Bodnutí včely u těhotné - neublíží miminku?

1718
10.9.10 19:46

bodnutí

Ahoj,byla jsem venku pro prádlo a jak jsem vzala oranžový ručník,cítila jsem štípnutí v ukazováčku na ruce. Strašně jsem se lekla a v prstu jsem měla žihadlo. bylo jen na povrchu,ale dostito zabolelo. Okamžitě jsem ránu namazala krémem na bodnutí hmyzu. Neotíká to a už jen trochu bolí,ale mám strach,neublíží to miminku,že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
10.9.10 19:50

Jo a byla to včela teďjsem jí našla v ručníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.9.10 19:58

to určitě né,jedině že by jich bylo tak 100 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44347
10.9.10 20:21

Ne, neublíží.Pokud nejsi silně alergická. Taky mě v prvním těhotenství píchla včela, měla jsem 2 klíšťata zároveň. Chápu Tvé obavy, taky jsem měla strach a přemýšlela jsem nad tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
10.9.10 20:22

asi jsem plašanda,ale prostě mě to vylekalo.Alergii naštěstí nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102599
10.9.10 20:56

Klid :-) si těhotná, ne těžce nemocná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.9.10 22:05

jezisi, ja jsme myslela ze ta vcela bodla mimino.. ne neboj nevadi.. bych dala ale v tehotenstvi misto fenistilu octovy obklad:) at to moc neboli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.9.10 08:43
j.a.n.i1 píše:
Klid :-) si těhotná, ne těžce nemocná ;-)

Myslím, že zakladatelka ví, že není těžce nemocná, ale těhotná a proto se ptá, má strach o mimi a tady čeká rady, ne poučení!!! Musím ale uznat, že takových rádoby radilek, je tady díky bohu čím dál míň… :think: Proč sem holky píšete to, co zakladatelka ví, když nechcete podržet, nebo poradit? :nevim: Tebe j.a.n.i1 NIKDY nenapadla otázka, nad kterou sis pak řekla „ježiš, taková banalita“? Podle mě je lepší se 100× zeptat na hloupost, než něco zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102599
11.9.10 08:59

majinka69 No, nevím jakou na tohle dát jinou radu, než tu co jsem dala… možná chápu smajlíky jinak než ty, ale to co jsem napsala je přesně to povzbuzení, že se nemusí bát, že je spousta věcí v těhotenství, které vůbec nevadí, ale zbytečně se kvůli nim plaší. A rozhodně to není myšleno nijak ve zlém.

Protože stres, který si způsobujeme zbytečnými obavami vyplavuje spoustu hormonů, které nejsou pro mimčo úplně ideální… ale je fakt, že tohle se blbě učí, je to dost dané i povahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.10 10:47

Mě před 3 lety píchla včela nebo vosa( už si to nepamatuju). A rozjela se mi z toho taková flegmona, že jsem druhý den musela na pohotovost a dostala silná ATB. NAštěstí jsem těhu nebyla a noha se mi dostávala do normálu cca týden, šíleně to bolelo a ještě hůř vypadalo. Obavy zakladatelky plně chápu -kdyby byla včela nějak infikovaná,bylo by to složitější.
Teď mám pro změnu červený flek od klíštěte a čekám na výsledky na boreliozu, tak jsem z toho taky špatná ale to prý nemá naštěstí na mimčo vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
11.9.10 10:48

Tak jsem se jen bála, nevím,co je špatného na tom se zeptat.No jo každý nemá povahu,že se ničeho nebojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.9.10 11:36

Neboj sa, ked nemas nejaku tu alergiu, tak podle mna nic nebude :-) Moj manzel nasel na mojem tele 2× klesta a este raz som nasla aj dialseho nejakeho hmyza, ktory bol plny krvi, mojej. Zatial nic, miminko vypada dobre na UTZ. Este som v 28 tt. A dufam ze vsetko dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.7.11 11:57
myspulka píše:
Ahoj,byla jsem venku pro prádlo a jak jsem vzala oranžový ručník,cítila jsem štípnutí v ukazováčku na ruce. Strašně jsem se lekla a v prstu jsem měla žihadlo. bylo jen na povrchu,ale dostito zabolelo. Okamžitě jsem ránu namazala krémem na bodnutí hmyzu. Neotíká to a už jen trochu bolí,ale mám strach,neublíží to miminku,že ne?

Ahojky,ja tě uplně chápu.Včera sme byli s přítelem venčit psy a procházeli sme lesem a mě najednou začlo něco štípat pod sukní,no já zpanikařila 8-o nevěděla sem která bije.. :nevim: poštípali mě ty zemní vosičky(asi)bolelo to jak svin!! ..4 bodnutí na stehnech pod zadkem a jednou na rameni a měla sem 3žihadla zapíchnutý.To byl takový šok…hodně sem se bála,ale nenateklo mi to.Doma sem si to potřela octem a je to dobré,jen to svědí a i trochu bolí.Sem ve 23.týdnu a taky sem se bála,abych nenatekla a nebo aby to nevadilo mimi…ted když si na to vzpomenu se musím ,ale smát jak sem ječela,že sem nevědla co se děje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.7.11 13:20
luccavon píše:
myspulka píše:
Ahoj,byla jsem venku pro prádlo a jak jsem vzala oranžový ručník,cítila jsem štípnutí v ukazováčku na ruce. Strašně jsem se lekla a v prstu jsem měla žihadlo. bylo jen na povrchu,ale dostito zabolelo. Okamžitě jsem ránu namazala krémem na bodnutí hmyzu. Neotíká to a už jen trochu bolí,ale mám strach,neublíží to miminku,že ne?
Ahojky,ja tě uplně chápu.Včera sme byli s přítelem venčit psy a procházeli sme lesem a mě najednou začlo něco štípat pod sukní,no já zpanikařila 8-o nevěděla sem která bije.. :nevim: poštípali mě ty zemní vosičky(asi)bolelo to jak svin!! ..4 bodnutí na stehnech pod zadkem a jednou na rameni a měla sem 3žihadla zapíchnutý.To byl takový šok…hodně sem se bála,ale nenateklo mi to.Doma sem si to potřela octem a je to dobré,jen to svědí a i trochu bolí.Sem ve 23.týdnu a taky sem se bála,abych nenatekla a nebo aby to nevadilo mimi…ted když si na to vzpomenu se musím ,ale smát jak sem ječela,že sem nevědla co se děje :oops:

Odpovidas na stary dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.7.11 13:11
Weru píše:
luccavon píše:
myspulka píše:
Ahojky,ja tě uplně chápu.Včera sme byli s přítelem venčit psy a procházeli sme lesem a mě najednou začlo něco štípat pod sukní,no já zpanikařila 8-o nevěděla sem která bije.. :nevim: poštípali mě ty zemní vosičky(asi)bolelo to jak svin!! ..4 bodnutí na stehnech pod zadkem a jednou na rameni a měla sem 3žihadla zapíchnutý.To byl takový šok…hodně sem se bála,ale nenateklo mi to.Doma sem si to potřela octem a je to dobré,jen to svědí a i trochu bolí.Sem ve 23.týdnu a taky sem se bála,abych nenatekla a nebo aby to nevadilo mimi…ted když si na to vzpomenu se musím ,ale smát jak sem ječela,že sem nevědla co se děje :oops:
Odpovidas na stary dotaz :mrgreen:

ups :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí