Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
skor sa stava, ze dievcatko je neskor chlapcek.
u chlapcekov je to zriedkavejsie ze by sa zamenili za dievcatko, ale este 100% istota to nie je ![]()
Ahoj, mi doktor v 15tt řekl, že to vidí kluka, ale moc jsem tomu nevěřila, přece jenom mi to přišlo brzo. Pak se nějakou dobu schovával a ukázal se teprve včera ve 32tt a fakt je to kluk. Akorát doktor se pochválil, že je prý „dobrej“, že se trefil tak brzo ![]()
já měla první foto z UTZ ve 12tt a žádnýho pinďu jsem neviděla
to máš pořádný očka že to vidíš.tak se uvidí na dalších UTZ jestli to bude klouček či ne..hlavně přeji hodně zdraví a pohodový těhu ![]()
btw:
soldi:gratuluju k těhu,viděla jsem tě tu párkrát na diskuzích a teď poprvé vidím metttřík…gratulace
![]()
Igracku ono je to dobrý když si ten doktor pak řekne : sem dobrej že sem to trefil tak brzo ,ale přesto všechno má přece jen dvě možnosti to bych taky tak mohla vsázet že
,každopádně u mě to poznali v 18tt oba jsou chlapečci
- dvojčátka
ve 13 týdnu dktoři můžou pouze hádat zhurba do 16 týdne vyopadá kluk i holka stejně ,pohlaví lze poznat nejdřív okolo 19-22 týdne
Anonymní já viděla také ve 13tt pindíka, dle slov doktora u holčičky takhle velký zárodek klitorisu neviděl ještě
už u toho zůstalo a pokaždé mi kluka jen potvrdili!
andrejka87: jj je to tak, já to ale blbě podala. Spíš byl překvapený, že se fakt trefil
Vercaa píše:
Anonymní já viděla také ve 13tt pindíka, dle slov doktora u holčičky takhle velký zárodek klitorisu neviděl ještěuž u toho zůstalo a pokaždé mi kluka jen potvrdili!
tak mi to bylo take receno, ze mozne to je, ze se zanori, ale , ze to by teda koukala
a vypadalo to uplne stejne veliky, jako v minulem tehotenstvi, kluk
Teodora píše:
Nám 12+5 předpověděli kluka a pindíka má doteď.
Nám 13+6 a též ho má doteď ![]()
(Den předtím jsem zjistila, že jsem těhotná, a druhý den mi řekli, že to bude kluk… šlo to ráz naráz
)
marketm píše:
ve 13 týdnu dktoři můžou pouze hádat zhurba do 16 týdne vyopadá kluk i holka stejně ,pohlaví lze poznat nejdřív okolo 19-22 týdne
Nesouhlasím ![]()
U normálního UTZ to asi poznat nejde, ale u toho hodně dobrého při NTscreeningu jsem toho pindíka viděla i já
A doktor si byl jistý na 90% ![]()
nám řekli na genetice na 99% že to bude chlapeček-ve 12tt.....jediní se trefili,…všude jinde typovali holčičku,…ještě 4týdny před termínem porodu…
Mám dvojčata, ve 13tt řekla doktorka, že jedno určitě tipuje na kluka a to druhý že neví, ale že vypadá jinak, že spíš holka
V 16tt doktor (na velmi kvalitním utz) prohlásil, že dva kluci, na 95 procent a za tím už si pak stál až do porodu.
A kluci to fakt jsou, báječný ![]()
Ahoj,
?
tak jsem byla na utz jsem na konci 13tt a jasně tam byl vidět pindík. Já jsem moc ráda, jen docela čučím, že se ukázal tak brzo, zajímá mě, zda někdo taky takhle viděl kluka a pak se pindík ještě zanořil a byla z toho holka