Body vs. tričko

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
11.5.12 07:49
@TýnkaK píše:
@Vera111 Proč se dají ty fixační pruhy pruhy použít jen v kombinaci s látkovkami? Podle fotek mi přijde, že by neměl být problém ani u jednorázovky… :think:

nevím proč je to tam takhle napsané :nevim: Já to používala i s jednorázovkama. Jen je to pak trochu volnější, protože látkovky jsou větší balík. Ale dá se upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.5.12 07:50

@Vera111 tak to je dobrá vychytávka , to vidim poprvý :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 08:08

ale to mimi pak musí ležet na těch „sponách“ a určitě ho to tlačí … já jsem v tomhle strašně „staromódní“ ale myslím, že by miminku mělo být co nejpohodlnějí … hlavně když je ještě „ležák“

• Citovat
  • Upravit
6578
11.5.12 08:12

Ty pruhy se mi taky líbí! Já mám doma taky strašně moc nevyužitých triček, až je mi jich líto, protože některá už jsou malá. :roll:
Jenže to asi bude fakt tlačit to mimčo, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.5.12 08:20

tak na holém zadku ty pruhy nemá… Malá si nestěžovala a otlačeniny z toho taky neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.5.12 08:23

@Vera111 Tak to je dobrá zpráva, zkusím to sehnat u nás po obchodech, jinak to asi objednám z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.5.12 08:25

Jé, tak to já tríča miluju a nosíme je pořád. Naštšstí mi nějak nevadí, že se to vyhruje, vždycky mu to stáhnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
11.5.12 08:33
@MishaSAD píše:
ale to mimi pak musí ležet na těch „sponách“ a určitě ho to tlačí … já jsem v tomhle strašně „staromódní“ ale myslím, že by miminku mělo být co nejpohodlnějí … hlavně když je ještě „ležák“

Jestli tam není přesně z tohoto důvodu psáno, že je to přes látkovky, přes ty ho to 100% tlačit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.12 08:39

Já nepoužívám trička ani ted ve 21 měs- Mám jich taky pár zděděných. POkud už je to akutní a nejsou třeba bodyna vypraná,tak dám dupačky nebo kalhoty se šlema a ono se to nějak popere. U tak malinké bych dala třeba ty dupačky a anebo nějaké lacláčky třeba s krátkýma nohavičkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.12 08:42

Jinak ty popruhy se mi teda vůbec nelíbí,nemyslím funkčně,ale než mít takové kšíry mezi nohama radši dám bodýčko,ale toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.5.12 08:47
@1024 píše:
Jinak ty popruhy se mi teda vůbec nelíbí,nemyslím funkčně,ale než mít takové kšíry mezi nohama radši dám bodýčko,ale toť můj názor.

taky jsem dávala pro mimino bodyčka. Pro tak malé mi přijde tričko zbytečné. Malá to začala nosit až loni, když ji bylo přes rok a to ty popruhy byly skvělý. Měla je na sobě denně a žádný problém. Letos už má trička bez popruhů, už je velká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
11.5.12 08:55
@MishaSAD píše:
tak děkuji :mrgreen:
@levmah28 ono nejen že se vykasá, ale naše malá si ho vzadu vyhrne, tím jak se posovou po zemi a ne bříšku ho chytí za okraj, vyhrne a nacpe do pusinky … takže efekt nula, nula nic :mrgreen:

Ono je spousta nádherných oblečků, ale občas mi přijde, že výrobci nepřemýšlejí nad tím, kdo je bude nosit - už jsem se setkala s overalem, který měl kompletně celé zapínání přes zádíčka :roll: takže okamžitě letěl do koše..
Taky jsme doteď jen bodýčkovali a dokud se malý nepostaví, tak to tak i zůstane. Ale na pařáky si myslím, že mu občas dám jen plínku a tríčo, aby toho na sobě měl fakt co nejmíň..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.5.12 08:57
@lovesmile píše:
Ty pruhy se mi taky líbí! Já mám doma taky strašně moc nevyužitých triček, až je mi jich líto, protože některá už jsou malá. :roll:
Jenže to asi bude fakt tlačit to mimčo, ne? :think:

Tak je prodej na Aukru - on se vždycky najde někdo, komu trička vadit nebudou.. Ale je dobré tam prodávat v kupách, nikoli jednotlivě.
Podle mě jsou i fixační kšandy nepraktické - proč dělat věci složitější? Trička jsou prostě pro ležící mimča nepraktická, tak je selektuji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
11.5.12 09:34

A ještě ze zeptám na jeden váš názor.
Teď jsem byla s malou na cvičení a trochu jsme se s maminama zakecaly o tom, co oblíknout miminku. Já jsem řekla, že my jsme do tří měsíců měli jen body + dupačky a najednou se na mě všechny koukaly skoro jako by jsme měly lepru! Ony by tefa dupačky miminku nedaly, je to hnusné a já nevím co ještě. I polodupačky jsou prý nechutné! Jejich děti měly od narozeniny tepláčky a ponožky, nejlíp i na doma riflíky!!!
Tak nějak nevím … naše malá je načančaná i doma, je tolik krásných dupaček! A příjde mi naprosto mimo, když ležící miminko tlačí guma z riflíků a ještě ponožky.
Navíc, když měla malá prdíky, tak polodupačky i ponožky vždycky zkopala. Teď už na ven tepláčky ( i riflíky) nosíme, ale na doma většinou ještě dupačky.

Tak nevím, jsem fakt tak divná a staromodní?

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
11.5.12 09:44

Tak to jsou asi nějaké praštěné maminky, ne?
Osobně tu současnou módu, kdy se miminka strojí jako miniatury dospělých, nechápu. Děti měly odjakživa svoji vlastní módu, uzpůsobenou jim hlavně z hlediska funkčnosti (nevím, co je pohodlného na riflích, či tepláčkách, které se taky hrnou) a také z hlediska „jiné“ estetičnosti - děti odjakživa chodily barevné a tak vzorované, že obléknout se tak dospělý, bude vypadat jako klaun.. Dneska se holčičky strojí do černých šatečků, jsou barevně sladěné a vypadají jako karikatura jejich maminky :roll: Vrcholem jsou podpatky u dítek školkou a ZŠ povinných :cert:
Moje mimi zatím nejvíc ze všeho nosilo overaly (které jsou pokládány za pyxžamo), teď, na čtyřech měsících sem tam občas dávám kombinaci „tepláčků“ = bavlněných kalhot s body. Na prvním místě je funkčnost, na druhém to, aby vypadal jak mimi a ne jako vystajlovaný šašek..
Jinak dupačky jsme měli asi jen dvoje - nevyhovuje jmi jejich způsob oblékání, ale jinak bych je brala - tohle je dětská móda, která dětem patří.
Mimochodem, zeptej se těch mamin, zda by si na sebe oblékly dupačky.. - když děti oblékají podle dospělých 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat