Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
On mi řekl, že si s ni bude muset alespoň psát, jinak by se prý zbláznil. Že celou dobu chodi jak tělo bez duše, že furt kouká na mobil. A já bych to měla akceptovat.Ale Já jsem prý blázen, který ztoho dělá bůhvíco. Prý mám být rada, že mi nelže a říká mi pravdu.
To teda blázen nejsi!!! Si spíše výjmečná a jedna z mnoha která je schopná toto tolerovat (no já bych sním vyrazila dveře ) nechápu proč jí teda opouštěl když by se ted bez jeji sms zbláznil. No držím ti palečky ale sama si řekni jestli máš toto zapotřebí jistě na tebe někde čeká někdo kdo si bude tebe jako ženy vážit a to samé tvého prcka…PROTOŽE TOTO CO PÍŠEŠ ŽE MUSÍŠ SNAŠET JE VÁŽNĚ SÍLA! Musiš být silná žena..moje psychika by asi vypověděla službu
@Anonymní píše:
Chtěla bych nikam utéct, ale rodičům to nechci říkat, protože by z toho byli špatný a měli by o me strach,.Ja to ale psychicky nevydržím
taky jsem si myslela, že psychicky nevydržím, a ono se dá vydržet ledaccos hlavně kvuly dítěti je šlověk mnohem silnější
neboj se zvládneš to at budeš s ním nebo bez něj!!!
Zustala bych sama..nejdriv jsem si rikala, kdyz jsem cetla prvni prispevek, ze bych pockala s cim prijde, ale kdyz ctu tvuj posledni, tak bych s nim nezustala. Byt s chlapem, ktery ma v hlave jinou, vedet o tom, vedet, ze me dite je vlastne jakousi zalepkou za to, ktere jeho ex dala pryc, no holka, tak z toho by me kleplo. Pises, ze na vyplaceni nema penize, tak dum prodejte. ja bych s nim ani nechtela zit v jednom dome. Rodicum to nechces rikat, ale nmuzes u nich byt? Mas to uz celkem za par, tak bych Mel MIT klid. A jineho chlapa si najdes I s miminkem. Drz se.
Já jsem v podobné situaci těhotná v 8. měs. přítele poslala do háje, nemohla bych žít s člověkem, který miluje jinou.
Rodiče mám skoro 200Km daleko, tady mám gynekologa, naplánovanou kontrolu a začátkem ledna musím vyběhat mateřskou. Bojím se, aby tenhle stres neublížil nějak mimču.
Před koncem těhu je to blbý, strašná situace, ale já bych s takovým nebyla ani náhodou!!! Držím palce, ať to dobře dopadne, ale uvědom si, že až příjde dítě, bude, mimo radostí, taky spoustu a spoustu dalších starostí, nočního pláče a vyčerpání… aby za ní nechodil „odpočívat“… nevím nevím holka, tohle ti nezávidím, držím palečky
Proto mysli hlavně na miminko a ne na svého „partnera“…a neboj, miminko bude v pořádku…měla jsem v těhotenství obrovský stres kvůli partnerovi a mimi bylo úplně zdravé…akorát já jsem měla vážné komplikace u porodu a myslím, že stres se na nich hodně podepsal…tak opatrně
Tak s odchodem nespěchej. Mysli na miminko a chystej si podmínky pro odchod.
Já bych byla sama, ale jak jsem psala, on neodejde, barák neprodá a mě nemá jak vyplatit.Bude mě přesvědčovat, že o nic nejde.
@Anonymní píše:
Já bych byla sama, ale jak jsem psala, on neodejde, barák neprodá a mě nemá jak vyplatit.Bude mě přesvědčovat, že o nic nejde.
ze on nechce prodat snad nic neznamena, pokud jste hypo porizovali spolecne, ne? na to bych se asi poptala u pravnika. Zakladatelko, ja vim, ze je to ted hnusny stres a mele te beznadej a litost…Zamer se na sebe a mimco, v klidu si porod a pak jednej(zaukoluj treba kamaradku, at ti nejake info vybeha jak a co s barakem).A tomu „panovi“ co mas bohuzel doma hlavne prestan poskytovat servis all-inklusiv, je evidentni ze by rad sedel jednou prd.li na dvou zidlich a takovych tu bylo v diskuzich zmineno nepocitane..
Nezávidim, šílená situace.Jak to tedy dopadlo? Já bych to nějaak přetrpěla do porodu a pak bych odešla. Drž se ![]()
@Anonymní píše:
tak to by mě teda vůbec nezajímalo že nechce buďto ať prodá nebo ať sežene peníze jinde jinde
ale jak už tady padlo druhá bych teda určitě nebyla…
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale vypadáš jako silná žena „já bych byla sama, ale…“ pokud to vůbec připouštíš, jdi do toho. My ženy jsme mnohem silnější a chlapi nás ve spoustě věcí jen brzdí. Ten tvůj se neumí rozhodnout. Tím že ti o ní říká si jen dělá alibi a čisté svědomí, že s tebou jako hraje fér - což je samozřejmě nesmysl. Být sama s dítětem je těžké, strašně těžké, ale socka trochu pomůže a pokud se můžeš obrátit na rodiče, udělej to. Hrdost stranou, jde o mimčo i o tebe. Já jsem svobodná matka a vím co to obnáší, mám byt na hypotéku a úspory co jsem měla před MD se už hooodně ztenčily (a bylo to několik set tisíc). Dítě je drahý, ale potřebuješ i psychickou podporu. Bez své rodiny bych to těžko zvládala. Píšeš že to nechceš vašim říkat abys je netrápila, věř mi že takto to bude mnohem horší, ten problém nezmizí, bude tě užírat při každé jejich návštěvě, oni nejsou blbí a znají tě, ví jak reaguješ, nemůžeš se přetvařovat věčně a být na to sama, to neunese nikdo. Moje máma se takto před svými rodiči tvářila jak má dokonalou rodinu aby je nezarmucovala a nepřiznala že si vybrala cholerickýho násilníka. Vydržela to 40let, teď je vycucaná a strhaná a podle mě úplně zbytečně. Děda už umřel a babičku teď dochovává jako ležáka a stejně jí to dodnes neřekla. Myslím že někdy ve snaze ochránit okolí sobě ubližujeme mnohem víc než kdybychom nechaly věci plynout přirozeně.
Ale tvůj chlap není dobrej, teď je to tato věc a když ji skousneš, co to bude přiště? A on se pak bude divit - vždyť ti nevadilo tamto co máš teď s tímto? Já s tebou přece jednám narovinu ![]()
Asi je to zmatený, promiň, ale hodně se do toho dokážu vcítit a vím že ty to sama bez něj dokážeš, nepotřebuješ v životě někoho jako je on… ![]()
Poznala som dievca so smutnym pribehom.dnes uz nieje medzi nami, psychicky sa zrutila a predavkovala, lebo nemohla vydrzat do coho vstupila. Dala sa do kopy s muzom ktory o nu nemal zaujem, zbalil ju na diskoteke a neskor zistila ze zil s inou zenou. Otehotnela…dieta si nechala aj ked spolu nebyvali.Koli vadscim peniazom ho dala na matersku svojej matke…neskor ju zacal terorizovat ze dieta je predsa jeho takze maju spolu zit. az po roku od narodenia ich syna sa dali do kopy, opat otehotnela a cakali dievcatko. s jeho domu ju tesne pred porodom vyhodil, pretoze podla neho ho stoji len prachy…ona sa zrutila. o syna sa opat starala jej matka, a dalsieho novorodeneho dietata sa vzdala ihned pri porode. tie vsetky vicitky a nezvladnuty zivot s muzom ktory jej priniesol osud ju denne prenasledoval…nakoniec to vzdala, predavkovala sa a zomrela ked mala 27 rokov ;( -toto je odstrasujuci priklad, a realita az kam to moze zajst! pokial vztah nefunguje na zaciatku treba ho uplne odseknut na dobro!!!