Váha a jídlo v roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.12 21:39
@MaMiNkA72 píše:
Tak na mě by asi poislal rovnou sociálku :D…naše všechny děti měli v roce v rozmezí 72-78cm a váhově od 7150 do 8300g. A když to vezmu, ta nejmladší bude mít 28.11. rok a půl a má jen 7950g. Pokud mu chutná jíst, hraje si, jeho vývoj je v normě, tak proč to řeší? Navíc bych si zjistila jaká jsi byla ty a i on, když vám byl rok. Neboj, myslím, že je vše v pohodě a neřešila bych to. Drž se

Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…

On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst :zed:

• Citovat
  • Upravit
6284
9.11.12 21:42
@Anonymní píše:
Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst :zed:

Nedávej, v roce už by fakt v noci jíst neměl, i trávicí soustava si musí odpočinout! Jako věřím, že kdybys mu dala, tak by mlíko pil, ale jen bys v něm vypěstovala špatnej návyk do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.11.12 21:43
@Anonymní píše:
Já měla v roce 10,2 kg a 76 cm a muž 75 cm a 10 kg…On se právě občas v noci budí (chlap tvrdí, že určitě hlady), ale dám mu dudla a spí dál a dneska měl po půlnoci menší hysterák, ale nedala jsem, což se mužovi nelíbilo, tak jsme si večer vyměňovali názory. Muž tvrdí, že měl určitě hlad, tak proč mu nedám jíst :zed:

To můžou být zoubky, začínající nějaká chřipka cokoliv jinýho. Jednou mu dáš v noci mlíko a už budeš dávat každý den a horko-těžko ho to odnaučíš. Nechápu o co jde tvojemu chlapovi - má pocit, že sa špatně staráš?…tak at to vezme na dva týdny se vším všudy - praní, žehlení, vaření, kompletní starost o malého…po dvou dnech bude KO. Buď v klidu a manžela pošli na nějakou diskuzi mezi ženský :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
9.11.12 21:44

Jéé holky, my jsme taky drobci :palec: Synovi je 8 měsíců a má 71cm a necelých 7kg. Spousta lidí taky říká jak je drobnej, ale já i doktorka to neřešíme, prostě to není otesánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.11.12 21:44

Mlíko určitě nedávej mi se ho ve 2 letech nemůžem zbavit :zed:,ale u nás je to možná tím že malej pře den moc nejí prostě nic nechce :nevim: ale váhu má pěknou sice nevím z čeho ale má přes 90cm a skoro 15kg v roce měl 10,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.11.12 21:45
@Anonymní píše:

No a mírově je skoro jako vy dva…mi sem pošli toho tvojeho, mu to vysvětlím polopaticky a jak ne, tož ručně-stručně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.11.12 21:52

Promin, ale manžel je vedle jak ta jedle.. :)
Malá měla v roce 82cm a 9kg. Je to vyžlínek, ale jí jako popelnice. V roce jedla taky cca jako vy 5× denně a rozhodně ne v noci! Vždyt v roce už má dítě zvládnout hezky spinkat celou noc.
Přeci že není buřtík neznamená, že děláte s jídlem něco špatně. Jsou přeci štíhlejší a silnější děti, je to hodně daný geneticky. nenech si to vnutit, akorát ty se nevyspíš a malého naučíte blbýmu návyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 21:59

@MaMiNkA72 on se teď právě budil víc než dřív, tak proto.

@sandrea3 to měl mlaďoch ve 4 měsících. Od té doby má chlap pravidelně připomínky…

Vnutit si to nenechám, protože on vstávat nebude. Jednou jsem podlehla - řval víc jak hodinu a pak jsme vstávali dalších několik dní.

• Citovat
  • Upravit
69
9.11.12 22:04
@Anonymní píše:
@MaMiNkA72 on se teď právě budil víc než dřív, tak proto.

@sandrea3 to měl mlaďoch ve 4 měsících. Od té doby má chlap pravidelně připomínky…

Vnutit si to nenechám, protože on vstávat nebude. Jednou jsem podlehla - řval víc jak hodinu a pak jsme vstávali dalších několik dní.

to muze být treba zoubkama, ze se budí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 22:07
@borruvka píše:
to muze být treba zoubkama, ze se budí…

Tomu moc nevěřím. Má 4 zuby, v pusině klid a nemá průjem - ten provázel všechny zuby, ale spal dobře.

• Citovat
  • Upravit
1230
9.11.12 22:37

My jsme měli v roce 10,5kg, 75 cm.Ale zase na druhou stranu…já váhu řeším od oka- sama ráno vstaň a zvaž se, nasnídej se a jdi se, umyj se, zajdi na wc a zvaž se znovu-budeš mít stejně? nevím jak u vám, ale mi jdeme jednou na prohlídku ve 13 hod(po obědě),podruhé v 11 hodin(před obědem)..někdy je vykakanej, někdy není vykakanej-já vždy beru v potaz jen fakt jestli přibral nebo ne-zleží mi jen na tom aby nehubl. Navíc v roce ty děti mají více pohybu-my od 10m chodíme a defakto se celý den nezastaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 22:45

@X-333 my k doktorce chodíme vždy ve stejnou dobu a od půl roka má podobný režim. Proto mi to přijde celkem směrodatné. Teď za poslední 2 měsíce přibral cca 150 g. Syn je taky akční, tak i těch 150 g beru jako úspěch :lol: Ale je to další manželův argument :zed:
Jak od oka myslíš? To by mi u chlapa neprošlo. Mláděti lezou žebra a nemá žádné faldíky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1257
10.11.12 00:24

:mrgreen: jej tvůj manžel to podle mě nějak moc řeší…snad chodíte k pediatrovi a ten kdyby byl nějaký problém ve stravování by si to pohlídal..váha mi přijde úplně normální každé dítě je jiné. Ať se manžel hodí do klidu přijdou větší starosti než váha :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.11.12 07:43

Moje má skoro 12 kg a 77 cm a v naší skupině ročních teda vede :oops: Většina má okolo 9 kg, tak buď v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.12 08:36

Holky, dekuju. Zkusim chlapovi vysvetlit, ze to neni tak malo, ale nevim jak. Pred chvili na me prisel s grafem, ze je maly na 2% :zed: a ze neni normalni, aby dite ze 4 kg pribralo za rok na 9,5. Chlapi jsou nekdy horsi jak zensky. Jeste pro klid synuv priblizny jidelnicek: rano 210 ml UM, svaciny stridame ovoce, presnidavky, chleba s necim, jogurt, kase, koktejly, k obedu 250-300 g masozeleniny, vecer UM z 240 ml. Plus krupky. Na veceri nic jineho nez UM zatim neproslo.
@AnitAma on s nasi doktorkou ohledne vahy nesouhlasi, syn jednou pribral za mesic cca 650 g (jeho osobni rekord) a doktorka mi nadavala, ze ho prekrmuju, tak tim u muze ztratila duveru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko