Špinění co je to?

Anonymní
3.4.18 12:55

Špinění co je to?

Ahoj, mám takový problém, nemám pravidelnou menstruaci (Leiden), tudíž nemohu brat antikoncepci, teď jsem menstruaci nedostala, ale měla jsem týden spineni, ne každý den, ale bylo.
Až poslední 2 dny jsem měla bolesti zad a jako bych měla zánět močových cest, ale ráno jsem protekla a asi jsem to dostala. Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní, mám teď období maturity. Takže doufám, ze je to takhle jen stresem a i stresem z toho, ze bych mohla být těhotná. Uklidněte mě :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27872
3.4.18 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový problém, nemám pravidelnou menstruaci (Leiden), tudíž nemohu brat antikoncepci, teď jsem menstruaci nedostala, ale měla jsem týden spineni, ne každý den, ale bylo.
Až poslední 2 dny jsem měla bolesti zad a jako bych měla zánět močových cest, ale ráno jsem protekla a asi jsem to dostala.Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní, mám teď období maturity. Takže doufám, ze je to takhle jen stresem a i stresem z toho, ze bych mohla být těhotná. Uklidněte mě :roll:

ani jeden negativní? takže byli pozitivní? tak gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
3.4.18 12:59

Nerozumím větě: Dělala jsem totiž 4 testy v měsíci a ani jeden negativní???
Jestli byly pozitivní, tak gratuluju mamčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 13:00

Pardon, všechny byli negativní, nečetla jsem po sobě :D

• Citovat
  • Upravit
9073
3.4.18 13:02

Jestli ty testy byly tehotenske (Nebo z cestiny? Matiky? Pises strasne zmatene.) a nebyly negativni, rekla bych, ze tehotna jsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 13:07

Jak jsem psala, spletla jsem se, všechny byly negativní :D ;)

• Citovat
  • Upravit
847
3.4.18 13:10

Jestli máš bolesti, doporučuju vzít si hořčík. Uleví. Špiním taky a těhotná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 19:09

@Hamouzka děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat