Bodnutí v pochvě

Anonymní
4.4.18 23:57

Bodnuti v pochve

Ahoj, dnes jsem při sexu s přítelem ucítila šílené bodnutí při průniku (pomalý průnik, vzrušená jsem byla dost) byla to bodavá bolest, přirovnala bych ji k bodnutí trnem, jen uvnitř pochvy. Trvalo to tak 3 sekundy, pak bolest přešla, ale dál jsme nesouložili, jen to ještě jednou zkusili. Tentokrát byl průnik ještě pomalejší, opět jsem cítila bolest, jen ne tak intenzivní. Mám po kvasinkách, pak jsem po jejich přeléčení dostala od gynekologa i antibiotika, ty jsem doprala spolu s probiotiky. S přítelem jsem souložila i včera, vše bylo naprosto bezbolestné, jen jsme trošku experimentovali s polohami, ale nic s čím bych měla problém, nebyla to žádná divočina… Nenapadá vás, comůže být příčinou bolesti? Jinak jsem naprosto v pořádku, ani prsty v pochvě mi nedělají žádný problém. Má někdo zkušenost? Prosím anonym, je to pro mě citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4284
4.4.18 23:59

Souložíš moc, dej si trochu odpočinek :pankac: Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.18 00:00

Ještě bych dodala, že bolest jsem cítila hlouběji, nikoliv hned při „vchodu“ do pochvy

• Citovat
  • Upravit
4284
5.4.18 00:02

Jdi k doktorovi. Co chceš slyšet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.18 00:04

@Icestar 20,běžně s přítelem souložím i 2× za den a to každý den (jsme spolu rok), teď dlouho nic kvůli mykoze, jen poslední 3 nebo 4dny jsme měli styk. První dva dny bylo jen milování, aby jsme to neuspěchali, včera už to bylo trošku pestřejší a měnili jsme polohy, dnes to šílené bodnutí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.18 00:06

@Icestar jen chci vědět jestli někdo neměl něco podobného a nemohl by mi poradit, co by to mohlo být, nepoběžím hned k doktorovi…

• Citovat
  • Upravit
1015
5.4.18 07:41

Z jednoho píchnutí bych asi nedělala tragédii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat