Je to vyžlínek, ale jí jako popelnice. V roce jedla taky cca jako vy 5× denně a rozhodně ne v noci! Vždyt v roce už má dítě zvládnout hezky spinkat celou noc.
Přeci že není buřtík neznamená, že děláte s jídlem něco špatně. Jsou přeci štíhlejší a silnější děti, je to hodně daný geneticky. nenech si to vnutit, akorát ty se nevyspíš a malého naučíte blbýmu návyku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaMiNkA72 on se teď právě budil víc než dřív, tak proto.
@sandrea3 to měl mlaďoch ve 4 měsících. Od té doby má chlap pravidelně připomínky…
Vnutit si to nenechám, protože on vstávat nebude. Jednou jsem podlehla - řval víc jak hodinu a pak jsme vstávali dalších několik dní.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@MaMiNkA72 on se teď právě budil víc než dřív, tak proto.@sandrea3 to měl mlaďoch ve 4 měsících. Od té doby má chlap pravidelně připomínky…
Vnutit si to nenechám, protože on vstávat nebude. Jednou jsem podlehla - řval víc jak hodinu a pak jsme vstávali dalších několik dní.
to muze být treba zoubkama, ze se budí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@borruvka píše:
to muze být treba zoubkama, ze se budí…
Tomu moc nevěřím. Má 4 zuby, v pusině klid a nemá průjem - ten provázel všechny zuby, ale spal dobře.
- Citovat
- Upravit
My jsme měli v roce 10,5kg, 75 cm.Ale zase na druhou stranu…já váhu řeším od oka- sama ráno vstaň a zvaž se, nasnídej se a jdi se, umyj se, zajdi na wc a zvaž se znovu-budeš mít stejně? nevím jak u vám, ale mi jdeme jednou na prohlídku ve 13 hod(po obědě),podruhé v 11 hodin(před obědem)..někdy je vykakanej, někdy není vykakanej-já vždy beru v potaz jen fakt jestli přibral nebo ne-zleží mi jen na tom aby nehubl. Navíc v roce ty děti mají více pohybu-my od 10m chodíme a defakto se celý den nezastaví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@X-333 my k doktorce chodíme vždy ve stejnou dobu a od půl roka má podobný režim. Proto mi to přijde celkem směrodatné. Teď za poslední 2 měsíce přibral cca 150 g. Syn je taky akční, tak i těch 150 g beru jako úspěch
Ale je to další manželův argument ![]()
Jak od oka myslíš? To by mi u chlapa neprošlo. Mláděti lezou žebra a nemá žádné faldíky ![]()
- Citovat
- Upravit
jej tvůj manžel to podle mě nějak moc řeší…snad chodíte k pediatrovi a ten kdyby byl nějaký problém ve stravování by si to pohlídal..váha mi přijde úplně normální každé dítě je jiné. Ať se manžel hodí do klidu přijdou větší starosti než váha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje má skoro 12 kg a 77 cm a v naší skupině ročních teda vede
Většina má okolo 9 kg, tak buď v klidu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, dekuju. Zkusim chlapovi vysvetlit, ze to neni tak malo, ale nevim jak. Pred chvili na me prisel s grafem, ze je maly na 2%
a ze neni normalni, aby dite ze 4 kg pribralo za rok na 9,5. Chlapi jsou nekdy horsi jak zensky. Jeste pro klid synuv priblizny jidelnicek: rano 210 ml UM, svaciny stridame ovoce, presnidavky, chleba s necim, jogurt, kase, koktejly, k obedu 250-300 g masozeleniny, vecer UM z 240 ml. Plus krupky. Na veceri nic jineho nez UM zatim neproslo.
@AnitAma on s nasi doktorkou ohledne vahy nesouhlasi, syn jednou pribral za mesic cca 650 g (jeho osobni rekord) a doktorka mi nadavala, ze ho prekrmuju, tak tim u muze ztratila duveru.
- Citovat
- Upravit
Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…
On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst