Váha a jídlo v roce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@dada12 náš syn to bohužel neví a přecpává se od narození. A nemyslím, že bychom neměli zdravé dítěDivila se tomu i doktorka, ale říkala, že některé děti prostě nemají klapku. Když jsem ho nechala jíst podle něj, tak se neuvěřitelně přecpával a pak šavlil. Je to schopný dělat dodnes. Teď jsem mu dala k svačině víc než normálně a už jsem nás oba poblité musela převlíct…
Tak to jo, holomek jeden ![]()
Ten můj to taky někdy udělá, vidím na něm, jak se přejedl ![]()
Stejně ale, když se hlásí o pití, i když je to ze zvyku, dám mu. Dělal to starší syn v noci ještě na dvou letech. Cucnul si a spal. Proč ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 ja nocni jidlo zrusila v 7 mesicich, kdy se byl schopny budit co 20 minut.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@dada12 ja nocni jidlo zrusila v 7 mesicich, kdy se byl schopny budit co 20 minut.
Strašný, chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jdu pro ještě jednu radu. Dnes jsme měli návštěvu s hubeným dítětem, proti kterému byl ten náš prostě hubeňounký. Takže chlap zase rejpal (našel zastání v návštěvě). Argumentoval tím, že se poslední 2 týdny budí často v noci (kolem 2.), sice usne, ale už má lehké spaní, saje dudla, cucá si ruce… Takže jsme se dohodli, že mu zkusíme zařadit ještě jedno jídlo za den. Noční jídlo jsem odmítla a on uznal mé argumenty. Ale kdy ho zařadit? Přes den jí v 6, 9, 12:30, 16:00 a 19:00. Kam byste zařadily 6. jídlo a co k němu? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, jdu pro ještě jednu radu. Dnes jsme měli návštěvu s hubeným dítětem, proti kterému byl ten náš prostě hubeňounký. Takže chlap zase rejpal (našel zastání v návštěvě). Argumentoval tím, že se poslední 2 týdny budí často v noci (kolem 2.), sice usne, ale už má lehké spaní, saje dudla, cucá si ruce… Takže jsme se dohodli, že mu zkusíme zařadit ještě jedno jídlo za den. Noční jídlo jsem odmítla a on uznal mé argumenty. Ale kdy ho zařadit? Přes den jí v 6, 9, 12:30, 16:00 a 19:00. Kam byste zařadily 6. jídlo a co k němu?
A co dát ještě jedno jídlo za 12:30 a posunout to v 16:00 třeba 17:00. Ale nevím, jak ti spí. To odpoledne je dost roztahané. Mě malá klidně jí kaši a za 10 minut jde spát a nevadí jí to. A co zařadit je těžké, když nevíme, co jí. Co zkusit třeba Lipánka nebo tak něco. Vím, není zrovna ono, ale když je malý hubeňour?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit