Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, potřebuju poradit, jsem vážně zoufalá.. Je to 36. den a menstruace nikde.. 2 testy negativní, dělané ráno, už jsem měla křeče, ale menstruace nepřišla a křeče zmizely, mám přítele, ale používáme kondom a žádná nehoda se nestala.. Poslední měsíc jsem ale byla hodně ve stresu ze zkoušek, mohlo by to být i tím? Jenže ještě jeden nedostatek je, že jsem v půlce února užila pilulku “po” Postinor.. Menstruace minuly měsíc přišla jsem o pár dní později, ale tento ne.. Mohlo by to být i tím? Co myslíte? Popř. mám čekat nebo jít na vyvolávací injekci? Žádné těhotenské příznaky nemám.. Jsem mladá na to moc dítě..
Předem děkuju za všechny rady ![]()
Spise bych to pripisovala tomu stresu, zajdi si na gynekologii, udelaji ti testy nebo se podiva ultrazvukem a uvidi jestli tam nejake tehotenstvi je. Zajdi si na vysetreni a kdyztak ti tam daji hned injekci na vyvolavani, ale myslim ze muzes byt v klidu. Ja jsem to taky tak mela u zkousek, byla jsem v nervach a mela jsem spozdeni nebo jsem i vynechala. ![]()
Moc vám děkuji za odpovědi
Spíše jsem se bála, protože to vždy do 32 dní přijde.. Typuju to na ten Postinor, tolik chemikálií, že bych se ani nedivila..
Muze…anebo stresem. Ja obcas mela zpozdeni i 2 tydny, treba zrovna pres zkouskove na VS.