Zůstat sama, nebo to trpět?

Anonymní
27.12.12 22:57

Zůstat sama nebo to trpět

Holky, prosím o pomoc a radu.Jsem s přítelem 7 let, máme spolu hypotéku na barák v kterým spolu bydlíme, jsem ve 31tt.Pred rokem jsme měli s přítelem krizi a on si našel jinou slečnu, která s nim otěhotněla, dohodli jsme se, že mě vyplatí a Já se odstěhuju. Ta slečna šla nakonec na potrat aniž by se s přítelem domluvíla. On z toho byl hodně spatny a chtěl, abych zůstala, že to zkusíme znovu, že to s ni skončí. Ja zůstala, ale on stejně pořád měl v hlavě jí. Pak jsem otěhotněla, on je šťastný, že čekáme mimčo, ale Já cítila, že pořád mysli na ni. Dneska mi řekl, ze mu psala a jemu se prý strašně ulevilo, že by ji chtěl vymazat z hlavy, ale že to nejde. A že se s nim chce sejít. Teď za ni odjel, že se za chvíli vrati, pry nemám být hysterická, že se mezi nami nic nemění, ze chce zůstat se mnou a vychovávat naše díte. Brecim tady a nevím, co se mnou bude dál. On z baráku neodejde a Já tady taky nemám ke komu jít.

I

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.12 23:04

Tohle je složitá situace…já bych s takovým mužem být nechtěla se svými zkušenostmi bych neměla k němu už důvěru…džím palečky at to zvládneš at to dopadne jakkoli, já jsme si prošla i tím, že jsme byla sama s dítětem a našla si nového muže, a vím, že se to zvládnout dá, v té době jsem ale z toho měla velký strach.Je to těžké, ale v tomhle se stejně budeš muset nakonec ozhodnout sama…za mě bych s tímto patneem do budoucna nepočítala…

• Citovat
  • Upravit
7626
27.12.12 23:06

Blba situace…asi bych pockala s cim se vrati. Treba ji jel vysvetlit, ze ted ceka rodinu atd..ikdyz to zni spis jako chovani cestneho skauta a v to moc tvemu priteli neverim.Ja ,pokud by se s ni zase zapletl, bych si nechala vyplatit ten barak, zaplatit si alimenty a zit si po svem ikdyz s malym prckem a treba i chvilku sama. Rozhodne bych se nadala netrapila jeho sobeckym chovanim a neverou(pripadnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 23:09

@svycarka když on mi rekne, že nechce, abych odešla a ze na vyplacení z baráku nemá peníze. A on taky neodejde.

• Citovat
  • Upravit
7626
27.12.12 23:15
@Anonymní píše:
@svycarka když on mi rekne, že nechce, abych odešla a ze na vyplacení z baráku nemá peníze. A on taky neodejde.

a co ten barak prodat, vyplatit hypoteku a zbytek rozdelit? Ja bohuzel neziju v cr, tak nevim jak to tam chodi…anebo se jeste muzes obrnit „hrosi kuzi“ a vyclenit mu mistnost, ve ktere bude pobyvat-v podstate fungovat dale jako kamaradi. Ikdyz to mi prijde ponekud krkolomny plan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
27.12.12 23:18

To je těžké. Asi bych počkala, až se vrátí, s čím přijde. Každopádně i když s ním zůstaneš, tvoje důvěra k němu už nikdy nebude stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 23:22

Chtěla bych nikam utéct, ale rodičům to nechci říkat, protože by z toho byli špatný a měli by o me strach,.Ja to ale psychicky nevydržím

• Citovat
  • Upravit
24379
27.12.12 23:23

Ja bych se nechala vyplatit a odesla…nesnesla bych, ze v hlave ma jinou zenu a vase dite je naplast, protoze ta druha miminko nema a dala pryc, na prvnim miste ma byt milovana zena a budouci dite, komplet rodina.na to ja mam velkou hrdost a nesnesla bych byt ta druha…usinat vedle muze co mi,,nepatri,, a hrat si na rodinu, kterou nebudem.to ze za ni jel, je naklonost, chlap co by o ni nestal ji vypakuje i jednim telefonatem, nebo sms…dava prednost milence, kryje ho to, ze o tom vis a on te chlacholi…tedje na tobe, jestli mu uveris a budete rodina a doufat, ze ji vymaze z hlavy…zazraky se deji, ale vic verim na rozum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
27.12.12 23:28

Jednoznacne by som sato snazila pochopit, velmi zaujimava je meditacna technika regresie, az to pochopis mozes uplne zmenit cely pohlad a cela zalezitost nabere uplne iny spad, tu je taky priklad http://www.sibyla.estranky.cz/…era-sex.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
27.12.12 23:31

Musí to být pro tebe ted strašná chvíle sama si jí neumim představit. Já bych se naklonila tomu co tu píší holky a nevěřila bych mu už jenom to že za ní jel o něčem značí ne? Nebo on ti neřekl duvod proč ji musí eště vidět? Snažila bych se co nejdříve zmizet a když ne kuli sobě tak aspon mysli nato miminko (protože nemyslím si že takový muž bude dobrým otcem když by za chvíli mohl potakt další a utéci zaní )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
27.12.12 23:32
@Anonymní píše:
Chtěla bych nikam utéct, ale rodičům to nechci říkat, protože by z toho byli špatný a měli by o me strach,.Ja to ale psychicky nevydržím

a k nim by si jit nemohla nez se vody zklidni a nejak se domluvite co dal?(presto musim dodat, ze chlap co utika k byvale? milence, kt, mu navic potratila dite mi prijde jako naprosty kr.ten :,( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 23:38

On mi řekl, že si s ni bude muset alespoň psát, jinak by se prý zbláznil. Že celou dobu chodi jak tělo bez duše, že furt kouká na mobil. A já bych to měla akceptovat.Ale Já jsem prý blázen, který ztoho dělá bůhvíco. Prý mám být rada, že mi nelže a říká mi pravdu.

• Citovat
  • Upravit
1121
27.12.12 23:45

Zůstaň sama…to časem přebolí…když budeš s ním, bude Tě to užírat pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
27.12.12 23:47
@Anonymní píše:
On mi řekl, že si s ni bude muset alespoň psát, jinak by se prý zbláznil. Že celou dobu chodi jak tělo bez duše, že furt kouká na mobil. A já bych to měla akceptovat.Ale Já jsem prý blázen, který ztoho dělá bůhvíco. Prý mám být rada, že mi nelže a říká mi pravdu.

To teda blázen nejsi!!! Si spíše výjmečná a jedna z mnoha která je schopná toto tolerovat (no já bych sním vyrazila dveře ) nechápu proč jí teda opouštěl když by se ted bez jeji sms zbláznil. No držím ti palečky ale sama si řekni jestli máš toto zapotřebí jistě na tebe někde čeká někdo kdo si bude tebe jako ženy vážit a to samé tvého prcka…PROTOŽE TOTO CO PÍŠEŠ ŽE MUSÍŠ SNAŠET JE VÁŽNĚ SÍLA! Musiš být silná žena..moje psychika by asi vypověděla službu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.12 23:50
@Anonymní píše:

taky jsem si myslela, že psychicky nevydržím, a ono se dá vydržet ledaccos hlavně kvuly dítěti je šlověk mnohem silnější :kytka: neboj se zvládneš to at budeš s ním nebo bez něj!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky