Boby pro nejmenší

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
12.1.10 20:24

Plami, na takové kecy se vykašli.
Nevidím na tom nic špatného, pokud byla malá teplá a spokojená, tak bych to neřešila.
Jenom s tou šáličkou přes nos se mi to nějak nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plami
12.1.10 20:58

tak šáličku myslím jako přes obličej volně aby dýchala teplejší vzduch:-)je jasný že kdyby venku byl nějakej vichr nebo chumelilo, tak ven nejdem, ale když vítr nefouká a je venku příjemně,tak nevidím problém…akorát jsem se dneska kvůli tomu pohádala s mamkou a to mě mrzí:-(

• Citovat
  • Upravit
14015
13.1.10 00:22
Saxana22 píše:
Lentilko: my ještě to miminko také nemáme, to je vidina do budoucna :) A jinak jsi opravdu jako tažný pes co :)Já jsem tedy moc ráda, že Ninuška na těch bobech sedí, i když jí musím občas nutit chodit, aby právě nepřimrzla :mrgreen:
Saxano - děkuji, žes zvolila zrovna tak lichotivé tažné zvíře :lol: (spíš ten vůl, že…). Tak mně mladší dítě na bobech nespokojeně kvičí, ze saní ho naopak právě vůbec nemůžu dostat, starší by zas rádo mělo komfort samostatného vozítka. Ale ukecala jsem to, mám teď záda trochu do vývrtky a potřebovala jsem ještě na poštu (už tak to tam skoro zbořili, boby by mi chyběly ke štěstí), takže oba na saních.
Máme je jinak v pokojíku coby stojan na hračky, boby zavazejí v předsíni spolu s kočárky, a je to krámů až nad hlavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.1.10 08:32

Plami, neděláš nic špatného.
Malé určitě zima není a ty se nadřeš mín, než kdybys měla jezdit s kočárem.
Já mám dítko sice starší, ale taky takhle chci jezdit.Akorát ty sánky s ohrádkou nemůžeme na půdě najít:-( Když nefouká vítr, je to úplně ok.
Já mám taky zkušenost s nepochopením v okolí. KDyž sněžilo, jezdila jsem s malým ve sporťáčku. Ležet mi odmítal, normálně seděl, boudička ho zčásti chránila, ale sněžilo na něj. Jemu to nevadilo, naopak se mu to líbilo. Pláštěnku jsem mu nedala, byli jsme přece venku proto, aby dýchal čerstvý vzduch a ne nějaký zapařený pod pláštěnkou. Každá maminka, kterou jsme potkali u nás na vsi, se mě ptala, kde mám pro toho chudáka dítě pláštěnku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9262
13.1.10 08:48

Nechtějte vědět co jsem se vše dozvěděla že by neměly holky dělat na sněhu když jsem s nimi chodila odhazovat sníh před barákem.
No je fakt, že S. jak se blbě chodí tak se hold plazí po břiše, vypadá lehce retardovaně, kombinézu má mokrou a čepici a rukavice jednu sněhovou kouli, ale šťastně - ještě když sněží tak vystrkuje jazýček a chytá na něj vločky. :lol: (Když jdem do obchodu tak ťape to bylo jen řádění v době maminka odklízí já se válím ve sněhu.) :lol: Dostaly lopatky a kyblíček z písku a byly přešťastné. :lol:

Ad dopravní prostředky - super - hmm jen mi tedy S. na bobech odmítá sedět, sáňky nemáme. Tož mám útrum a tahám jí na rukách k nejbližšímu kopci aby si V. alespoň trošku zabobovala. Ovšem z kopečka se Sofinka sveze to zas jako joooo. :-D

A jéjé se tu rozepisuji a mám lučinu z rohlíku pečlivě rozmatlanou po gauči. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
13.1.10 09:51

Ivo - děj vědět, jak se to čistí, mám stejný :lol: .

My tež kyblík a lopatku. Chlap vzal kluky ven dokonce ve vánici stavět sněhuláka 8O , i mi to nafotil - to mě teda omývali :twisted: - ale děcka si juchaly.
Mokři byli všeci tře tajak šťuři :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.1.10 10:43

No jo, kdo by chtěl mít z dětí skleníkové květinky, sníh přece nebolí. :lol: Kecy kolemjdoucích jsou nejlepší…
Akorát bych teda taky nedala šálu přes pusu, zapaří se a pak to namrzne, to radši namazat krémem a ten studený vzduch je myslím bez problémů, když nemrzne až praští, což zas mimčo nejde ven, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.1.10 22:10

Ta autosedačka na saních je super. Zrovna o víkendu jsem tak potkala jeden pár na běžkách - u nás jsou rovinky - taťka vpředu, nějak upásaný do sání a táhne, mamka běžkuje vzadu a kouká, jestli náhodou dítě neztratili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.1.10 15:16

Tak jsme jezdili minulou zimu my (8 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.1.10 15:19

…ale letos už jsme mazáci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.1.10 21:55

hmm, tak to by kolemdoucí asi odpadli z toho, jak dopadl náš vojta vloni (rok a něco) na horách. tatínek si hrál na soba, nezvládl klopnou ztáčkua dítě putovalo ve fusaku ze saní do závěje sněhu, samo že ksichtíkem napřed.. byly jsme na půlcestě z míseček na zlaté návrší.. celou cestu dolů vypadal Vojta spíše jako sněhulák než jako dítě.. ale nic mu nebylo..

v kočáře jsem vozila za sněžení sluneční clonu, něco pochytala, speedi je dost otevřený kočár..

jinak vím, jak se cítíte, Vojta zase nesnese v létě čepici. takže na mě všichni divně koukají, že je dítě bez čepice a že bude mít úžeh a kdesi cosi. no, jestě ho neměl, pil 1.5l za odpoledne, namáčela jsem mu hlavu, ale stejně byste měly slyšet ty kecy.. :nevim:

jinak původní odkaz - nápad je to dobrý, sáně jsou opravdu ne příliš stabilní, ale ta cena.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daddy10
19.11.10 12:46

Dětské boby pro batolata

Koukal jsem, že loni se zde objevila diskuse na téma dětské boby. Konkrétně boby pro batolata. My jsme byli nuceni situaci řešit, protože prostě s kočárkem chodit kdekoli kde je trochu sněhu je téměř nemyslitelné, natož pak, když přijedete do Harrachova. Takže jsem loni pořídili boby AlpenBambino (nalezl jsem je letos na http://www.mulac.cz/…-cervene.htm ) a musím říci, že jsou velmi dobré. Syn nikam napadá, ani do strany ani dozadu, jsou široké takže stabilita perfektní. Navíc jsou podle mě opravdu pěkné a kvalitní. Tak kdyby někdo řešil podobný problém snad můj názor pomůže. Zima je tu cobydup :))

• Citovat
  • Upravit
230
22.11.10 22:29

Koukám, že tady probíráte boby, tak bych se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte vyšší boby (myslím sezení)s volanten pro dvouleté dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí