Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To vypadá na nějakou úzkostnou poruchu. Prober to s doktorem, antidepresiva může předepsat i obvoďák. A bylo by dobré najít si nějakého psychologa, bohužel tam jsou dlouhé čekací lhůty
@Kfětoslava píše: Více
Dříve jsem se doma cítil dobře. Nevím co to se mnou potom je 🤷
@Vojta1996 píše: VíceÚzkosti umí zesilovat i nedostatkem různých minerálů. To je nejjednodušší, co můžeš udělat je koupit si hořčík a Béčko. Hodně spát a nepít alkohol. Dobrá zpráva je, že úzkosti jsou většinou přechodný stav. Dá se s tím dobře pracovat a je dobré se vystavovat zatěžujícím situacím, které zvládneš. Bude líp
@Kfětoslava píše: Více
Tady je ale taky problém v tom, že už to tak trvá skoro 2 měsíce a nejhůře se cítím ráno.
Jak to dopadlo?
Může to být i (snad přechodné) zhoršení po nasazení AD.
@Amassakoul píše: Více
Napsala mi další eliceu a k tomu mirzaten oro tab 15 mg, tak uvidím co bude pak.
Zdravím. Možná na tuhle stránku nepatřím, ale i tak potřebuji poradit. 4,5 roků bydlím sám, ale teď jsem 2,5 měsíců u rodičů na nemocenské. Ale představa že budu doma sám (hlavně v noci) mě děsí, stejně tak jít do práce. 2 týdny pobírám eliceu 10 mg, ale tyhle pocity z domova jsem měl už předtím. Nemůžu to mít nějakou fobii? Jinak nemám skoro vůbec hlad a kručí mi v břiše. Brzo ráno se budím. A vůbec nepřibírám na váze.