Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám strach že mě jednou manžel opustí a právě kvůli mému chování.
Nejsi přetažená a pořád jen s dítětem? já tohle mívám, když pořád jen přebaluju a uklízím, potřebuju trochu relax a seberealizaci…
To mě taky napadlo, jestli by to nechtělo vypadnout a vypnout a pokud ani to nepomůže tak třeab návštěva psychologa… nemyslím to zle, ale člověk se vypovídá a určitě je líp
A ty se divíš? zkus najít nějaké vyžití mimo rodinu pro sebe-cvičení, výtvarný kroužek, cokoli u čeho se odreaguješ. Něco tě asi podvědomě žere, tak na to bych zkusila přijít a vyřešit. Nebo potká jinou a zjistí, že už se mu tohle soužití nelíbí.
Přesně koukej si uvědomit co máš doma
tvůj muž musí být super..hned bych ho brala..neboj oni ti tady holky určitě napíšou svý zkušenosti s blbcema s chlapama co nemakaj a chlastaj a určitě si to uvědomíš ![]()
A co zkusit něco na zklidnění
myslím že je dobré, že přiznáváš svůj problém akorát ho neumíš zvládnout, což by se pomocí nějakých bylinek, tabletek atd mohlo zvládnout, zas si po.rat jinak fungující manželství
chlap vydrží míň než ženská, aby mu jednou nepřeskočilo.
No zkus prostě si zajít k holiči na kosmetiku prostě udělat si radost a udělej si třeba jeden den jen a jen pro sebe nebo aspon odpoledne určo někdo pohlídá nebo manžel věnuj se nějakému koníčku strašně to pomáhá
@banánice píše:
No zkus prostě si zajít k holiči na kosmetiku prostě udělat si radost a udělej si třeba jeden den jen a jen pro sebe nebo aspon odpoledne určo někdo pohlídá nebo manžel věnuj se nějakému koníčku strašně to pomáhá
no, to je pravda, akorát, že koníčky nemám a 1 den mi nějak nestačí ![]()
No, to je pravda, akorát, že koníčky nemám a 1 den mi nějak nestačí
Anonymní, jiná než zakladatelka, např. dejme tomu Jana
Holky asi máte pravdu myslím že to bude tím že jsem doma zavřená s prckem je to zlaticko ale i tak a na sebe nemám čas jen uklizim, varim atd… sak to znáte manzel je v práci od 8 rána do 10 do vecera a tak to dela cely tyden. Skusím si udelat den pro sebe a uvidím zda se to zlepsí kazdopadne si nechci znicit manzelství opravdu si nemam naco stezovat mám vsechno co chci takze se sebou zacnu neco delat.
Milá zakladatelko, mám to na 100% stejně. Můj manžel je anděl, lepšího chlapa jsem v životě neviděla. Než jsme měli mimčo byli nejzamilovanější a nejšťastnější pár. Od jeho narození naprostý obrat. Já pořád ve stresu, furt jsem na manžela protivná. Taky mne to mrzí, ale nejsem schopná s tím cokoliv dělat. Pořád doufám, že jak prcek (1,5 r) povyroste, že se nějak pak víc zklidním a bude zase dobře a doufám, že mi manžel do té doby neuteče.
@Anonymní píše:
Milá zakladatelko, mám to na 100% stejně. Můj manžel je anděl, lepšího chlapa jsem v životě neviděla. Než jsme měli mimčo byli nejzamilovanější a nejšťastnější pár. Od jeho narození naprostý obrat. Já pořád ve stresu, furt jsem na manžela protivná. Taky mne to mrzí, ale nejsem schopná s tím cokoliv dělat. Pořád doufám, že jak prcek (1,5 r) povyroste, že se nějak pak víc zklidním a bude zase dobře a doufám, že mi manžel do té doby neuteče.
Jo takže nejsem magor ale je nás víc
ale musím se nad sebou zamyslet protože jak mi manžel uteče bude pozdě a já bez něj nevydržím ![]()
@Anonymní píše:
Holky asi máte pravdu myslím že to bude tím že jsem doma zavřená s prckem je to zlaticko ale i tak a na sebe nemám čas jen uklizim, varim atd… sak to znáte manzel je v práci od 8 rána do 10 do vecera a tak to dela cely tyden. Skusím si udelat den pro sebe a uvidím zda se to zlepsí kazdopadne si nechci znicit manzelství opravdu si nemam naco stezovat mám vsechno co chci takze se sebou zacnu neco delat.
je to možné, že ti z toho „hrabe“ ono přeci jen člověk je tvor společenský:) já osobně když jsem doma tak mě začně brzy „hrabat“ tak si pak udělám nějaký ten čas pro sebe jako tu už radily jiné kosmetiku apod… ale mě třeba taky stačí jen kafe s kamarádkou nebo relax ve vaně v klidu sama doma s olejíčky se svíčkami apod. ![]()
@Anonymní píše:
Jo takže nejsem magor ale je nás vícale musím se nad sebou zamyslet protože jak mi manžel uteče bude pozdě a já bez něj nevydržím
Ne nejsi, ale musíme s tím něco dělat. Protože jinak ty chlapy utápíme. Já vidím, jak je ze mne nešťastnej. Tak se kolikrát tak snažím být milá ale pak zase z ničeho nic vyjedu
Ale když jsem třeba celý den pryč bez malýho, tak pak jsem vždycky milejší, ale jak jsem s ním dlouho sama, tak se to stupňuje. Chce to si udělat víc času na sebe, ale ono to jde někdy těžko…
Hezký večer.
Začnu s manželem jsme spolu 5 let s toho 2 roky manželé máme 2letého syna. Manžel je milý, pozorný, pečuje o syna, pomáhá mi, nebije me, nechodí do hospody jen jednou za cas a to se jeste zeptá jestli mi to nevadí je pracovitý proste pro me skvelý manzel a táta. Dělá pro nás všechno a proste furt jen kvuli me se hádáme od te doby co jsme se vzali a narodil se syn je ze me fůrie, protivná, vzteklá a hnusná nejde to ovládat kvuli kravinám ho buzeruju delam mu naschvály a pak je mi to strasne líto a mrzi me to vidim na manzelovy ten stres jak ho drtím omlouvám se ale nevíte nekdo jak nato abych treba nebyla porád tak vybusna, agresivní a krom toho jsem zárlivka a to tomu taky dodává hodne strasne se stydim ale chci názor klidne se semnou nemazte a pekne mi tu nalozte treba si to uvedomim co mám doma a uklidnim své chování. Nevím proc ale vytočí mě každá hloupost možná potřebuji mezi lidi nevím čím to je