Zoubky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
220
9.1.10 11:26

Zoubky

ahojky holky jsem nová… :kytka:
Chci se zeptat mám 11 měsíčního kluka,tenhle měsíc 22ho mu bude rok…máme deset zubu,čtyři vepředu nahoře a čtyři vepředu dole jednu stoličku vzadu a druhá mu na druhý straně asi leze ale máme tam takovou bouličku a na tom černý flíček,vypadá to jako sražená krev…muže to být od zubu???Myslím si že tam už nějaký cítím ale nevím to jistě…tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti…děkuji za každou odpověd :dance: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4239
9.1.10 11:37

Ahojky Petko :mavam:
Předně tě vítám na Emiminu.....tady najdeš vždycky dobré rady..........k těm zoubkům......teda docela závidím, že jich máte tolik.....nám první vylezl v 8.měsíci…teď je nám 11 měsíců a máme jen dva dole…přitom malá neustále vykazuje známky růstu zoubků, ale lezou prostě nějak pomalu :zed:

no a když jí lezla první jednička-měla u zubu taky sraženou krev…až jsem se lekla…ale ono se vlastně není čemu divit, když zub proráží živou tkáň, že??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.10 11:59

Ahoj Petko :mavam: Vítám tě také na emimi :wink: Nám bude rok 27.
Máme pomalu stejně staré děti.Teda závidím že už máte tolik zoubků to my jich máme 5 :think:
Ale jinak k tvému dotazu,tak boulička s tím černým flíčkem je normální,už jsem to také nedávno u Honzíka objevila,ale nějak jsem to neřešila,no po pár dnech se vyklubal zoubek,je to asi tím jak se kloube zoubek tak vznikne tlak a krevní sraženina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.10 12:53

Petko také jsme to tak měli u stoličky nahoře, Patrik tam měl sraženinku a když se prořezávala stolička tak to krvácelo i mu tam visel kousek dásně :-( vypadalo to docela škaredě tak jsem se toho zalekla ale prý to tak bývá..

malýmu první zoubek vyrostl ve 14měs :roll: :wink: ted mu byly dva roky a má 4zoubky dole a nahoře a 4stoličky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.1.10 14:30

Děkuji za pěkné přijetí… :kytka:
Máme dost zubu na rok…ale zoubky nám trápí už asi od4.měs.takže už aby byli venku.Ještě jak vám malí spí…malej se mi kolikrát vzbudí ve dvě nebo ve tři a nechce spát a usíná kolem páté a v šest vstáváme někdy i dřív…Posílám vám fotku našeho Matějíčka…v 10měs jsme měli 80cm a 11.68 ale máme 2 metrového tatku tak bude jako tatka.....tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.10 20:42

Petko mě se malej v noci taky budí a nespí když mu rostou zuby :roll: ale říkám si že aspon u toho nemá horečky a nebrečí. Jen prostě nemůže spát.

tak to máte doma kus chlapa :wink: Patrik má ted ve 2letech 12kg je to takový střízlík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.1.10 15:34

ahoj mymáme jen jeden zoubek a druhý na cestě, ale známý má kluka 1 rok a jenu se zuby prořezávaly a normálně mu úplně valila krev z dásní a taky to pěl takové černé před tím, takže dobře pozoruj aby se to nespustilo ať nepolyká tu krev moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.1.10 20:44

Holky boule je pryč a máme desátý zub.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí