Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém, nemám pravidelnou menstruaci (Leiden), tudíž nemohu brat antikoncepci, teď jsem menstruaci nedostala, ale měla jsem týden spineni, ne každý den, ale bylo.
Až poslední 2 dny jsem měla bolesti zad a jako bych měla zánět močových cest, ale ráno jsem protekla a asi jsem to dostala.Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní, mám teď období maturity. Takže doufám, ze je to takhle jen stresem a i stresem z toho, ze bych mohla být těhotná. Uklidněte mě
ani jeden negativní? takže byli pozitivní? tak gratuluju
Nerozumím větě: Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní???
Jestli byly pozitivní, tak gratuluju mamčo
Jestli ty testy byly tehotenske (Nebo z cestiny? Matiky? Pises strasne zmatene.) a nebyly negativni, rekla bych, ze tehotna jsi. ![]()
Jestli máš bolesti, doporučuju vzít si hořčík. Uleví. Špiním taky a těhotná nejsem.
Ahoj, mám takový problém, nemám pravidelnou menstruaci (Leiden), tudíž nemohu brat antikoncepci, teď jsem menstruaci nedostala, ale měla jsem týden spineni, ne každý den, ale bylo.
Až poslední 2 dny jsem měla bolesti zad a jako bych měla zánět močových cest, ale ráno jsem protekla a asi jsem to dostala. Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní, mám teď období maturity. Takže doufám, ze je to takhle jen stresem a i stresem z toho, ze bych mohla být těhotná. Uklidněte mě